Myspys

Igår var jag och hjärtat på bio. Twilight. Har inte sett första, men den här var riktigt bra, så jag kanske får ta och se den första med:)
Är så skönt när han är ledig och vi faktiskt kan göra någonting tillsammans:)
Underbart!

Idag ska jag åka till Anna. Om en liten stund faktiskt! Vi har inte umgåtts på väldigt länge så det är roligt att vi börjar göra det igen:)
Blir en lugn skön kväll hemma hos henne och en övernattning där. Då får älskling lite egentid:)

Jag håller jätte hårt på egentid! jag tycker det är otroligt viktigt, även om jag vill vara med honom jämt, så vet jag hur skönt jag själv tycker att det är när jag får en dag för mig själv, med allt vad det innebär. Att bara göra saker som jag tycker om osv. Och när J är så lite ledig som han är så är det extra viktigt att han får ägna sig åt det han tycker om!

Nu ska jag packa det sista och sedan göra mig redo:)


Kärlek!

Julmiddag!

Japp, snart bär det iväg till J´s moster med familj och möta hela tjocka släkten. Närmare 25 pers blir vi och ska äta massa god julmat:) MUMS!
Jag är mer eller mindre klar, förutom naglarna som jag ska slänga på någon färg på.
Blidde klänning idag:) Trodde inte den satt så bra som den gjorde. Minns inte det:)
Men detta blir nog bra:)

Hoppasni får en trevlig lördag, för det ska jag ha:)


Kärlek

Kvällens aktiviteter

Japp. imorgon är det dags för julmiddag med J´s familj. Vi skulle vara här hemma, men nu har fler i familjen insjuknat så vi ska vara hemma hos J´s moster. Så idag bestod dagen av handling och tillagning.
Det blev ett gäng köttbullar, ischoklad och till slut även knäck!:D
Så i morgon blir det upp i tid för att göra sig i ordning och fixa till resten av det sista, för att åka runt 1-2...
J måste såklart jobba, men är ledig sön-mån-tis?! Ja, för det hjälper ju imorgon när han egentligen ska vara ledig?! Nej!... (Han bor just nu tillsammans med en sur flickvän!)

Nu ska jag slå på Barnen i Bullebyn och sova!


Kärlek!

Min nya Design!

Äntligen! jag har ju vid upprepade tillfällen frågat efter hjälp med bloggen.
Fixa ny header osv, då jag SUGER på och göra detta. Har försökt, men aldrig riktigt lyckats.
Så hittade jag en tjej idag Pokerfrugan och hon erbjöd sig att hjälpa till! YES!
Och jag är mer än nöjd! Tack så jätte mycket för hjälpen!


Kärlek!

I´m Blue

Jaha, 5:e sjukdagen och 2:a dagen på Tamiflu och Ipren knaprande... Än så länge går det bra.
Febern håller sig någotsånär nere och snuvan börjar bli bättre. Det är fortfarande hostan som kan vara lite jobbig. Måste nästan sitta när jag ska sova för att det ska frigöra alla luftvägar. har även vänt dygnet en heldel. I och med att jag var vaken på akuten under natten så har jag haft svårt att vända tillbaka det. Inatt sov jag INGENTING alls!
Sen har jag fått sova sammalagt 4 timmar på dagen, så jag tror ändå att jag kommer vara trött ikväll. Är trött nu så det borde hålla i sig.
Vi ska ha storbesök på lördag, 20 släktingar som ska käka julmiddag. Så idag hade jag planerat in att baka. Men inte ens det får jag göra! Ringde till sjukvårdsrådgivningen och dom avrådde mig att vänta till tidigast imorgon. Så i morgon kväll eller torsdag dag blir det nog. Sen är det kötbullar som ska rullas och lax som ska hämtas:)

Jaga, så nu sitter jag här. mestadels inne i sovrummet för att undvika att träffa dom andra så mycket som möjligt. Det är väl redan kört för deras del, men i alla fall.
Kollar på massor med filmer och läser hundratals bloggar! Mycket har jag sett dom senaste dagarna:)

Nu blir det en kopp med honungsvatten och en tablett tror jag minsann;)Nöff Nöff

Konstaterad Svininfluensa!

Japp. Jag har gris sjukan. Läkaren ringde igår eftermiddag och meddelade detta.
Detta betyder ju att dom som redan varit sjuka i hemmet troligtvis också har haft det, och att det är dom jag fått mitt av.
Du smittar inte längre andra när du har varit feberfri i 1 dygn eller efter 1 vecka från insjuknandet.
Så på fredag är jag frisk igen, eller tidigare beroende på hur det ser ut med febern.
Men kroppen känns redan bättre och febern går ner mer och mer för var dag som går! SKÖNT!
Men jag får dock inte träffa människor än. Gör jag det, ska jag använda munskydd, men det skrämmer ju livet ur folk, så jag stannar inne. Bästa för alla parter skulle jag tro!
Och jag som skulle med J till mamma och hennes gubbe på middag imorgon. Men hon ville inte att jag skulle komma, så jag får stanna hemma...
Hennes gubbe sa något roligt i telefonen igår när vi prata:

Han: "Vet du hur man undviker att få svin influensan?"

Jag: "Nej" (misstänksamt sagt)

Han: "Du kastar ut suggan du har där hemma och byter mot lammkött!"

Haha, vad karlar kan vara fyndiga!

Nehe, dags att proppa i sig tabletter mot gris sjukan... Har i alla fall inte börjat växa ut någon knorr än. Det är jag tacksam för!


Nöff Nöff

Svininfluensan?

Det blev ett besök på akuten inatt. Efter att ha ringt till sjukvårdsrådgivningen så kunde dom konstatera att jag omedelbart sulle åka in. Jaha, sa jag och satte mig snällt i bilen...
Efter 10 timmar fick jag åka hem. Dom hade då tagit blodtrycket, kollat febern, kollat syret, tagit blodprovet,kört EKG, och sedan tagit två vidirga prover i näsan, för att kolla upp influensan.
Och influensa hade jag, men får inte reda på förrens senare i veckan om det är svin varianten, eller den vanliga. Så här ligger jag på rummet. rastlös, svettig och äcklig och bara väntar på att dagarna ska gå! Yes!
Ska snart upp till Apoteket och träffa Mammsen och ta ut min medicin. Funderar även på att gå in och handla lite, men jag tror jag skulle skrämma livet ur dom flesta om jag kom in med mask.. Så det blir väl ingen handling... Jag som vill ha juice!
Kanske kan be mamma snällt och handla lite åt mig:)

Gubben håller också på och bli sjuk. Tänkte slänga ut honom på soffan men det är visst för sent, han har redan blivit lite dålig, så nu hoppas jag inte att det är svinisen för då kan han inte jobba, och han som har SÅ mycket att göra inför julen!
Ska se om jag kan hitta någon nässpray oxå... Det här fungerar ju inte.
Nehe, så ner med febern så smittar jag inte längre! Det är mitt mål just nu!

Knorr!

så trött så trött...

Jag kommer somna snart!
Orkar inte hålla ögonen öppna längre!
Jag säger godnatt för idag!

Natti Natti!


Mörk morgon

Igår lyckades jag ta mig upp ur sängen vid 7.. Skönt, för jag hann äta frukost, duscha, titta på Nyhetsmorgon, kolla mejlen och göra mig iordning innan jag tog bussen mot jobbet. Skönt tyckte jag!
Idag däremot när klockan ringde vid 7 ville jag inte alls gå upp. Så det slutade med att jag kravlade mig upp för en liten stund sedan. Ett snabbt inlägg här, sen göra mig i ordning och gå mot bussen. Jag har ju bara mig själv att skylla, men jag kanske skulle ta och sova lite tidigare på kvällarna. Jag vet ju hur trött jag blir på mornarna. Ja, ja...
Nästa vecka får jag bilen så då Behöver jag inte åka hemmifrån förrens 10.45! ren lyx!
Men jag tycker ju om mornarna. Även om jag är trött så har jag alltid uppskattat det.
När jag bodde hemma så satt vi alltid vid köksbordet och bytte delar på Eskilstuna Kuriren jag och mamma.
Och fick vi ingen tidning, nej då satt vi och kollade på Nyhetsmorgon och åkte hemmifrån strax efter 7.
Japp, det saknar jag!

Idag blir det jobb 11-19, sedan hem och kanske gå och lägga mig i tid. I morgon blir det ju upp ännu tidigare...

Jag ser verkligen ifram emot torsdag då jag ska kolla upp hur jag ska lösa mina framtida mål! Känns toppen!


Nu ska jag skaka liv i älsklingen för 75:e gången den här morgonen, (och han som skulle gå till jobbet vid 7.. hms!) han kan då sova tusen gånger mer än jag! Vilket par vi är!


KärlekNyårslöften

Idag hade jag super lugn på jobbet! Så emellan maten blev klar så stod jag och spåna lite på nyårslöften, som jag måste följa, och jag tänkte faktiskt börja med att ta tag i endel redan på torsdga. I alla fall spåna lite.
Jag håller just nu på att sluta röka. Sist gick det inte så jäkla bra, men det var ng för att jag slutade så tvärt. Nu har jag hållt på och trappat ner och det går jätte bra. Från 1 paket på kanske 2 dagar så är jag nere på 1-2 cigaretter per dag! Vilket för mig är stora framsteg! Så till nyår så ska jag vara helt rökfri!

Alltså, Löfte nummer 1: Sluta röka!

Jag har även varit extremt dålig med godsaker. Jag äter på tok för mycket godsaker! Jag märker av det på kroppen och i sinnet. Så, Löfte nummer 2: Endast lördagsgodis på LÖRDAGAR för 20 kronor. Varkern mer eller mindre! Då får jag välja om jag vill ha godis eller chips, antingen eller! Blir jag sugen så får jag dippa grönsaker om dippen består av Turkiskyoghurt eller lätt produkter.

Jag ska även göra någonting åt min vikt! I och med att jag tryckt i mig massa godsaker så syns det även på vågen, vilket jag inte uppskattar! Och i och med att jag har hjärtfel från födseln så är en högre vikt inte alls bra för mig.
Löfte nummer 3 blir:
Att den 1 Feberuari gått ner 5 kg.(Det brukar ju gå fortast i början vad jag vet)
Den 1 april gått ner 10 kg. Visst borde detta vara realistiskt?!
Att den 1 juni gått ner 15 kg...
Och att den 1 augusti gått ner 18 kg...

18 kilo är mitt mål! Så med rätt kost och motion och inställning tror jag verkligen att jag ska klara detta! Jag vill verkligen klara detta! Så tips och råd och pushningar uppskattas mer än väl!:) (Det är detta jag ska kolla upp mer på torsdag)
Med Löfte nummer 3 så ingår såklart att motionera mera!

Vill dock tillägga att jag inte heller ska dricka läsk, förutom på kalas eller festligare tillfällen!:)

Detta är i alla fall en del. Så jag hoppas och tror att jag ska kunna följa det! Kommer säkert komma på mer, men jag tror att detta är realistiska mål.. Hoppas i alla fall!:)Kärlek!

Fulländad

Jag måste egentligen sova. Ska upp om 6 timmar, och jag är lite trött men nehe, det går bara inte. (fast jag har väl inte försäkt så jäte mycket heller....)

Jag trodde inte man kunde tycka om en människa så mycket som jag tycker om J. Det slår mig varje dag och jag får bara starkare och starkare känslor för honom var dag som går! Så mycker som han betyder för mig. Så bra som jag mår med honom. Och så mycket jag får skratta. Har är så rolig och får mig alltid på bra humör. Jag kan inte vara sur på honom mer än ett par minuter, för jag mår så dåligt då, och kommer krypande tillbaka och ska pussas och kramas och säga förlåt! Visst kan vi reta gallfeber på varann som alla andra, men ALDRIG att vi somnar osams, och Aldrig att vi skiljs osams (som till jobbet osv.). Och det är så skönt att veta!
Han finns vid min sida i vått och torrt. Och i och med att vi hade en ganska händelserik tid när vi blev tillsammans så har det bara gjort oss starkare! Det bar med sig något bra det också!

Jag älskar dig J! Jag vill alltid vara med dig! Du får mig att känna mig fulländad! <3

Natt Natti

DAGENS VILLE HA: En härlig dag att umgås på!  check

DAGENS KLÄDSEL: Brun stövlar, svarta leggins, svart t-shirt och vit tjock tröja, jacka

DAGENS SMINK: Foundation

DAGENS FRISYR: Rufsigt!

DAGENS HÄNDELSE: Vakna upp hos C, Luncha med J.

DAGENS LÅT: Ingen alls.

DAGENS PLANER: Att umgås!

DAGENS SAKNAD: Mamma lite grann kanske:)

DAGENS DUMMASTE: Jag själv skulle jag tro! Jag är värdelös på att ringa tillbaka! Sorry!

DAGENS SJUKA: Jag fick tid hos doktorn på en massa prover jag inte visste att jag skulle/behövde ta.. Skönt att få komma dit i alla fall!

DAGENS DROG: Ingen alls! Bra va?!

DAGENS KRAM: Jag har fått flera! Av Jo, C, M, C och J såklart!

DAGENS PUSS: Av J såklart!

DAGENS KÖP: Inte köpt någonting alls idag!

DAGENS GODIS: Inget godis har jag ätit heller! Men choklad skulle itne sitta fel:)

DAGENS HUMÖR: Bra!

DAGENS ORD: Pussa mig! Jag säger det hela tiden!

VILKEN DAG ÄR DET? 18 november 2009


Len som en babyrumpa!

Nyligen kommit ut ur duschen. Skrubbade och rakade och nu är jag len som en babyrumpa. Ska bara smörja in mig så är det pricken över i:et!

Kan ju inte påstå att jag verit speciellt aktiv idag!

Ska snart fixa mat till familjen och sedan röra mig mot C och träffa henne och A:)
Blir sova över där.. Mys)


Kärlek!

Old times...

Hittade lite gamlsa bilder när jag rensade datorn innan flytten. Tänk vad många minnen som kan finnas i en och samma bild. Det talesättet är verkligen sant "En bild säger mer än tusen ord"...Från gamla huset, ungefär samma årstid som nu.


En god frukost... mmmm


Förra årets julgran hemma hos Mamma


Jag och Mamma på julafton


Tomten kom förra året också


Jag och lillebror förra julen


PromenerarNu blir det och ta tag i allt!
Idag blir det:
Tvätta
Städa
Slå in ALLA julklappar jag har kvar så det blir gjort någon gång
Söka flera jobb
Laga mat till familjen ikväll
(Det blir Gös!)


Du har rock´n roll i dina bröst!                                                           Kärlek!

Pics.

Jag är trött. Kan inte sova. J ligger bredvid och snarkar. Han verkar sova gott. Mumlar något ord i sömnen.
Han sprider ut sig i sängen. Det kanske är den förturen man har när man somnar först, att man får spreta med alla kroppsdelar (ja, nästan alla då)? Jag själv ligger och tittar runt på bloggar. Kollar serier på Play tv på alla möjliga kanaler (eller SVT, TV3, Kanal5 och TV4)..
Imorgon ska jag städa lite, och söka jobb. Jag har ju gett mig tusan på det nu så vi kan köpa oss ett sött litet hus. Man kan ju inte få nog när man går in på http://bovision.se/ , det är ju bara en för underbar sida. Men dom där pengarna ska alltid vara ett hinder... Så tråkigt! Men jag får drömma mig bort så länge och sen ska jag hitta det där förbaskade FASTA jobbet så vi kan flytta till vårat hus på landet.

Okej. Mitt dröm hus då?!

Det ska vara lite äldre. Ha någonslags historia. Man ska känna att det lever. JAg vill ha öppna ytor vid kök och vardagsrum, men ganska familjära ytor vid sovrummen. Lite mer privata. Det behöver inte vara stort, men alla 3 barn som Jag vill ha (J tycker att det räcker med 1, MAX absolut MAX 2) ska få plats.
Det ska även finnas ganska stor tomt, så våra hundar som vi ska ha kan springa lös, och att barnen har någonstans att leka och härja runt. Jag vill ha dubbla garage och en friggebod för våra besökare som ska komma och sova över (eller om jag och J tröttnar på varann och vill sova själva någon natt:P) hos oss.
Jag vill ha ett hem öppet för alla! Där man knner sig välkommen och man trivs.
"Du vet inte hur många vänner du har, förens du har ett hus på stranden. Då kommer dom tillbaks igen..."

Saken är den att J kan kolla på hus som är nästan fallfärdiga, fast han inte är ett dugg händig så "ser han möjligheterna".. Ja, jo det är ju sant, men vem ska fixa det?! Jo då kom han ju på den briljanta idéen att han har 1 vän som är rörmokare, 2 snickare och 1 murare och 1 elektriker. Klappat och klart! Han har ju redan ordnat det mesta han;)  Så allt kanske går och lösa ändå. Det återstår att se...
Så om jag skulle ta och drömma mig bort till husens värld en stund till, sen somnar jag gott:)

Kärlek!

so is it goodbye?!

Jag har varit omotiverad en längre tid. Allt har varit botten!
Jag har varit sur på allt/alla. Jag har varit trött och inte orkat göra någonting över huvudtaget.
Jag har varit allmänt OFF! Men jag tror jag ser en vändning!

Jag har hämtat ut medicinen på Apoteket som jag behöver ta, idag så nu kan jag börja med den kuren.
Jag har även hittat hjärtats internetdosa som jag skulle ha slarvat bort. Hurt kan han tro något sådant!?
Thats it!


Jag har ju klippt mig och inte visat bilder, så det är väl dags för det...

Det blev betydligt kortare än innan, men det känns bra! Ser ju lite roligare ut i alla fall:)

I och med att jag blir bilägare om 8 dagar ungefär så har jag ju större möjligheter att ta mig till och från olika ställen. Så nu ska jag ta och söka en himla massa jobb inte bara i stan, utan till och med utanför länet!:O:P
Måste ju ha lite pengar så jag kan skämma bort bilen min;) Och kanske spara lite pengar till Åre resan i feberuari/mars?


I övrigt mår jag bra! Jag är lycklig med min älskling! Vi har det bra trots att han jobbar mycket och det är tråkigt att inte få träffa honom mycket mer än när vi ska sova... Men dom stunder vi har just nu är mer än toppen!:)
Vi båda försöker hitta något fast jobb så vi kan köpa hus. Det är det vi båda längtar mycket efter just nu. Ett varsin fast jobb så vi kan bli husägare.

Så snälla Tomten, i julklapp önskar jag mig ett fast jobb, och J med.
Adresserat: Tomten, Nordpolen;)

Jag tycker att jag slår in julklappar varje dag, men dom tar då aldrig slut! Nu har jag nog utan problem slagit in minst 20 julklappar och jag ser ingen ände på det! Så det är nog mitt pyssel göra ett tag fram över.. Till julafton ungefär...

Nehe, dags att bli polers med Platsbanken och skaffa sig lite jobb!Kärlek!
Nu har jag ÄNTLIGEN fått reda på min överraskning:)


Mitt hjärta meddelande för ett par dagar sedan att han hade en överraskning till mig. En suprice!:)
Detta resulterade i att jag blev överlycklig!
Men jag fick vänta tills i måndags kväll innan jag fick reda på vad det var! Jag har ännu inte fått den för den är på fixning, men det blev en BMW!:)Det är inte exakt den här bilen, men samma färg och årsmodell:) Tänk vilken bra pojkvän jag har!
Nu kan jag ta mig till och från jobbet utan problem! Och jag behöver inte gå upp 3 tikmmar innan jag börjar och åka 1½ timme innan jag börja, utan kan åka 10 minuter innan jag börjar:)
Jag är kär!

Har varit sjuk endel senaste tiden. Varit hos doktorn och fått tabletter jag ska ta. Så imorgon ska jag till apoteket och hämta ut dom! Sen kan jag börja kuren:)

Nej, nu ska jag förtsätta slå in alla dessa julklappar! Det tar ju aldrig slut! Denna julen kommer bli dyr! tur bara att vi är två och att jag inte hadew behövt köpt allt själv:P


Kärlek!


När man inte kan sova, men behöver...

Du heter: Chris Lindqvist
Smeknamn: Folk tilltalar mig bara med mitt vanliga namn, men skulle det någon gång vara nåt så skulle det vara Chrissan
Låt som när du är ledsen sörjer till? Gabriellas sång. Den brukar jag lyssna på när jag är ledsen. Den kan hjälpa till att få mig att bli mindre ledsen. Eller helt tvärt emot...
Beroende av: choklad är jag en sucker för, närhet!
Vad tror folk om dig? Nog väldigt blandade åsikter. Men jag tror folk tycker att jag är en ganska bra person egentligen. Sen har alla sina fel och brister.
Vad får du oftast komplimanger för? Ögonen.
Vad säger du för att imponera på någon? Varför ska jag imponera på någon?  Räcker det inte med att vara sig själv?
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Haha, okej:P" Från min bästa vän Johan!
Var bor du? Eskilstuna
Trivs du där? Ja det gör jag!
Äger du några Converse? Nej
Sprit, cider, vin eller öl? Inte rött vin och inte öl.. Det andra går fin fint;)
Brukar du bli för full? Kan jag inte påstå, men det har väl hänt:)
Vad har du för mobiloperatör? 3
Är du allergisk mot något? Gräs, vass och pollen.
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem det är som ringer och vad jag är på för humör.
Vem ringde du senast? Min bästa vän Johan
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Oj en massa! Löste problem.
Antal timmar sömn i natt: Ja det var ju inte mycket. 5 timmar kanske...
Sov du ensam? Nej
Brukar du komma i tid? Ja nästan alltid.
När mår du bra? När jag ahr folk i min närhet som jag tycker om och som tycker om mig. När det går bra för mig i livet, jobb, pengar, vänskap, resor, äventyr...
När blev du fotad senast? hms... Det vet jag inte. Är nog ett tag sedan.
Hur känner du dig nu? Trött, emn svårt att somna. Annars allmänt bra:)
Vanligaste färg på dina kläder? Svart, vitt, grått, (jenas), rosa
Vad tycker du om? Mina nära och kära!<3
Hade du en bra kväll igår? Ja det tycker jag. Trevligt:)
Favoritdryck på morgonen? Vatten, Mjölk, Juice om det finns någon
Rakar du benen? Ja det gör jag.
När brukar du oftast gå och lägga dig? För sent för mitt eget bästa, men det brukar vara runt 12
Är du blyg? Nej, men mer reserverad och det kan uppfattas som blyg.
Sysslar du med någon idrott? Nej
Vill du hellre ha mail än brev? Ja, fast det är roligt att öppna post:)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, jag gör ju det:)
Har du spytt offentligt? Japp! Inte bara 1 gång... haha
Är du nöjd med ditt liv? I det stora hela ja, men jag behöver hitta mig en sysselsättning som jag tycker är kul. Dels arbetsmässigt men även en hobby.
Är du bortskämd? Nej det tycker jag inte. Men jag har det bra.
Vad gör du i morgon? Jobbar och sedan tvättar väl lite när jag kommer hem och sedan kolla på någon film innan jag somnar.
Vad är det värsta du vet? Energitjuvar. Finns på tok för många sådana människor. Otrohet och orättvis död.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det beror på hur mycket pengar jag har att rör mig med. Den senaste tiden, inte så mycket kan jag påstå.
Vad längtar du till? Ett fast jobb som jag tycker är ROLIGT!  Min framtid, för den ser lovande ut!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut det finns!
Vad är det finaste du fått? Så många fina saker. Men jag tror att resan till London med Mamma och kollade på Mamma Mia är en av dom och den andra är nog bilen J har köpt till oss:)
En speciell dag du minns? Japp. Fler spciella dagar för olika speciella händelser som har satt spår i mitt liv.
Hur gammal är du? 20
Du samlar på? Ingenting.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma, J eller Johan
Gillar du golf? Nej
Vilken tid gick du upp idag? 08.30 tror jag.
Har du sovit i din egen säng inatt? I våran säng, Ja
Har du strumpor på dig nu? Nej
Är det okej att gråta? Självklart!
När grät du senast? Här om dagen.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa hus med J, spara och resa:)
Bär du glasögon eller linser? Linser
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, det gör jag inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon? Jobbar helg, men ledig söndag och då blir det väl 10-11 kanske.
Har du piercing? Nej, inte längre.
Vill du gifta dig? Inte nödvändigtvis
Vill du ha barn? Absolut, men inte än.
Solar du ofta? Nej
Är du bra på att laga mat? Ja, det tycker jag.
Är du flygrädd? Nej
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Vet inte riktigt. Men 88:an har varit en favorit sommaren som var
Tror du på ett liv efter döden? Ja det gör jag, men jag vet inte vad...
Tycker du om sushi? Helt okej
Vad äter du helst när du ser på film? Chips, godis eller grönsaker och dippa
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej
Har du tandläkarskräck? Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska, men morgonänniska om jag kommer in i det.
Vilken ögonfärg har du? BLÅ
Har du någon gång gråtit dej till sömns? ja det har hänt.
Biter du på naglarna? Nej det gör jag inte.Det är nu som livet är mitt

Jag håller på att ta reda på vad jag vill. Jag har gjort personlighetstest på internet, läst igenom dagböcker för att få reda på vad jag ville bli när jag var yngre och se om det är något där som jag gillar.  Kan dock inte påstå att jag kommit på något extremt jätte bra ä... Får hålla på och söka jobb under tiden. Det funkar inte och bara få in 1 halvtidslön... Så kan vi inte ha det. Och jag tror det är därför jag haft så ont i magen den senaste veckan. Ringde i alla all till Vårdcentralen idag så dom skule ringa upp runt 2.

För att återgå till vad jag vill göra. Det finns väl flera saker som jag vill göra men som rent logiskt sett inte ska genomföras. Man måste ju hitta något som man kan göra varje dag år ut och år in... Och vad skulle det vara? Vet inte än...
Jag har delvis en hel del att ta reda på den närmsta tiden. För något annt måste jag göra. Något som ger mer!

Idag blir det städning och pyssel. Mamma och hennes gubbe kommer hit i morgon vid 7 för att bjuda på mat och träffa J´s föräldrar. Då ska dom ju även se hur vi bor. Dom har ju inte varit är tidigare så det ska bli kul:)
Så idag vet ju jag vad ja ska göra. Tvätta, bädda rent, plocka i ordning dom rena kläderna från badrummet, och kanske slå in lite julklappar;) Min favorit:)


Dags att ta reda på vad jag ska syssla med i framtiden.


Kärlek!

Överraskning!

Min älskling J kom hem igår och påstod att han hade en överraskning till mig. Men han vägrade säga när jag skulle få den, vad det var osv. Så ska man aldrig göra till Chris!
Saken är den att jag är så grymt nyfiken så det finns inte! Jag har mina aningar men han säger ju nej på allt. Precis ALLT! Vilket resulterar i att jag blir grinig för att jag inte får reda på vad det är. Han skrattar för att han tycker det är kul att se mig bli sådär grinig och sen ligger vi i sängen och glor åt varsitt håll.... Eller som i morse när han tog upp det igen, och smet till jobbet mitt uppe i allt!!! USCH!
Så jag får väl vara nyfiken odan tills jag vet inte när!... Skönt och komma till jobbet och tänka på något annat i alla fall:)


Kärlek

VinterDen första snön har kommit! Jag älskart!  Och jag (nej, J) har köpt Marabou´s VINTER limeted Edition.
Så nu ska jag gå och mysa ner mig framför tv:n och äta denna ljuvliga vinter choklad!
Det är vad jag kallar kärlek!
<3

Ullared

Inte skrivt på 10 dagar. Varken haft ork eller lust. Men nu känns det som att den kom en stund så då är det väl bäst och passa på:)

Jag har jobbat, jobbat och jobbat. I lördags natt åkte vi till Ullared. Jag, J och hans ena syster och hennes kompis. Kom iväg hemmifrån strax efter 12 och var framme runt 6 på morgonen. Det var en upplevelse bara själva resan. Gå aldrig på Eniro kartorna. Du kommer att hamna åt helskotta fel! Så vi fick göra egna vägar:) Men fram kom vi och då stanna vi ändå 1 gång i timmen och sträckte på benen.
Vi sov 1 timme i bilen till 7 ochsedan bytte om och så för att ställa oss och börja köa vid kvart i 8. Redannär vi kom vid 6 så började bilar rulla in på parkeringen. Men från det att dom öppnade så tog det inte mer än 2 minuter innan vi var inne. Så det var skönt:) 2 vändor och 2 fulla vagnar hann vi med där inne. Skulle kunna blivit mycket mer och mycket längre tid men det orkade vi inte med. Var inne på butikerna runt omkring också och shoppade:)
Lätt värt ett besök! Klicka http://ullared.se/ så kommer du till deras hemsida. Där ser du öppettider, karta över affären och kötider.
Vi har bestämmt oss för att åka ner igen nästa år. Spara ihop ännu mer pengar och större bil och sedan kanske även stanna över en natt:)

Idag klippte jag mig. Blev kort:) Känns toppen. Ska försöka fixa en bild sen oxå:) Färgade även håret igår så det blev jätte bra:) Ny färg och ny frisyr:)

Nu ska jag plocka lite här hemma (vilket kommer resultera i att jag kommer slå in julklapparna som vi köpte på Ullared istället:P)Men det låter bättre om jag säger att jag ska plocka och fixa:)

Ikväll blir det mat hos C tillsammans med A:) Ska droppa M på Tuna Park innan och sedan hämte henne ikväll:) Och undertiden blir det krubb:)

Nehe, dags för "plockningen";)


Kärlek!

RSS 2.0