So far, so good:)

Pappa och Ted har precis åkt. Fick låna hans bil o åka och handla lite till senare ikväll. Droppade Michis hos Emma och lilla Milton. Får se när hon kommer hem igen;)
Tänkte duscha och laga lite mat innan nästa besökare kommer.
(Sitter o moffar godis nu så frågan är hur sugen jag kommer vara när maten väl är klar?:P)



Att vara nära. Känslor som jag inte vet vad ja tycker om. Huvudsaken är att jag mår bra:)


Kärlek!


På väg

Pappa ringde nyss. Nu är dom på väg hit:) Maten är klar, kom på att ja inte har nåt bröd till salladen, men de får gå ändå:)
Har varit i kiosken o handlat åt Marie, o satt där en stund o snacka skit. Michis är på sjukan. Men det ser mycket mycket bättre ut:) Skönt!

Har lite små plock kvar o fixa, ska byta om oxå, så uppdatering sker senare i eftermiddag:)



Kärlek!

Älskling jag är hemma nu, hemma som en hemmafru..



Sovit som en prinsessa, ända tills våra kära grannar över oss vaknade vi sådär 7. Dom har små barn som springer fram och tillbaka i lägenheten och hoppar och gud jag vet inte allt! Fast man börjar vänja sig nu.

Pastan står på spisen och kokar, (har precis kockat klart) och jag sitter här. Pratade precis med Anci och dom kommer först ikväll, så då hinner pappa skjutsa mig till affären:) Skönt!

Har gått runt o plockat lite sen jag vaknade, det ska ju se någorlunda bra ut när man får besök.

Michis är borta idag. Det förstår jag. Skulle jag oxå vara. Det kommer att bli bra. Jag lovar och svär! Skänker en tanke.


Kollade på Himlens Hjärta igår. Den var bra, lite tråkig i och med att den bara utspelar sig i typ köket, men bra insatser.


Tänkte poppa lite musik när Michis har gått. Då går det så mycket lättare att fixa och dona.

Måste ta nåt i magen nu.

Kärlek!<3



"That was quit a show"

Åkte till stan vid 3. Träffade Anna och Sofie en sväng innan jag sprang till mammasen! Vi åkte till Ica Maxi så jag fick handla lite. Blev lite smått o gott.
Har precis kommit innanför dörren. Precis packat upp maten. Ska börja när wifie kommer hem:)

Ska dela upp tvätten oxå till ja ska dit o lägga i första maskinen.

Sen ska jag hjälpa Anders o städa i morgon ett par timmar. Han kommer och plockar upp mig vid 8, sen är jag där till 10 ungefär. Ska försöka handla lite till innan jag åker hem.

Pappa och Ted kommer i morgon vid lunch så jag ska laga mat till dom, Grekisk sallad (med pasta i till ted:)). Sen på eftermiddagen/ kvällen kommer Anci o Micke med familj över på fika. Så jag ska försöka baka nåt, eller göra någon fruktsallad eller så:) Nåt skoj hittar jag nog på:)

Så tyvär Sandra. Jag får komma över någon annan dag!

Ikväll blir det full fart med allt här hemma. Köpte lite nötter och kex och Bonjure ost så vi har gottis o smaska på:)


Nej, nu måste jag tillbaka till "måstena", nu när jag ändå är på G;)


Kärlek!


Sweet... Real sweet!

Gårdagen.
Var på sjukhuset vid halv 9 ungefär. Kom därifrån vid halv 10. Tog bussen ner på stan och sprang och gjorde matte provet. Det kändes konstigt att jag kunde så pass mycket. Trodde det skulle vara svårare, men jag ska inte ropa hej förrens jag fått tillbaka svaret:P

Gick sedan en sväng på stan innan jag blev upplockad och åkte till Nyfors. (Jag vet, det är inte långt o gå, men jag visste inte vart ja skulle...)

Ringde o beställde mat från Inovation. MUMS!:) Sen la vi oss o myste. Hur underbart som helst!:) Gick därifrån strax efter 5 med löfte om att komma tillbaka senare:)

Träffade Lindgren en sväng, sen hann jag med Michis innan jag mötte Anna och Sofie! Satt o käka på Waynes och snackade i ett par timmar. Sen knallade jag tillbaka till Nyfors.

Kollade på några filmer och sedan sov.

Blev hem skjutsad efter en skön dusch och en kopp te:) Ibland har man det allt för bra:)

Sitter och käkar lite nu. Ska städa sen och boka tvättstuga. Det behövs verkligen!

Imorgon kommer pappa och bror över. Funderar på om jag ska till Sandra på kvällen. Inte 100 bestämmt mig än, men det lutar åt de, ska höra av mig till henne senare idag:)

Nej nu ska jag äta i lugn och ro innan jag sätter igång:)

Kärlek!<3

Is it possible?

Hej och hå vilken dag jag har haft!

Vaknade vid halv 10 som sagt och ComHem killen kom. Var väl här en kvart kankse. SAtt och pratade i telfon fram och tillbaka hela förmiddagen med Johan, Pappa o Michis.

Gick till sjukhuset strax efter halv 2, och fick vänta där en stund innan ultraljudet började. Jag älskar ljudet när man hör hjärtat slå. Så avslappnade och tryggt. Fantastiskt!

Låg på britsen ungefär 1 timme. På rygg, på sidan, på rygg och sedan sidan igen. Nu ska jag vänta på provsvar från doktorn. Det kommer väl om ett par veckor.

Tog sedan bussen ner på stan och gick runt och shoppade lite. Köpte en hemtelefon, 2 böcker på rean + 1 film, 1 par leggins, en liten plånbok och tog ut medicin på Apoteket.
Sedan gick jag och skulle slänga i mig en hamburgare på Donken. Träffade Anci och Linnea, så vi åt lite. Anci var tvungen och springa vidare, men jag och Linnea satt kvar en stund. Sedan gick vi till Akademibokhandeln igen:)
Sen gick hon på träning och jag på date!:)

Var riktigt trevligt. Skönt och träffa folk som man lätt kan prata med osv. Vi hade kul så vi kommer att ses igen!:)

Har matteprov imorgon, och kan inte påstå att jag är förberedd. Kommer att gå käpprätt åt helvete! Men jag har bara mig själv att skyll! Dumma mig! Kommer sluta med att jag kommer ligga halva natten och läsa. Måste hitta mina nya linser så jag kan byta. Dom här är jätte torra, annars kommer jag få ont i ögonen.

Ne nu måste ja dra mig mot sängen. En fullspäckad dag väntar i morgon!


Kärlek!<3

Godmorgon!

Vaknade av klockan halv 10. Hade då fått sms av Michis att Statt stod i ljusan lågor. Var tvungen att ringa upp, och kollade sedan på nyheterna och såg hur det såg ut. Hemskt! 5-6 ambulanser på plats, flera förda till sjukhuset och husen runt omkring evakuerades.  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4498498.ab

Ska ringa och fixa eftersändning nu. Känns som det är dags. Sen är jag lite sugen på och ta mig ner på bokrean. Undrar om man ska göra det efter sjukhusbesöket:) Några nya böcker är väl aldrig fel?

Känner att jag skulle behöva en massage. Har så ont i ryggen. Det är sjukt åt de!

Sovit som en prinsessa i natt i alla fall. Skönt!
Nej nu blir det andra tag!


Kärlek!


De tror du!

Tror du att jag städat mitt rum idag? Icke! HJar varit helt slut hela eftermiddagen. Inte haft någon lust till nåt alls!
Nu börjar Andra Avenyn. Uppdaterar senare:)

------------------------------

Nu så är Andra Avenyn slut. Bra avsnitt som alltid:)

I morgon blir det upp vid 9. Mellan 10 och 12 kommer ComHem snubben/eller tjejen o skruvar fast vårat uttag.
14.30 ska jag vara på sjukhuset för ultraljud. Sen blir det hem och sen till skolan på kvällen. Förhoppningsvis får jag reda på provresultatet då. Hoppas hoppas hoppas de går bra!

Torsdag blir det sjukhuset igen. Klippkort kan man få de?:P

Måste hämta ut medeciner oxå, Och så ska jag till optikern nästa vecka och kolla synen. Ska jämföra med o beställa linser på nätet o se hur mycket det skiljer, om det är värt och köpa där. Någon som vet?

Nu blir det mys!

Kärlek!


"Never ending story"

Jag mår bättre. Tror att det kan ha varit för att jag var jätte hungrig. För efter jag ätit kändes allt mycket bättre:)

Dammsög idag. Den låter massor, men suger upp skiten i alla fall vilket är tur! Ska ta och plocka upp allt inne hos mig innan dammsugaren får ta ett besök där med. Sen la jag mig på soffan för att vila, jo tjena. Jag somnade. I 2 timmar!!!
Hur är detta möjligt. Så upp ur soffan o dammsög badrummen. Nu ska jag bara ta tag i sovrummet. Hej o hå!

Åt jätte god pasta med skink sås i dag. Paprika och chilisås i, och vitlök såklart! Mums!

Ringde från Hjärtebarnsföreningen och pratade lite om GUCH och mötet i april. Det blir strålande.

Är fortfarande jätte seg efter sömnen mitt på dan. Måste ta och rycka upp mig snart. Wifie kommer ju hem snart:)

Vet inte vad vi ska käka till kvällen. Majs vill jag ha:) Lite sugen på korvstroganoff, men det är inte wifies favorit. Men vi får se vad det blir:)

Är grymt sugen på att gå på bio! Vill se "Män som hatar kvinnor" med Mickael Nyqvist och Noomi Rapace. Har läsat Stieg Larssons 2 böcker och du kan inte sluta läsa dom när du väl börjat. Underbara, så jag hoppas att filmen är precis lika bra:)

Nej nu ska jag ta tag i den här städningen så den blir klar snart!

Kärlek!




art.se

En rivstart på morgonen.

Vaknade av att det väsnades som tusan. Försökte lokalisera vart det kom ifrån. Drömde samtidigt så jag trodde det var därifrån, men icke. Det visade sig vara en flyttbil som stod där ute och gjorde allt liv.
Jag gick och la mig i sängen igen, men insåg rätt snabbt att det var idag dom skulle rensa på prylar i rummen där nere (cyklar osv.) Jag hade inte märkt upp min så på med kläderna och ner och se om jag kunde hitta vårat förråd. Men nej så jag bedrog mig. Det fanns ingenstans. Så upp igen för att hämta papper och tejp och satte upp en lapp på min cykel så att den inte ska bli borttagen.
Ringde till wifie (Michis) och skulle prata men hörde inte ett smack av vad hon sa, i och med hennes praktik. Så hon skulle ringa senare.
Mår inge vidare, så vi får se om det blir skola idag.

Michis kom upp igår efter det att hon sagt godnatt. Hon kunde inte somna, så vi satt och pratade. Djupa samtal. Säkert 
1½  timme! Vi disskuterade varför man gör som man gör i livet. Varför man fokuserar mycket mer på dom negativa sakerna än dom posetiva. Jag menar dom du har en dag där något går dåligt på morgonen så kan det kännas som att hela dagen är förstörd, även om resten av dagen flyter på, så kan du inte släppa incidenten från morgonen.
Men händer en bra sak så kan du vara glad för den en stund, men sedan går det över och återigen fokuserar man på det negativa. Varför?

Jag tänker alldelles för mycket. Hela tiden. Och alltid varför frågor! 

Nu har jag ringt och sjukanmält mig till skolan i alla fall. Mår piss. Vet inte vad som är fel. Får kurera mig lite istället.  
Ska nog städa lite oxå. Då blir wifie glad när hon kommer hem!

Kärlek!

Äntligen!



Nu har vi Äntligen fått internet! Michis var och hämtade ut paketet idag från ComHem, och började installera, men när jkag ringde efter provet så hade hon kastat grejer i hela lägenheten och var sur för TV:n var blå och det hände ingeting. Min då kom Chrissan hem och fixa biffen:) Vilket dreamteam vi är:) Så nu har vi 143 kanaler + internet:) Gissa om vi är lyckliga!

Hade prov idag på naturkunskapen. Gick väl sådär, men ett G hoppas jag att ja knaprat ihop i alla fall:)
Imorgon blir det matte på förmiddagen och sen tänkte jag städa när jag kommer hem. Inviga dammusgaren:)

Hade en kul kväll på Harrys i lördags:) Thanks;)

Jag mår riktigt bra nu. Allmänt riktigt bra. (förutom knutarna i ryggen och hjärtat som spökar lite undermedvetet)

Kärlek! Och framöver blir det bättre uppdatering:)

31 dagar kvar

Sen drar jag till Örebro för Hjärtebarnsföreningens årliga årsmöte:) Gissa om jag ser fram emot det?!

Nu har jag fått mat i magen och fått lånat en dator. Sitter och väntar på mötet 14.30. Sen har jag fått pengar av mamma så jag kan ta bussen hem och klacka om mina skor i morgon:D Vilken snäll hon är!

Men då får jag gå ner i morgon men, men andra skor ska det nog gå bra:)
Matte provet skönts fram till nästa torsdag.SKÖNT!:) Slipper ha 2 prov dagarna efter varann. Men det blir mycke plugg i helgen! Uschani mig!

"ska vi älska, så ska vi älska till Rock ´n roll!"

(lyssnar på lite musik med...)

Trött i kroppen som bara den, ont. Skulle behöva en massage så det heter duga! Är stenhård i nacken, och knutar på hela ryggen! Usch! Det blir nog ett varmt bad ikväll så musklerna får slappna av:)

Jag mår bra. Lite upp och ner, men i snitt mår jag bra. Tagit tag i mig själv, och släppt mycket spärrar som jag haft. Bara låter det som ske, ske. Inte försöka påverka allt för mycket. Det går nog ganska bra:) Känner mig stabil. Men omtanke behövs fortfarande. Närhet behövs det med. Men lite ibland i lagom doser skulle vara trevligt.

Idag känner jag mig lite allmäntsnygg:)

Kärlek<3

Saknat? Jag har!

"Älskling jag är hemma nu!"

Oj oj oj! Vi har dator hemma, bara inge internet... Men de kommer snart hoppas jag! Nu sitter jag i skolan och tog en dator där så jag kan skriva någonting i alla fall:) Det är massor att göra nu. Prov i båda ämnena nästa vecka. Ska hinna med och åka till Västerås på torsdag och fixa pengar till månaderna framöver. Nästa vecka blir det läkarbesök. Rutin så det är ingenting. Brukar bara vara jävligt kallt och ligga när halvnäck med pattarna i vädret:P

Allt har funkat jätte bra hemma. Saknar fortfarande den där borrmaskinen så jag kan få upp mina hyllor! Men annars så;)

Har fått ganska bra ordning på mig själv och mitt huvud. Lite kvar, men det går åt rätt håll i alla fall:)
Skulle vilja få tag på en våg. De saknar jag. Vill se vad som har hänt.

Ska käka med mamma idag. Glömde matlåda hemma och tänker inte gå hem emellan! Kommer halka runt på väg hem.

Har hämtat ut min ring från guldsmeden. Underbar! Älskar något så fantastiskt mycket!

Behövde den 14:e. Tack! Bara lite nära. Välbehövligt! Igen?

Ne nu ska ja springa och äta så jag inte blir utan:)

Kärlek!


RSS 2.0