Skärpning!

Jag måste ta mig i kragen. Jan kan inte hålla på såhär längre. Det fungerar inte. Att jag inte lär mig!
Det går inte att göra såhär hela livet. Det funkar inte. Vem tror jag att jag är!?
Skärpning Chris. Och framöver. Gör det bara! Gör det bara!


Inga kommentarer!

Julklapp

Igår satt vi och listade hur många och vad vi skulle köpa för julklapp till folk.. 22 stycken blev det!! Och då är inte vi inräknade.. DYRT! Men vi funderar på en tripp en bit ner i landet nästa helg så då kanske det blir lite extra shoppande;)

HAr fortfarande inte kommit på något bra till J... Fick några ideer igår när jag spanade runt, men jag tycker ni har varit dåliga på att tipsa.. Så fram med det vettja!


Nu blir det att kasta på sig kläder och smink och röra sig mot jobbet.. Har MASSOR att göra diag! Förstår inte hur jag ska hinna med allt! Men det går nog bra när jag kommer in i det:)


Kärlek

Julklapp till pojkvännen!

Vi har börjat köpa julklappar jag och J. Till familjerna men sen har vi sttit och disskuterat vad vi ska köpa till varann. Han önskar sig inget speciellt. Och jag vill ju inte köpa något tråkigt, som kläder, för det avskyr han och få. Utan han vill ha HÅRDA paket! Så då är frågan, vad köper jag?! Jag har fåtty stopp i hjärnkontoret:P
Varit lite inne på att köpa någon liten mini semester till oss. Åka någonstans och bo på hotell och bara ha det mysigt och få rå om varann:) Men frågan är om ha uppskattar det? Och jag vet inte när det skulle passa heller, för han jobbar JÄMT! Kanske kan få iväg honom efter nyår, men vi ska ju å andra sidan iväg och åka skidor senare i vår, så då vill man ju kanske inte vara borta för mycket heller....

Vad ska jag köpa till min pojkvän?!!

En stelbent robot...

Usch!

Visst, jag har sovit som en prinsessa:) Sover alltid skönt, när inte karln ligger halvt på mig och bökar runt (och då pratar jag intesex, utan bara bökar ruint), men inatt har jag sovit skönt! Sov dock lite väl länge i och med att jag ahr tusen saker jag ska göra idag! Känner att jag ligger lite efter... men jag blir klar i tid i alla fall:)
Ska snart betala räkningar så ser jag vad jag har kvar den här månaden:) Sen ska jag duscha och slänga frukost i magen och SEN åka till lägenheten. Kommer nog stanna där länge ikväll känns det som!
Mycket skit blir det. Hur kan man samla på sig så mycket?! Jag fattar inte! Och nu när jag flyttar tillsammans med J som redan har ett hem så känns det ännu mer onödigt:P Men det kan ju vara bra och spara trots allt...

Igår var han ledig för en gång skull, J. Så jag struntade i och åka till lägenheten. Kan ju vara roligt och vara med honom när han är ledig så sällan. Så igår hade vi en slappar dag. Sov till 10 men gick inte upp förrens 11. Åt lite mackor och kollade sedan på tv ett bra tag. Låg i soffan och kramades.. Sen åkte vi och handlade lite på eftermiddagen. Båda gick runt med gråa mjukisar och jag en svart tröja och han en svart jacka;) Men det var så skönt. Det går inte att komma ifrån. Hur osexigt det än må vara så var det SÅ skönt!
Vi var inne och kollade efter bok sen var vi på den nya Willys butiken. J hade inte varit där än, så då passade vi på:)

Blev Kalvstek med kokt potatis, smörslungade primörer och champinjon, röd vinbärs gele, krämig brunsås, och bryt bröd till! Så mätt som jag var igår har jag inte varit sen jul ungefär! Det var så fruktansvärt gott.. Så okej, ibland lagar min karl mat hemma;) Trots sin yrkesroll:)

Somnjade gott igår, framför en film och kramar! Älskar kvällarna!


Nej nu kanske jag ska ta och sätta fart!


Kärlek

It´s all up to me

Har nu jobbat mina tre dagar den här veckan. Mådde lite dåligt i fredags så jag slutade tidigare, men sen har jag bara jobbat på. Gått sådär, men det är fortfarande roligt!

Igår efter jobbet så fick jag skjuts hem, Tack! Fick god mat i magen och sen kom J över, min bästa vän med en tjejkompis (:P) till honom. Vi gick upp på J´s jobb och umgicks lite där:) Det var trevligt i det stora hela:)
Sen skjusade dom hem oss och jag somnade som en stock medans hjärtat skulle kolla på film en snabbis...

Vaknade runt 10 då J´s väckarklocka började ringa...Yes!!?
Idag ska jag hitta något bra ställe och ställa mina kartonger med skor och väskor på... Sen försöka få in så mycket kläder som möjligt i garderoberna för att få loss lite kartonger. Ska till lägenheten och packa måndag-onsdag. Ska få det klart, för sen är det bara att flytta på sakerna! Sen är det roligaste kvar... Städningen!

Nu har jag fixat boende för mina saker i alla fall. Hos Pappa och/eller Farmor om det inte år plats i pappas garage allt.. Härligt! Då kan jag ta en sväng förbi Ikea då med! Nice;)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och pula in kläder i garderoberna!Yes!




Kärlek!

En helt vanlig torsdag!

Upptäckte nyss att jag kan ta en senare buss:) Behöver inte åka förrens 09.50! Skönt:) Betyder attjag kan sova lite längre i morgon med;)

Myste med Älsk igår och började prata om julen. Ska vi vara med varann? VArt ska vi vara? Hur ska vi hinna träffa alla? osv.. Tror vi har löst Julafton i alla fall:)
Hur gör ni när ni nyligen träffat någon och en högtid kommer? Delar ni på er, eller försöker ni pussla för att träffa alla? Det här är helt nytt för mig, men jag hoppas att det blir bra. Det känns bra i alla fall:) Bara man får träffa alla så är jag lugn (och det behöver inte ske på samma dag)

Byxorna jag ska ha är fortfarande blöta efter tvätten, så det blir att leta fram några andra...

Rensade bland mina kläder igår innan jag ska slänga in dom där dom ska vara. Skickade vidare endel (till Röda korset osv) och kastade endel... Sen hittade R endel hon ville ha så då fick hon det.. Skönt att bli av med saker amn aldrig använder! + poäng till mig där;)

Nej nu går inte det här längre. På med kläder och mot jobbet! 11-19 idag!



Kärlek

Fredsflagga hissad!

Japp idag känns det bättre. Fick ventilera lite med mamma och J igår, så nu vart jag lite klokare. Och hjärtat skickade ett gulligt sms så jag höll på att smälta och smilgroparna satt i jämnhöjd med öronen!
Vi kramades en lång stund igår. Dels för att jag och mamma fick reda på ett dödsbud när vi kollat klart på filmen och slog på telefonerna. Vi stod där på torget och fällde ett par tårar och kramades och reflekterade en stund... Det berörde trots att det inte är någon jag känner jätte väl, men vi träffades för inte så längesedan och familjen och våran familj har alltid varit nära, fast ändå långt borta. Och att en så ung människa ska få lämna är inte rättvist. Jag kan fortfarande inte tycka att det är okej att barn ska få lämna innan sina föräldrar! Jag sörjer med er!
Och dels för att jag har saknat honom. Jag ångrade mig, jag förklarade, vi kramades och älskade varann!
Nu längtar jag till framtiden! Det känns som den har så mycket gott ätt föra med sig! Åh vad jag längtar!:)

Idag ska jag ta tag i det som kom frå lägenheten igår. Väskor och skor i stor utsräckning men oxå viktiga papper och lite personliga prylar!

Kom på nu en sak! Jag har fått en påminnelse från ett företag som jag betalar rkningar hos varje månad att dom 2 sista månaderna har jag inte betalat!? Fick en påminnelse förra månaden och även denna månad! Jag betalar alltid mina räkningar så fort jag får pengar, för då vet jag hur mycket jag har och röra mig med! Så det roliga är nu att jag inte ska ha betalt dessa räkningar, men kollar jag på min internet bank så har ju dom gått iväg samtidigt som alla andra! Knepigt va? Så nu måste jag nog höra av mig till dom och fråga vad dom sysslar med! Ganska irriterande!

Och sen då! Ringde till min läkare och bad om ett intyg för att söka jobb vidare. Fick intyget på påsten, men även en räkning... på 375 SPÄNN! För ett telefonsamtal och en papperslapp!!! Helt sinnessjukt! Men det är ju bara le och betala! (måste ringa banken!)

Nej om man skullesätta fart på fläsket och göra nåt här hemma!


Kärlek

Du blev så mycket bättre...


Har varit i lägenheten och plockat lite. Satan vad mycket saker man har fast man inte tänker på det. 
Har ju inte sett så mycket ut, men joho då! Massa prylar. Har fått med mig lite saker i alla fall. Lite mat, då vi tömde skafferiet, skor, väskor, tavlor och viktiga papper. Men det fyllde halva bilen..

Nu ska jag väl bara upp allt oxå.. Då är det extra drygt och bo högst upp i huset! Men upp ska det. Kan ju inte stå i hallen tills det behagar en själv att bära upp skiten...

Fick lite mat i magen nyss i alla fall. Tonfiskröra och macka:) och saft!

Ikväll blir det bio med mamma! Karln var så tråkig och ville inte följa med så, han får väl sitta hemma och tjura:P
Vi ska i alla fall se "Flickan som lekte med elden", och jag hoppas den är minst lika bra som den första!

Nehe, dags att plocka upp sakerna då!



Kärlek!

Bitterfittan!

Japp det är jag. Har enda sen igår eftermiddag varit grinig, sur, irriterad och känts som det har varit jätte nära till gråt. Vet inte vad det är som drabbar mig. M sa PMS. Nej, nej, nej sa jag men kanske måste inse att det är detta som drabbat mig:P Eller något annat i liknande väg;)
Detta gick såklart ut över J - hjärtat mitt! Han, fattar ingeting utav vad det är som händer. En tjej som lägger sig i sängen och knappt säger godnatt, utan puss och utan mys, som alltid annars. Japp det var jag! Och jag kände mig så taskig! Tänkte flera gånger att jag skulle vända mig om och krypa upp i hans famn och göra allt bra igen, men det gick inte för jag... SOMNADE! Yes! Så i morse vaknade jag. Utvilad:) Och tänkte att här kan ja ju inte ligga och vara grinig hela tiden. Så jag kröp till korset och kramades och sa förlåt...
Efter lite mys och kramar och pussar och fina ord så gick vi upp. Jag och mamma ska på bio ikväll och så frågade jag J igen om han skulle med.. Men neeeee.. Så nu kan han vara grinig och jag är grinig! Igen!
Så nu ska jag klä på mig. Boka 2 biljetter tills ikväll till mig och mamma, sen ska jag klä på mig och åka och packa i lägenheten!

Yes! Nu ska jag vara grinig igen! (tills han gör nåt gulligt eller tills jag inte klarar av detta längre!)


Kärlek!

Pannkaka<3

Japp, jag fick pannkaka ikväll. Tog upp fisk vid lunch som vi egentligen skulle äta ikväll, men den hade A lagt in i frysen igen för han tyckte det såg så mycket ut^^
Så det blev pannkaka istället. Inte mig emot:) Men jag fick inte i mig så många... 4 stycken tror jag... Men gott var det!

Jag var en sväng på stan idag. Var på Skatteverket för att fixa papper till flytten, sen på banken och sen upp till mamma och skrev ut CV. Skulle ju gå och lämna det oxå, men så blev det ju inte. Träffade C istället och tog en fika med henne och sedan försvann alla tankar på att lämna CV.... Så det får bli i morgon. Ska till lägenheten och packa i morgon hade jag tänkt. Ska se om ajg akn få skjuts dit för att få med mig alla kartongerna. Skulle ju vara bra.
Ringde även och kollade med magasinering på MS. Han skulle ringa upp, så jag hoppas han gör det snart.

Har varit lite down nu på kvällen. Vet inte riktigt vad det är. Känner mig nere till humöret. Kroppen är det väl inget fel på, men känner mig bara ömtålig i sinnet. Känns som det är lätt till gråt och andra känslor jag inte vill ha egentligen. Kan inte heller sätta fingret på vad det är...

Satt i alla fall och snackade en himla massa med C. Trevlans. Träffade både M, H +M och J + L. Många folk blir det.


Kärlek!

Kalas!

Igår hade jag noll tid att blogga!
För det första kom vi hem halv 5 natten tills igår. Vi var på TimeOut med J och hans vänner och även C kom förbi och gjorde oss sällskap. Det var en trevlig kväll. Håller fortfarande på och lära känna hans vänner. Och vill att han ska träffa dom så mycket som möjligt. Vill inte att det ska bli som det oftast blir. Att man slutar höras för att den andra skaffat förhållande. Vänskapsrelationerna är ju minst lika viktiga!

Upp tidigt i söndags för att fira pappa A och syster M. Det var full rulle HELA dagen! Sista som lämna gick väl runt 8. Jag tror jag somnade vid halv 10. 

Idag ska jag till Skatteverket, ringa till sjukgymnasten, ringa radiotjänst, ringa M, ringa försäkringsbolaget, ringa Smeexpress eller Micke Sundström, sen ska jag lämna CV så jag måste till mamma och skriva ut ett, för jag vill inte ringa och störa mamma M på jobbet (om jag kunde låna hennes skrivare).



Idag känns det verkligen som höst. Träden börjar mer och mer
bli kala och löven samlar sig i högar på marken. Solen kommer
fram lite idag i alla fall. Och det blåser lite. Men jag tror det kan
bli en bra dag det här med:)


Kärlek!

HJÄLP!

Okej! Jag behöver seriös hjälp med att fixa min header. Någon som kan tänka sig att hjälpa till?:)




Jag kan inte själv

Det är bara att inse. Jag klarar inte av det. Har nu försökt få igång och installera två(!!!) PS program utan resultat. Man blir nöjd!
Jag får be hjärtat kolla på det någon dag när han känner för det och har ork. I och med att han jobbar dygnet runt...

AHA! Kom just på en grej. Jag hade PS på min gamla dator. Kollade just i min externa och gissa vad jag hitta?! Jo, PS!:D Nu ska jag bara komma underfund med skiten oxå, så ska detta lösa sig. Men jag hade det visst bara i 30 dagar... Detta får lösa sig:)



Nu fick jag ju massa att pyssla med!


Kärlek!<3

Photoshop?!

Okej. Satt igår och pillade lite på min blogg. Vill ändra utseende och tänkte försöka mig på detta. Har testat någon gång tidigare, men gett upp ganska fort då jag är av en otålig sort!;)
Pillade på typsnittet igår. Inte så jäkla knepigt, förutom att det inte vill fungera?!!! Jag blev då arg!
Så att jag hade tänkte ta nya tag idag. Har skaffat mig Photoshop och ska försöka göra något bra av det! Hur det ska gå.. Inte den blekaste? Finns det någonstans en instruktionsbok eller vägledning om man vill göra vissa grejer?
Skulle vara himla tacksam för hjälp på det här området:)
Jag och datorer fungerar inte sådär jätte bra ihop. Men vi försöker och gör vårat bästa!:)



Jobbet har jag ju varit på också. Var himla segt. Lite tråkigt att det inte var så mycket folk och sedan att det tog så lång tid för vissa moment. Måste bara påpeka att jag känner migså het när jag jobbar... Eller inte! För att ni ska få en bild av hur detta ser ut.. Svarta byxor och skor.. Grön skjorta(?!), svart förkläde och en liten hatt. Vacker va? Tänkt de då på en person som man inte ser håret på och som står och fryser:) Så ser jag ut. Men jag gillar det ändå! (Kanske inte kläderna, men jobbet!)


Nu ska jag ge mig på det här med PhotoShop och googla mig runt i etern.


Tänker på Dig och alla inblandade. Din familj och dina vänner. Jag har förstått att detta är slutet. Att det inte finns någon mer hjälp att få. Så jag hoppas att du har det bra nu på slutet. Att det löper på smärtfritt. I alla fall för dig. Att det är smärtfritt för din familj vet jag att det inte är... Jag är ledsen. Och jag känner med dig.
Jag märkte att du såg fram emot att komma tillbaka till skolan. Du pratade om dina vänner och din klass. Du prarade om sen. Jag tänker på dig. Vi tänker på dig! Och vi tänker på dina nära!

morgon dagg.

Nu har jag vaknat till och börjat göra mig iordning. Åker hemifrån strax efter 8. och beräknar vara på jobbet 9.30...

Kunde somna tillslut igår. Men det tog ett tag och några vändningar innan jag hamnade rätt på kudden:)

Jag önskadde mig sol igår tills idag. För att jag ska få det riktigt mysigt på promenaden sen. Men här syns ingen sol. Bara frost på taken och molnigt, urrigt ute. Det kommer säkert vara fukt på alla växter. Små dagg pärlor som glimtar till. Vackert!

I kväll efter jobbet så ska jag ta mig i kragen med dom sista kartongerna! Det ser för trist ut med kartonger liggandes längst väggarna i rummet! Så det blir kvällens "att-göra"! Älsklingen jobbar ju i alla fall till sena kvällen så då kan jag lika gärna fiffla med sånt:)

Nej. Vad jag sitter här för när jag ska skynda mig och kamma håret, få på mig kläder, stoppa nåt i magen och pudra näsan undrar jag starkt!


Kärlek<3

ljusen i mörkret.




Ligger i sängen. Kan inte sova. Ska ju upp snart. Klockan 07.00.
Älsklingen ligger bredvid och snusar sött. Inte snarkar som han ahr tendens att göra.
Utan det enda jag hör ifrån honom är hans andetag. In och ut. In och ut. Ibland mumlar han något jag inte kan tyda. En dröm kanske? Hoppas det är en bra sådan. Jag kanske också borde försöka lägga mig ner och sova och drömma lite fint. Drömma om framtiden. Ja, det ska jag göra. Ska bara lägga mig ner på kudden och hoppas att jag kan somna illa kvickt så att jag kan få sova 5 timmar i alla fall. För sen MÅSTE jag upp...

Nu ska jag krypa nära hjärtat mitt och kramas och lukta på honom... Min karl! Jag älskar dig!

Fredagsfinal IDOL

Karolina fick lämna Idol, vilket jag tyckte var helt rätt. Hon har en bra röst i vissa lägen, och låtar, men det framträdandet hon gjorde ikväll och så som hennes röst lät ikväll... USCH! Helt rätt att hon åkte, även om jagt ror att hon kommer lyckas på något sätt inom musiken, om hon vill.

Mina personliga favoriter i Idol: Calle och Mariette. Sen att Erik och Tove också är grymma på att sjunga är det ingen tvekan om. Men jag gillar både  Calles och Mariettes stil:)

NU blir det duscha och sängen med älsk<3


Kärlek! <3

Bed time!



Nu ska jag hoppa ner i sängen snart. Tänkte ta en snabb dusch innan och sen slå på någon bra film. Det blir upp med tuppen i morgon. 07.00 för att ta mig till jobbet. Börjar inte förrens 10, men tänkte ta bussen en bit och sedan gå sista biten. Der blir nog bra:) Hoppas det är sol så det känns sådär underbart höst skönt:)

Mina naglar blev by the way rosa:) Lite skimmrande sådär:) Fint:) Nästa gång blir det mörk färg. Lila kanske? Eller varm röd? Det återstår att se:)

Nu har älsklingen kommit hem så nu ska vi myyysa:)

Kärlek<3

Jag är med!

Jag är med och tävlar på: http://fotonich.blogg.se/category/tavlingar.html blogg!



Du kan vinna armband från kollektionen: Cali Smyckedesign!
Mycket snygga grejer har dom!

Glöm inte och tävla du med. Och här kan du gå in och kolla på deras underbara smycken!

Skynda dig så du oxå hinner vara med och tävla!


Kärlek<3

Naglarna

Tänkte sätta lite färg på mina naglar. Kan dock inte bestämma vilken än. Det är ju ok att jag har det när jag jobbar i och med att jag har handskar på mig, men jag vet inte hur strak vs. svag färg jag ska ha. Får bli en funderare under städningen:)












Japp. Helt klart en funderare. Ljust passar väl bäst på korta naglar?


Kärlek<3

Fuck you!

Nu har jag hittat den. Kalla mig lite seg, men nu så har jag hittat den. Lilly Allen- Fuck you. Gillar den skarpt:)

Vaknade sådär aldelles för sent idag igen. Måste läara mig och sätta väckarklockan på mina lediga dagar oxå! Idag ska jag städa lite till kalaset på söndag, och gå ut och gå hade jag tänkt. Ska även ringa ett par samtal:)

Jag känner mig okej i kroppen idag. Det har jag väl iofs gjort hela tiden, men jag är inte lika blek längre och magen känns bra:) Så imorgon får jag jobba igen:) Trivs faktiskt riktigt bra där:)
Ska gå upp och handla lite till min matlåda i morgon. Eller så tar jag bara upp en fisk ur frtsen o steker på;) Det är ju oxå en ide:)

Vi har mycket planer jag och J. Vi låg och pratade om det igår kväll. Det känns bra och veta att man vill samma saker med livet. Att man har ungefär samma mål och drömmar! Det känns toppen! Då strävar vi mot samma mål:)<3

Nu blir det och fixa och dona:)

Kärlek!

nära.kära.underbara.

Jag är lyckligt lottat på endel plan. Jag har otroliga människor i min närhet! Jag har, inte många, men få väldigt väldigt betydelsefulla personer i mitt liv. Inte alla har den turen att det finns människor som bryr sig så mycket om en som jag har. Som man vet finns där i vått och torrt. Som stöttar, peppar och pushar.

Min familj. Min mamma. Min kära mamma! Allas mammor är nog den bästa för en själv, och den man anser är den bästa personen i världen. Men utan underdrift så ÄR min mamma den bästa i Världen! Inte bara för mig, utan säkert för alla! Min mamma har uppfostrat mig ensam (och jag tycker hon har gjort ett riktigt bra jobb om jag får säga det själv!) Sen har alla personer mindre bra egenskaper, och det vet jag att jag har. Men min mamma har gjort sitt absolut bästa och jag är så stolt att ha henne som just min mamma! Hon har gett mig alla värderingar, vilket jag tycker att hon lyckats exeplariskt med! Hon har gett mig kärlek i enorma mängder! Det är något jag aldrig haft brist på, kärlek! Min mamma lever inte längre ensam utan har träffat en underbar man, A som jag hoppas och tror (nästan vet) att hon kommer leva alla sin år med lyckligare än någonsin! Jag älskar dig!<3

Min bror och far betyder såklart massor för mig! Min bror, är det bästa man kan ha! Eller ja, för det mesta i alla fall;)
Nej, jag älskar min bror! Och jag vet att det kommer gå bra för honom! Han är bra!

Ens far är alltid ens far! Och det älskar jag honom för!

Jag har min bästa vän sen 6 år tillbaka. J! Han och jag har alltid spelar med öppna kort. Det är ju det vänner ska göra. Säger vad vi tycker om varanndra och vad vi väljer eller ska välja. Inga krusiduller där inte! Och jag tror att det är det som gör våran vänskap så tajt och hållbar. Det blir aldrig några frågetecken. Sen kan man ju disskutera smarthetsgraden på oss båda ibland, och roligt. Det har vi alltid ihop!

Sen har jag J. Min karl. Min man. Min älskade. Min underbara pojkvän. Jag har aldrig mått så bra av en person. Aldrig haft så kul ihop med någon. Och så skönt att få kunna vara sig själv. Helt och fullt ut! Barnasinnet behövde jag inte heller släppa, för ibland är han som ett stort barn, i all positiv bemärkelse det kan innebära!
Han får mig att känna mig hel. Att det jag saknat nu är fyllt till både höjden, längden, bredden och alla dess möjliga håll och kanter. Jag älskar dig ofattbart mycket! Det går inte att beskriva vad du betyder för mig!<3

Jag blev ju även sambo med J´s familj när jag flyttade in hos honom och dom. Det är en familj jag känner mig som hemma med. Det är varmt och välkomnande. Det är den stora familjen som är sådan kontrast till mig och mamma och våran lilla familj vi var med lillebror ibland. Men jag gillar det oxå! Jag älskar det!

Jag har flera vänner. Men att rabbla upp alla här skulle för mig ta flera timmar och skriva och för Er en lång lång stund och läsa. Så jag hoppar det. Men jag hoppas att ni vet vad ni betyder för mig! Att ni tar åt er av allt gott jag någonsin sagt och kommer att säga, för jag menar det verkligen!

Jag har flera vänner jag glidit ifrån. Jag vet inte vad det beror på. Kanske har vi just då hamnat på olika plan här i livet. Vi går åt olika håll. Men jag tänker på er. Tänker tillbaka. Och innerst inne hoppas jag nog oxå lite ibland. Samtidigt som jag känner att det kanske var menat såhär... Eller var det inte de?! Med vänner är det svårt. Det är som vilket förhållande som helst som man måste jobba på för att det ska fungera. Jag vet inte om jag kommer hitta tillbaka till er någon dag. Kanske, kanske inte. Men jag hoppas att vad som än sker mellan oss så hoppas jag att det kommer vara det bästa för oss båda!:)


Min kära mor, med mormor med på ett hörn<3


Jag och bror för inte så längesedan! Äkta syskon kärlek<3


Hjärtat mitt. Älskar dig!<3


För mina vänner<3

-sick-

Det blev inget jobb idag. Eller jo, var där en stund, sen så åkte jag hemme. Mådde dåligt och setkärk (läs baklänges). Så det blev och lägga sig och vila. Sov ett bra tag oxå. Känner mig fortfarande inte 100% så I tyckte att jag skulle var hemma i morgon med. Men lördag då ska jag jobba!:)

Har käkat lite fil nu på kvällen och det verkar gå bra. Fick faktiskt lite hallonsylt i den så jag skulle få något sött i mig:)


Har hittat lite filmer jag ska kolla på ikväll oxå. Sen tänkte jag kolla in SOS Gute klockan 20 på 5:an.


En sjuk Chris

Kärlek!

Morgon mys

Gick upp tidigt mot vad jag brukar göra. Klockan 7 redan. Börjar inte förrens 11 men var tvungen att kolla ite med chefen inför dagen. Har precis ätit en god frukost bestående av yoghurt och müsli, knäckebrödmackor med leverpastej och gurka:) MUMS!

Ligger och kollar när älsk sover, lite sådär i smyg. Ska snart duscha och göra mig lite i ordning. Men det är de som är så skönt när man går upp betydligt tidigare än man ska. Man hinner gå runt och mysa. Hinner känna kylan på golven när man går upp. Hinner sitta ner och titta ut genom fönstret och bara se vad som händer. Idag är det lungt från våra fönster. Men solen ligger sådär fint på, på träden på andra sidan ån. Så dom ser så där guld gula ut.

Nu blir det och pussa på hjärtat lite innan han smiter till jobbet:)



Kärlek!

Inspireras!

Jag vill pyssla, dona, plocka och pilla! Jag vill vara kreativ! Var inne på Panduro härom dagen med K när vi var på stan och luncha. Hittade ju massa kul man kan pyssla med, men helt ärligt. Plånboken hänger inte med i mitt tempo, så ibland måste jag bromsa... Synd att medge, men det funkar inte i alla lägen. Som en kompis dotter sa: "Men ta det på kortet. Där finns det ju alltid pengar"... Nja.. Bankomaten har ju iofs alltid pengar, men kortet blir kanske inte godkänt att ta ut pengar.. Så, den idéen sket sig!

Hade det trevligt på stan med K. Käkade lunch och pratade strunt. Det var riktigt trevligt faktiskt.
Gick ut en lång promenad på kvällen med J och T. Var skönt! Kändes underbart när man kom in. Sprang den sista biten med T. Det var nerförsbacke så det gick bra. Något annat hade inte funkat:P

Igår blev det en sväng förbi Rusta. Köpte tapeter och MASSA julpapper och snören och kort och fasikens och hans moster! Så igår, slog jag in årets FÖRSTA julklappar! LOVLEY! Älskar julen så jag satt och visslade julsånger, vilket inte uppskattades av varken älsklingen eller hans syster.. Konstigt tycker jag!;)

Idag blir det en sväng ner på stan. Vet inte om jag ska ta en sväng förbi gamla lägenheten idag eller inte... Vill liksom bara få ut alla grejer och städa så det är gjort! Så att jag kan fokusera på mitt nya hem:)

Nej nu ska jag svida om och bege mig mot staden för lite lunch med C:)



Kärlek!

Boom Boom Pow!

Diggar Will.I.Am´s och Black Eyed Pease nya låt:) Elller ja, nya och nya.. Men diggare den i alla fall:)

Idag blir det fika/lunch med K. Sen promnad med J kväll/eftermiddag. Ska upp till lägenheten och hämta blommor oxå:) Det här blir en bra dag:)

Nu påklädning av fröken:)


Kärlek!

Kanelbullens dag!

Men inte har jag någon kanelbulle hemma. Nehejdå! Det blir falukorv till lunch istället för att frossa i ljumna kanelbullar;)

Inatt, eller ja imorse klockan 4 kom hjärtat inramlandes. Han hade blivit kvar lite extra på jobbet och umgåst!?:P
Och alltid när han fått i sig ett par öl för mycket eller bara är glad så ska han prata.. Det han inte verkar förstå är att jag, klockan 4 ligger och sover?! Nemen! Det verkar komma som en överraskning?:O:P
Så i hopp om att få honom att inse att han oxå ska sova i och med att han ska upp och jobba om 5 timmar så försöker jag enkelt och tydligt säga: SOV! Men icke. Här ska kelas, mysas, förklaras, berättas och be om ursäkt X antal gånger innan han somnar av ren trötthet!

Idag blir det röj här hemma. Plock och fix. Kanske iväg och sola? Skulle vara grymt skönt i alla fall:)


Kärlek!

Nuet

Jag har en senil mormor. En överklass farmor. En faster + ingift farbror jag träffar allt för sällan. En moster som är lugnet själv. Kusiner (4 stycken) som alla är äldre än mig och som bor långt och ännu längre bort. En pappa. En underbar alldelles fantastisk mamma. En cool lillebror. Vänner som jag kan prata med. En pojkvän som betyder gränslöst mycket för mig. J´s familj som är toppen!
Jag har ett job jag trivs med (även fast det inte är heltid).
Jag har tak över huvudet.
Jag har en varm säng att sova i MED sällskap.
Jag har bankkonton med lite cash på.
Jag har framtidsplaner (kanske inte utbildningsmässigt men i övrigt).
Jag är något sånär frisk.
Jag gillar läget.



---------------------

Väntar på att älsk ska komma hem så jag får pussas o kramas! Saknar honom alltid när han r borta sent på kvällarna. Och ikväll kommer det bli jätte sent har jag en känsla av... Skulle bli mycket folk så.

Ska krypa ner i sängen och kolla lite filmer jag har nu:)


Kärlek!

En säljande Chris?

Undra om jag har lite sälj egenskaper i mig kanske? Både igår och idag har det gått bra.
Jag har aldrig sett mig själv som den säljande typen. Alltid tyckt att det verkar lite jobbigt att stå och tjata på folk och kränga på dom saker, men det är faktiskt riktigt kul:)
Kanske inte så kul att jag vill göra det resten av livet, men helt okej kul:)

Och nu sitter jag här i sängen och äter naturgodis OCH chips. MUMS;P
Snart blir det film med älsk och mys och sedan sussa för jobb i morgon:)

Fy fasiken vad bra jag har det. Egentligen!


Älskar dig J!<3


svart-vita nya bilder







Högt.Lågt.Överallt.

<3

Fredag!

Japp:) Snart helg!
Ska alldelles strax åka till jobbet. 11-19 idag med. Sen blir det 10-16 på lördag:) Perfekt!
Sen är jag ledig till nästa torsdag igen:) Underbart! Fast visst skulle det vara bättre med något fast heltid, men man kan inte få allt! Just nu är jag tacksam för detta så länge!

Var så fruktansvärt trött igår! Som en död fisk! Idag blir det andra skor och 1 timmes lunch. Det hade jag inte igår:P

Nej, ett fast jobb för mig eller hjärtat skulle inte sitta fel:) Usch vad man kan göra mycket bra saker då;)

Har endel planer för nästa år. Får se där det ska bokas ordentligt;)

Nehe, svinkallt om fötterna, så nu blir det och dra på sig lite kläder och kila:)

Har du vägarna förbi Willys så kom och smaka smörgås:)


Kärlek!

Jobb!

Yes, idag börjar jag första dagen och ska framöver jobba torsdag-fredag och lördagar:) Känns toppen!
Och det är något tills vidare. Tills jag får fast!:)

Blir en långpronmenad till jobbet så jag laddar mobilen för fullt så jag har massa skön musik att knalla till:)
Hitta en matlåda i kylen oxå. Spicy Hot;) Inte helt galet. Sen bad jag älsk ta med sig matlådor från jobbet så jag har framöver:)

Igår blev det packning av alla kläder i lägenheten och nu har dom fått flytta till torshälla:)
Så nu är det bara prylar kvar! Vilket känns jäkligt skönt om jag får säga det själv:)
Ska ringa en massa samtal på måndag hade jag tänkt. Adressändring, uppsägning av radio och tv, och alla sådana roliga saker man måste göra!

Nej nu blir det och slänga på sig kläder och börja knalla. Frågan är bara om jag ska ta den tjocka vinterjackan, eller om jag ska ta min fodrade höstjacka?! Det är ju jäkligt kallt, men hur blir det när man går och blir varm?!


Kärlek!


RSS 2.0