Gös-Tyskland-Epilator-Blåsor-Tele.möte


Vet man när naturen har gjort sitt jobb? Eller kan den även luras?


Åkte ut till mamma och A i fredags för att käka lite god gös (som alltid) med vänner från Norrland! Underbart!
Dom hade precis kommit hem från en av deras tysklandsresor med lite dryck i bagaget;)
Vi sov kvar i ena friggeboden och vaknade av solen på morgonen. Så skönt att slippa klocka och inte behöva bry sig om tiden så fruktansvärt mycket! Vaknade av solen, och gick upp av solen. Skönt!
Blev sedan en heldag på landet, solning, korsordslösning, bokläsning, nässelplockning, och epilator rakning på benen! Riktigt skön slappar dag, med mammsen och nära vänner och så klart min älskade J!

Igår kväll gick vi hem till J´s föräldrar. Det hela slutade med en ca 2 timmar lång promenad! Så skönt. Var perfekt väder ute och fläktade lagom. Och inga mygg! Så skönt! Dock resulterade det i två stora blåsor på vardera foten. Ömmar rejält, men det var så pass skönt igår, så då får jag leva med dom ett tag:) Bästa är ju att det går över;)

Nu blir det frukost innan telefon styrelsemötet vid 11:)Kärlek

Utan dina andetag


Jag har hittat den mest underbara låten. Har kännt till den länge, men det är nu som jag fasnat för den!

Utan dina andetag - Axel Åkerlund

Fantastisk låt. För mig är den lite sorlig. Men samtidigt ett hopp om framtiden. Jag... tycker riktigt mycket om den!
Kärlek!

Dagarna efter

Dagarna har kännts bättre. Jag ser frammåt och jag och J har fått en starkare relation. Vi har kommit varann närmare och jag tror vi uppskattar varann på ett helt annat sätt. Så bra saker akn komma ur det dåliga trots allt:)

Det är fortfarande jobbigt att tänka på, men jag kan inte låta mig deppa ihop. Det är inte jag, och det är inte rättvist. Det hände av en anledning, och var det naturen själv tyckte var bäst!

Vi har i alla fall lagt upp en lite plan. Eller jag det låter jätte fel, men nu ska vi låta tankarna vila 1 år, sedan ska vi ta upp det igen och se hur vi har det och om det kommer mer lägligt då:) Känns bra att veta att vi är på väg mot samma håll. Kanske inte samtidigt, men att vi kan blicka frammåt, till en gemensam framtid. Och den här händelsen gjorde nog det mer möjligt och mer hoppfyllt!

J. Jag älskar dig. Tack för att du ställer upp för mig dom här dagarna. Du är min prins!


Livets gång

Dom senaste dagarna har varit känsloladdade.
Vi har haft mycket att tänka på jag och J. Många skratt, tårar skärck och oro har dykt upp.
Men det hela skötte naturen, så i slutändan var det inte mycket att säga till om.
Jag blev ledsen, men fick tröst i en nyfunnen godvän och det kändes mycket bättre.
Mitt och J´s samtal blev lovande, och jag kan se ett ljus i tunneln för framtiden.

Ens liv är inte slut för att ett annat liv försvinner. Det stannar bara upp.Kärlek!

inte ett moln...

så långt ögat kan nå... Underbart med all denna sol! Fantastiskt!

Igår kom min familj över och grattade mig. Fick mycket smått och gott:)
Tvättmaskinen var äntligen med och den kunde inte ha kommit mer lägligt! Tvättiderna lyser med sin frånvaro i källaren sen 2 barnfamiljer med 3 ungar var flyttat in! Vi hade ju bara tänkt använda tvättmaskinen här uppe i nödfall, för att det ska kosta så lite som möjligt för oss, men jag tror att den här veckan får vara ett undantag! Man måste ju som sagt ha kläder att ta på sig;)
Så tvättmaskinen kom som sagt, fick blommor, pengar, presentkort på TheBodyShop och på Panduro, fick ett armband, lite smått och gott till hemmet:) Jag är super nöjd med mina födelsedagsfirande:)
Massa blommor rikare, lite pengarrikare, och mycket kärlek rikare:)

Idag ska jag iväg och söka ett jobb hade jag tänkt. Ska ta det efter lunch tänkte jag så jag hinner duscha, äta och klä på mig. Det här jobbet hoppas jag en himla massa på! Tror det skulle passa min pefekt! SÅ nu blir det alla tummar och tår hållna från och med idag tills jag får reda på något från dom:) Usch vad spänd jag kommer vara!

Nu blir der frukost för hela slanten!


Kärlek!

Wish me luck!

Valborg igår. En annan jobbade ju. Började 18 och slutade 01. Lagom länge och lagom lugnt. Så det funkade toppen! J var redan hemma och sov när jag kom hem. Men jag tror inte jag somnade förens frammåt 3 tiden. Har svårt att sova på en gång när man jobbat. Behöver lite tid att varva ner.

Idag har det inte hänt mycket för världen. Har börjat lite smått här hemma och städa igen inför morgondagen då min familj kommer och firar mig i efterskott:) Ska röja undan det sista och börja förbereda för maten imorgon. Ska bli så kul!:D

Har hittat ett jobb som jag ska söka på måndag! Och jag är så himla sugen på det! Lagt ner otroligt mycket tid på att allt ska bli bra så jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS på att jag snart kommer börja jobba där:) Ska hålla alla tummar och tår! Skulle vara så skönt att kunna bidra mer hemma än vad jag gör. Blir ju inte så mycket pengar med extra jobben...

Vi har ju äntligen fått hem bokhyllan som jag tjatat om så länge! Underbart! Och nu blev mer problemet vad jag ska fylla den med?! Böcker och sådan är redan klart, men sen funderar jag på att köpa korgar/boxar på IKEA och stoppa i facken. Så det ser lite mer ordningssamt ut:) Det ska jag roa mig med idag efter plockningen är gjort.
Lämnar såklart lite till J med. Det behöver han;)

Nu blir det en frukt och vatten då jag har lite ont i huvet och sedan kör jag:DKärlek!

RSS 2.0