bildFrån i lördags. En aning dragen kanske^^ Men fan vilken kul kväll vi hade!
Michis. Grattis i efterskott:D <3

Underbaraste!

Gud va längesedan det var! har saknat att skrivit men inte haft tillgång till dator än! Men nu har jag smitit in på mammas jobb och okuperar hennes dator. Skulle betala en räkning, men min dosa är sönder, så jag måste kila ner på SEB och hämta en ny, men det får bli om en stund. Förs måste jag berätta hur mina dagar har varit.

Fredags. Davve kom och hämtade mig på morgonen. Vi åkte till tågstationen o hämtade min bror och sedan hem till Michis. Hennes farfar kom och vi packade in sakerna i hans bil, då Davve har en sådan lite bil;). Sen till Skogsängen för att hämta nycklarna och skriva på papper. Sen till lägenheten. Den är underbar! Allt är jätte frächt! Den är underbar helt enkelt. Sen drog vi och handlade på Rusta och Willys. Sedan åkte jag, bror och Davve till Hållsta o köpte pizza, o sen hem till mig. Åt och packade in det sista i släpet och sen till lägenheten. Så där såg det ut ungefär hela dagen. Men det gick fort. Vid halv 4 var allt inne i lägenheten som vi hade, så då var det bara och börja ställa i ordning. Det blev inte farligt sent heller. Runt 12 somna vi;)

Lördagen var upp vid 10 tiden. Åkte till Tuna Park och Michis till systemet;) Sedan lite shopping på ICA Stenby. Sedan hem och göra iordning för kalas. 2 kom första svängen. Och 6 kom andra. Sedan blev det lite förkrök hemma och ner på Harrys! Vi tog ta me tusan taxi. Vilken lyx! Kvällen var underbar och vi hade hur kul som helst! Längesedan jag var så packad och så glad som jag var då. Minnesluckorna har inte fyllts ut riktigt än;)

Söndagen blev lugn. Martin och hans tjej (Michis kompis) kom över med deras Rottis ett par timmar. Bara dega i soffan och snacka skit! Fick trevligt besök på kvällen;) 

Måndagen blev det stan tror jag. Davve komöver och skjutsade mig, Michis och Emma till Jysk, och sedan o handla. Mat fick han till o med! Monterade lite hyller och smått och gott:) Hade migrän hela dagen så det blev ingen skola för min del då.

Upptäckte på tisdagen att min Matte lektion var inställd så jag var hel ledig då med:) Underbart!
John kom över och snackade skit! Längesedan. Blev några tårar och ännu mera snurr i mitt huvud!

Ondsdag var vi runt på stan. Köpte födelsedagspresent till Michis och firade henne på kvällen!

Idag har jag varit på matten och sen vart  det Spicy Hot med John. Gott som fan! Sen nu sitter jag hos mammasen. Ska snart springa ner på stan igen så jag kan få ny dosa och betala min räkningar!

Kväll blir det lite pluggande! Tror jag i alla fall. I morgon är jag ledig men ska på mötevid 1 tror jag det var. Är bjudan på kalas i morgon kväll så det ska vi nog gå på:) Sen lördag ev. besök!

Det känns skönt, men komstigt. Jag har inte riktigt greppat att jag flyttat.

Håller på och tar tag i mig själv. Har varit några jobbiga dagar men det börjar bli bättre tror jag. Men det kommer ta tid! Jag vet det. Jag har insett det nu. Tack både Michis och John för erat stöd! Det känns så bra och veta, även om jag kanske inte inser det ibland! Tack! (John ja kan säga tack;) ibland^^)

Nu måste jag springa. Kärlek!

Och förresten. Kom förbi på en fika vettja:D

Herrejösses!

Vad håller jag på med?! Absolut ingen aning. Jag springer fram och tillbaka mellan kartonger, påsar, och väskor. Plockar ner lite i den ena, lite i dan andra, plockar ut ur den 3:e och i den första igen. Allt är en enda röra. Sen skulle jag vilja ha allt rent tills i morgon. Lycka till Chris! Det kommer jag aldrig hinna! Men jag gör ett gott försök!
Har hittat lite skor. 23 par rent ut sagt. Tagit fram alla kläder som hängt i dom stora garderoberna. Min balklänning bland annat:)
Ha rensat bland korten oxå. Hittade massa kort som jag vill ha. Får se om mammsen tycker det är ok. Fick mig en del sköna skratt:)

Har i alla fall fixat skjuts till stan i morgon. Tack Davve^^ Skönt o slippa åka in med mamma tidigt tidigt.
Bror kommer i morgon oxå. När, ingen aning. Det vet han inte heller.

Allt känns som en rör. Inget fokus alls. Måste över till grannen o hämta stolar oxå, ut i garaget och plocka fram köksbordet och kartonger jag har där ute. Vad det nu kan vara!:P

Jag vet i alla fall att jag kommer få en lång kväll och natt! Pirr pirr i magen!;)

----------------------------

Jag hade en knas kväll igår. Hade ett långt samtal med Michis. Ett djupt. Lite läskigt. Lite för läskigt. Kom i alla fall fram till lite saker. Tur att jag fick sova på saken;) Så nu har jag tänkt och ventilerat. Men samtalet är långt ifrån slut!
Vinare i morgon?;)


KÄRLEK till er alla! Har ingen aning när jag kommer skriva igen. De kommer ett till ikväll i alla fall, men efter det vet jag inte.

<3

tisdag/onsdag

Ja har inte haft tid att sitta här så mycket. Flytten och planeringen till den tar mycket tid, likaså skolan och mina vänner. Jag har svårt att prioritera. Dumt av mig! Var en sväng på Ikea idag, men jag trodde inte att jag hade några pengar så det blev inge mer än en korv och cola. Sen när jag kommit hem igen och gjorde konto uttag så hade jag visst pengar. Rackarns. Så det blir en sväng förbi Jysk i morgon tror jag. Hur, ingen aning! Håller på o skriver en sak till Naturen som jag ska lämna in idag. Börjar vid 6 och måste springa och köpa bok innan dess! Sen lämna bilen, och förhoppningsvis bli hämtad. Sen när jag kommer hem måste jag tvätta en maskin, packa ner alla mina kläder och börja packa in i släpet. Skola i morgon klockan 10.30, och sedan hem och packa klart det sista för att ta mig in till stan och sova hos Michis för att vi ska vara så effektiva som möjligt på fredagen!Hur ska jag orka?! Kärlek!

På G!

Nu har jag duschat och gjort mig i ordning och känner mig klar.
Har fixat lite ny musik till mobilen så jag har nåt att lyssna på på väg till Stockholm. Vet inte alls när jag kommer hem ikväll. 12 kanske.

Ska snart röra mig in mot stan. Ska till verkstaden och sedan handla lite. Sen sätter jag mig nog hos mamma tills vi åker.


Kärlek!

tidig morgon i skogen

Nu har jag skjutsat mamma till jobbet och varit på verkstaden med bilen. Igår när jag skulle åka in till Tove så hade mamma tydligen satt i motorvärmar sladden. Det visste inte jag. Så jag backade ut i godan ro, märkte ingenting om vad som hände, och sladden hängde med. Sen när jag backat klart och skulle köra, så har jag tydligen kört över sladden så uttaget på bilen hade böjt sig ner. Mamma vart som galen, vilket jag kan förstå i och med att det inte är våran bil!
Så nu går jag och väntar på dödsdommen. Om det "bara" är och köpa ny sladd eller om jag måste betala för att allt byts ut! Det kostar pengar! Jag och bilar går fan inte ihop. Det är inte meningen!

------------------------

Sitter och äter lite frukost. Fil och Oboy. Hej och hå vilken frukost. Ska fixa läxan på Naturkunskapen så den blir klar.
har ju ingen lektion ikväll, då jag ska på idrottsgalan!:) Fick det utav Mammsen i julklapp. Så min bror kommer hit med tåget från Västerås så åker vi vid halv 6 tror jag det var. Ska bli riktigt kul:)

Imorgon ska jag leka med Michis och David. Har lektion mellan 10.30 och 12, men det brukar vara genomgång ca 1 timme och sedan får man välja om man vill sitta där eller sitta hemma. Så vi får se vad vi hittar på. Ingen av oss har speciellt mycket pengar, men de ska nog gå ändå:)

Ska köra em maskin idag oxå. Kanske sova en stund då det kommer bli jäkligt sen ikväll.. 

----------------------

Jag saknar närheten något så fruktansvärt. Jag har inte gjort det på samma sätt tidigare. Jo visst när amn sover med någon så känns natten efter alltid lite tom, men GUD! Vad har hänt nu?! Jag har ingen aning. Men fy fasiken vad jag ville ha någon nära inatt. Bara en arm som håller om mig. Andetag i nacken. Mmmm, närheten skulle verkligen inte sitta fel just nu:)

Kärlek!

 

-söndagen-

Ja nu sitter man här. Själv. Mamma är på väg hem. Michis åkte till stan för en stund sen.

Gårdagen var speciell om man ska förklara det med ett ord. Michis o Davve sov här från fredag till lördag. Igår åkte vi runt lite. Var hemma hos Davve. Mycket mysigt hus! Med sjö utsikt o allt;) Jätte fint var det i alla fall:)

Vi åkte hem hit o lagade mat, men den lilla isidenten;). Sen kom Pontus hit, eller rättare sagt vi åkte och hämtade honom. Kvällen bestod av film, o cola o lite snackande..

-------------------------

Jag är en person som värderar ärlighet högt. Visst, vi drar alla vita lögner någon gång ibland, och det tycker jag ska få vara tillåtet. Men så länge det står kvar vid vita lögner. Som att inte berätta allt för föräldrar tex. Men där går gränsen.
Jag har en mycket ärlig och öppen disskution med mina vänner. Jag vill veta vad dom tycker och tänker och jag berättar för dom hur jag tycker och tänker. Inte bara om dom, utan om allt, men det är dom jag pratar med det om.
Därför tycker jag att det är lite jobbigt när dom inte gör likadant mot mig. Det är ingenting jag kan kräva, men när allt är öppet så tycker jag det är kontisgt att man inte kan vara det hela vägen.
Klart man inte berättar ALLT kanske. Vissa saker vill man trots allt hålla för sig själv, men ni förstår vad jag menar. Jag har en vän. Som jag trott varit lika ärlig mot mig som jag är mot den. Men jag börjar tvivla och jag måste ta reda på varför jag gör det. Men det jobbiga är och ta tag i disskutionen. När den väl är igång går det bra, men första steget. Varför ska första steget vara svårt för?
Jag måste reda ut det i alla fall...

------------------------

Jag är blyg. Kanske inte utåt sett, men när det handlar om närhet är jag blyg. Jag har svårt och veta när det är ok att ta ett nästa steg. Jag har svårt att veta vad den andra vill. Vi (jag och mina vänner) har disskuterat det här ett tag. Fram och tillbaka. Och jag kan gå ut med att en bra självkänsla, men har jag det egentligen? Absolut inte! Självförtroendet går upp och ner som hos alla, men självkänslan har jag börja ta reda på vart den står. Börjat ta kontakt med den, och frågat mig själv varför? Jag vet inte. Men det har nog mycket med min kropp att göra. Jag och min kropp är inte vänner. Delar av den är det, men många delar och jag står inte på samma sida. Vi är inte enade. Rumpan och jag är vänner. Brösten och jag är vänner för det mesta. Händerna och jag är vänner. Fötterna och jag är vänner. Mina smalben och jag är vänner. Mina underbarmar och jag är vänner. Mina ögon och jag är vänner oftast. Min mun och jag är vänner. Men sen har jag inte många mer vänner på min kropp. Vi andra är ovänner. Vi accepterar inte varann. Jag accepterar inte att dom andra delarna ser ut som dom gör. Och dom accepterar inte att jag inte accepterar dom. Så jag måste bli vän med mina delar på kroppen som jag inte är vän med. Gissa om det är svårt?!

-----------------------

Ska åka in till stan idag. Träffa Tove och Michis senare ikväll tror jag. Ska duscha och vänta på att mamma kommer hem så ska jag åka in. Kanske tvättmaskinen måste bli klar först, annars kan jag fråga mamma om hon kan hänga den. Om jag ber riktigt snällt kanske det går:)

Anders ställer hit släpet på fredag så jag kan packa det, och min bror ska komma över efter skolan och hjälpa till att bära. Snällt! Så allt ska över på fredagen. Vi hämtar nycklarna när dom öppnar. Skulle behöva åka till Västerås och hämta mina saker jag har där, men det kanske får vänta, eller om jag åka över med släpet på fredagen oxå. Vi får se.

Känner mig sjukt pirrig. Jag har liksom inte förstått att det sker nu. Är jag redo? Är jag berädd? Kommer det att lösa sig? Jag vet inte. Men jag hoppas det innerligt!


Nu kom  mamma, så nu ska jag be snällt:)


Kärlek! Till alla er som behöver!


ibland lyckas man...

Det blir en kortis.

Michis o Davve o ja laga mat. En olycka skedde. jag orsakade en brännskada på Michis!
Inte så stort eller allvarligt så det krävdes ett sjukhusbesök men ändå. man får dåligt samvete, och det har jag fortfarande. Usch!

Förlåt min vännen! Även om det absolut inte var meningen, så mår man dåligt över det!


FÖRLÅT! ---<---<---@

;)

Kärlek till Michis!

Fredag- 7 dagar kvar / 16 dagar kvar

Sitter inne i stan. Har hjälpt mamma på jobbet och sorterat lite papper. Nu är hon på möte så jag tänkte att jag skulle ta o blogga lite innan jag åkte till Västerås. Ska leta reda på farmor på någon friser salgon i stan. Hej och hå, men jag borde hitta henne. Hoppas jag, Jag kan ju alltid ringa och fråga vart hon kommer vara annars;)

Sitter som på nålar idag. Vet inte hur det här kommer att bli. Men på ett eller annat sätt så kommer det att lösa sig! Det vet jag! Har i alla fall räknat på min budget nu, hur noga som helst tycker jag. Så jag hoppas att det ska gå igenom i alla fall!

Ska förhoppningsvis träffa Johan med! Skulle va jäkligt kul!

Tänk dom vänner som alltid finns där för dig. Som alltid kommer att ställa upp, som man kanske inte har så mycket kontakt med, men när det väl är något så vet man alltid vart dom finns. Jag har några sådana vänner. Kanske många till och med. Vänner som man vet var man har trots att man kanske inte ses så ofta pga, jobb, studier eller vad som helst. Det är skönt att veta det. Var dom finns. Och att man står kvar på samma plats som innan.

-------------------
Nu har jag ringt farmor i alla fall. Vi ses på banken istället halv 2:)
-------------------

Over and, out!

hjärtebarns träff!Den 20-22 Mars är det dags för årsmöte i Örebro för våran del. Jag längtar alltid och ser fram emot dessa möten!
Jag tror att det är för att alla är så välkomna.Alla är glada, har kul,. mår bra, lär känna nya människor och ingen tycker det är konstigt när du inte orkar. Kan det bli bättre?! Jag tror inte de!
Bara 2 månader kvar:D Och vem ser inte fram emot en helg på hotell? Med massa god hotell frukost? Jo, Chris!


Nu säger jag godnatt och hej för ikväll.
 Ska kolla tv och sedan in och hämta mamma!

Puss!


oxe.

Årets tema: Stabilitet
Det här året snickrar du på din trygghet, både den materiella och känslomässiga. Finns det lösa trådar någonstans knyter du ihop dem hårt, eller sparkar ut dem för gott!

Kärlek: Det ser kanske romantiskt värre ut kring ditt tecken, men under ytan är du snarare en slug förhandlare än en förälskad tok. Du vet hur du ska få din vilja fram.


Pengar: Du har tumme med Jupiter och pengarna flyter in regelbundet. Spel och investeringar lönar sig dock bäst under våren.


Se upp för: Att slarva med hälsan.

http://www.expressen.se/horoskop/1.986533/sa-blir-ditt-nya-ar

Jo hej och hå!


Sug!

Fy fan vad allt suger just nu. Nu får det vara slut jävla skit!


Fan då!

känsla.nära.åtrå.sökande.närhet. ömhet. värme.kyssar. händer. kroppen. känslor. naket. andetag. smekningar. ögonkontakt. leende.

Bilden får mig att längta. Längta efter någon som jag sällan upplevt.
Närhet - Att vara någon som betyder så mycket för en, nära. Att känna den andetag och hjärtslag.
Ömhet - Att vara varsam. Att vara rädd om personen. Att vilja skydda personen mot allt. Att bara vilja vara.
Värme - Värma varann. Känna den andres värme. Hetta.
Kyssar - försiktiga, trånande, upphetsande, kärleksfulla, betydelsefulla, föreviga.
Händer - utforska. överallt händer. lära känna.
Kroppen - Nära. Hela kroppen nära. Vilja känna. Vara ett...
Känslor - kärleksfulla ärliga, varande känslor. viskandes.
Naket - generande, öppet, inga hemligheter
Andetag - höra personen andas. Slappnar av.
Smekningar - smeka hela kroppen. Lära känna. Klämma..
Ögonkontakt - våga. Se det inre. Finns det inre. Släppa in.
Leende - Visa. Känslor. Offra. Berätta.


Vara betydelsefull. Bara ögonen för dig.

Finns det någon för alla. Någon som kan och vågar. Någon som förstår mig. Som låter det ta tid. Som förstår hur jag menar. På helt olika nivåer. Jag är splittrad. Vill olika saker, visar bara en. En som sätter gränser som vill det jag vill, men som behöver hjälpa mig på traven. Förstår du?
Övande.( haha. Inte på det! Snusk!) Rädsla. Känsla. Kommunikation. Förtroende. Du anar inte. Mycket. Lite. Hela tiden. Sätta stopp.
Prata med mig! Lyssna på mig. Tvinga mig att berätta! Dra ur mig allt, fast jag tycker det är svårt. Fast jag tycker det är jobbigt. Fast jag inte vill. Ge mig! Låt mig. Var med mig!¨

Lär känna mig. Tyck om mig. Älska mig. Var med mig. Du och Jag. Jag behöver mer än du tror.
Du behöver mig mer än du tror. Ser du mig för mig? Låter du mig få vara jag. Jag blir ju så blyg. Varför? Konstigt. Låt det få ta sin tid. Men låt mig hela tiden få veta vad du vill.
Kan inte släppa ut känslor i onödan. För mycket sårad. För mycket jobbigt.


Prata med mig. Skratta med mig. Låt mig få vara jag. Vi ska vara oss själva. Distans och nära. Hela tiden.

Vad är kärlek? Finns det kärlek för oss alla? Hur gör kärlek?

ÄLSKA!
matte.morgondagen.flytten.

Många tankar snurrar i mitt huvud just nu. Kommer jag att klara det här. Kommer det att gå igenom i morgon? Jag har ju en plan uppstakad i huvudet. Så det ska bara fungera i verkligheten med. Jag vill så gärna att det här ska bli bra. Att allt ska lösa sig och att jag ska få må bra. Att jag ska få vara riktigt lycklig. Att jag ska få ta hand om mig själv och börja om från ruta 1, med mig själv. Med nära och kära runt omkring mig. Glada människor. Ja, jag hoppas att det går min väg. Det är min tur nu!

Har pluggat lite matte. Det går bra ibland, ibland sitter jag fast lite mer, men det ska gå. Har bara ringt bror 1 gång idag:)

Åker till Västerås tio i 11 i morgon. Sen ska jag vänta på farmor till hon är klar hos frisören, och sedan ska vi äta och till banken. Vet inte i vilken ordning, men det har mindre betydelse så länge det löser sig:)

Ska in och hämta mamma vid kvart i 9. Håller på och eldar för fullt nu så det inte ska vara så kallt sen.

Vet inte om jag sover i Västerås i morgon till lördag. Har inte bestämt mig ännu. Har inga direkta planer men att träffa nån skulle ju va kul. Visst Michis;)

Har nog kryssat för aldelles för mycket saker på IKEA, även om jag varit realistisk och inte tagit så mycket, så kommer det at skjuta i pris! Men jag får dela upp det! Det kan omöjligt vara meningen att man ska köpa allt på en gång, eller så är det just det man ska. Jag har ingen aning om hur jag ska kunna frakta allt från IKEA heller. Släp lär det ju bli. Bil + släp, med först sängen från pappa och brudkistan och korgstolen, sen massa paket från IKEA. hej och hå! Det blir nog bra det här!

Har fått lite jobbig hosta oxå. Men vem har råd att gå till läkaren. Kostar ju pengar. Usch! Värdelöst o bli stor:P


Så känner jag mig just nu. Utsläppt. En sten som lättnat, en tom boll..ikea.se

Nu har jag hittat massa fint till mitt nya hem. Men hur jag ska finansiera skiten har jag inte nån aning om. Men det kommer:) Inser ju själv att man inte kan köpa allt på en och samma gång, men mycket skulle jag vilja fixa så fort som möjligt:)

Har även kollat lite ställen som jag ska ner och lämna mitt CV hos. Behöver verkligen något som ger lite extra varje månad!

Har även räknat på min budget. Ska se om det bli godkänt. Hoppas de! Annars blir det jobbigt igen...
Ska bara få banknissen och farmor att förstå hur bra det är;)


Nu vart jag lite hungrig. Och kallt är det med! Usch! Lite klag blev de allt..


KÄRLEK! och rikedom till er alla!:)YEEEEEES!

Äntligen!
I morgon ska jag till banken i Västerås med farmor! Det ska ha löst sig, så nu håller jag på o skriver en budget på hur mycket det kommer att gå åt i månaden.

De känns riktigt bra nu!:) Äntligen!

Igår träffa ja o Michis Davve. Vi åkte hit o käkade och kollade film. Kom i säng vid halv 2 kankse.
Idag blev det skola en sväng, jag har kört fast lite men får ringa bror senare så han får hjälpa mig. NU är jag rätt uppslukad av min ekonomi:)Kärlek!

Pluggandet

Igår när jag kom hem så satte Michis och jag oss o pluggade lite. Hon om sina vinklar och grejs och jag min matte. Och jag förstod vad jag gjorde. Jag fattade grejen! Helt otroligt! Jag kanske är redo nu. Jag kanske inte alls har varit det innan. Jag fasnade dock några gånger, men löset det ibland själv, och så ringde jag min bror och han förklarade för mig, men jag gjorde uträkningarna själv:) Är mäkta stolt öve rmig själv, trots att jag bara gjort 6 sidor, men ändå.
Denna vecka ska vi vara klara med minimum sida 10. Och jag är redan på 6:e sidan och vi har en lektion kvar den här veckan.

Ikväll blir det Naturkunskapen. Börjar 18, men ska vara inne på KIA 17.20 och hämta upp mamma och sedan skjutsa henne till GJ Bil, och sen dra till Komvux. Vi har ju lånat en bil av mammas kompis Carina, en Volvo 740 som jag kör medans mamma lånar massa bilfirmors bilar och provkör dom. Körde långt igår första gången, och det är lite ostadigt, som Bambi på hal is ungefär men det känns bra, och det går bra. Så det är jätte skönt. Sen är det en himla skillnad på Volvo 740 och en Toyota Corolla från 03. Men det går bra:)

Fortfarande inga framsteg på pengafronten, men farmor sa igår att det skulle lösas trots att hon inte pratat med banken, får se om jag ringer henne idag innan skolan, eller om jag tar det i morgon. Jag bara hoppas på goda nyheter.
Jag kan aldrig riktigt slappna av förrens jag har allting svart på vitt att det är som det sägs. Så jag kan inte ta ut någonting i förskott, men att hon säger att det löser sig känns bra. Så jag håller fortfarande alla tummar:)

NU duschar Michis, sen ska vi röra oss inmot stan. Får se om vi möter upp någon där.. Vem vet;)


Kärlek!

"You are..."

Nå, hur tror ni det gick igår. Jo ingenting. Ingenting har förändrats. För bank nissen var borta hela dagen så farmor fick inte tag på honom. SUCK! Så jag skulle ringa henne ikväll och se om det har hänt nåt då. All cred till farmor som gör det här fast hon inte måste, men jag kan inte riktigt slappna av förrens allt är klart. Vad gör ja annars?

Idag ska jag ta bussen vid 9.45. Sen börjar lektionen 10.30, men det är bara upprop så det borde gå fort. Får se om boken jag lånat blir godkänd eller om jag måste ruska fram en annan. De skulle just va snyggt:P

Sen ska jag träffa Anna när jag är klar, och så ska vi upp och se hur Camilla bor vid 12 tiden. Ska bli kul:)

Hade lite depp igår. Fast humör var ändå ganska uppåt. Lite skumt var de allt. 

Jag träffade Davve på stan under tiden vi väntade på att Michis skulle sluta. Det vart en cola o en chees på Donken. Sen gick vi runt o sncka lite skit o så. De va nice:)
Sen när vi plockat upp Michis gick vi till Energi och Miljö och bad dom sätta på elen åt oss. Nu ska vi bara ringa bredbandsbolaget och Comhem.

Ne man kanske ska ta på sig o borsta tänderna.


Ha en underbar dag! Håll tummarna!

Kärlek!

gissa!

Klart som tusan att jag sitter o tar det lugnt nu fast att jag måste gå till bussen om 1 timme!
Ska hinna sminka mig, hitta kläder i all röra som är rena och som jag kan ha på mig.
Och försöka hitta mitt headset som ligger på nåt jäkligt bra ställe. Kan inte komma på vad jag lagt det. Eller det kanske ligger i den där påsen vid sängen... Eller i nån väska. Eller i nån jackficka...
Japp ja har endel att göra, så varför sitter jag här?!Kärlek!

11 dagar/ 20 dagar

OM 11 dagar får vi våra nycklar till lägenheten.
OM 20 dagar flyttar vi in (ev. tidigare)

Sovit gott. Legat och dragit mig 1 timme ungefär. Skönt och slippa stressa. Men det kommer väl bli så att jag letar efter allt i sista sekunden... Att man aldrig lär sig:P

Ska till skolan idag på nåt möte i Aulan klockan 2. Sen börjar min lektion klockan 6. Sen när den är slut så ska jag ta en promenix till Odlaren för att få skjuts med min moster hem:)

Och min mamma har lånat en bil av en kompis så nu har vi bil fram till det att vi får pengar och kan köpa en ny. Eller vi och vi. Mamma;)

Och jag kommer gå och vänta på domen hela dagen. Får se när jag hör av mig till farmor. För hon är ju inte vaken vid 9 när jag kommer hem. Men jag får lösa de!

Blåser som attan gör det ute med. Inge kul alls. Men hellre det än att det ska regna när jag går till bussen;)

 Ne nu blir det frukost och en dusch!


Kärlek!

nerver

Japp mina nerver ligger på helspänn inför i morgon. O inte för att jag sak börja skolan. Det känns bara bra, utan för samtalet som jag kommer att ha med farmor i morgon. Samtalet som kommer att avgöra min framtid på nåt sätt.
Och det känns nervöst!

Michis kom hit igår. Vi kollade på Illiutionisten och World Trade Center. Och jag fick mina chips! Anna kom med dom tidiagre. Underbart! Var fruktansvärt gott. Jag är mer en chips människa än en godis människa. Jag har svårt för godis sen julas. Åt det kvällen innan jag blev magsjuk så usch och fy för godis. Nåt litet för att få bort sötsuget funkar bra. Och naturgodis går, men inte vanligt godis. Ska ja sitta och moffa en kväll blir det chips;)

Ska kolla filmen på 4:an ikväll. Den som börjar om 5 min. Hette den A lot of love? Nåt i den stilen i alla fall:)

Men jag måste hitta nåt o stoppa i magen innan, eller tills de börjar så.... Bye Bye!


I morgon kommer väl domen! Jag hör av mig.


Kärlek! Och god sömn!

"sweet home"

Har legat och mornat mig en stund. Varit vaken och sovit om vartannat ett tag. Men det är skönt att få sova ut:) De älskar jag med sömnen!

Nu syns det i rummet att saker försvunnit. Har lite plats kvar i den sista flytt lådan som jag ska fylla idag. Sen blir det nog tvättning. Har aldelles för mycket skitiga kläder som jag måste få rent.

På måndag får jag förhoppningsvis dom goda nyheterna. Farmor skulle dit då och Oyvind har kommit hem så han skulle hjälpa till tror jag.

--------------------------

Michis kommer ikväll o gör mig sällskap. Chips o film:)

Anna var här tidigare o snacka lite skit. Lycka till med företaget o flytten:)

Nu ska ja kolla Jönssonligan på Kollo:)


Kärlek

"The good Girl"

Thats me. The good girl. Why?

Inge chips. Stackars mig. Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Varför vet jag inte. Är bara allmänt nere. Varför? Usch. Ska ringa farmor om en stund hade jag tänkt. Vi kan ju hoppas på goda nyheter! Håll tummar o tår!

Vet inte vad jag ska äta ikväll. Inge sugen på nåt. Förutom chips o de får ja inga heller. Fasiken!

Ne nu vart det tomt.

Hörs senare.


Kärlek. Eller nåt....

Matdags

Kurr kurr säger det i min mage. Är hungrig och dagens lunch blir tex mex biffar med potatis, majs och 2 olika såser:) MUMS! Vill bara att allt ska bli klart så jag får stoppa det i munnen:)

Har inte kommit så långt med dagen än. Kollat lite jobb, men det ser mörkt ut. Men ska lämna CV:n när jag är nere på stan nästa gång:) Måndag med andra ord:)

Ska bli skönt med lite rutiner faktiskt. Och jäklar vad jag ska lägga ner tid och energi på dom här kurserna. Jävlar i havet:)
Ska bli så bra de här så:)

Blir väl o käka o sen börja packa lite kanske:) Skulle ju vara skönt o bli klar med det i och med att jag kommer behöva ägna ganska mycke tid åt skolan. Så skulle nog vara smart o blir klar med mycket i helgen:) I alla fall sånt jag inte behöver. Gör mig inget att sova bland flyttkartonger ett par veckor:)

Ja har skit tråkigt och är jätte sugen på onyttigheter! Har ischoklad hemma sen jul, men ne usch. De vill ja inte ha:P
Stackars mig!;)

Nu blir det mat:) MUMS!


Kärlek!

Vår?

Är det vår? Har jag missat något? Var ute idag med Tove och Hugo och matade hästarna hemma hos oss. Är som vår ute. Massa plusgradedr och sol och gräset tittar fram, fåglarna kvittrar och man måste nästan ha solglasögon på sig;)

Idag ska jag packa lite till. Hittade två flyttkartonger av lite större modell som jag ska börja packa i. Tänkte börja med skiten som ligger under sängen;) Så jag kommer få ett rum med flyttkartonger;) Men vad gör det?

Ska prata med farmor ikväll igen. Och jag hoppas hoppas hoppas att det kommer att lösa sig snabbt och effektivt!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Måste göra nåt med köttfärsen som ligger i kylen. Så biffar eller nåt sånt får det väl bli. Ska se vad ja kan hitta för recept.

Vet inte vad ja ska hitta på dom här 3 dagarna heller.. (fredag,lördag,söndag) Ingen bil o inga pengar.. Skoj:P
Ja blir väl TV:n o packning.. Och sen ska jag nog besöka IKEAs hemsida oxå:) Vill ha nåt snyggt vitrinskåp. Kan ha hittat ett men man kan aldrig vara nog för säker:)


Kärlek!


Move!

Jag. Ska. Flytta!

Yes! Den 1/2 flyttar jag och Michis till en 3:a på 80,5 kvadrat i Viptorp! Hon har varit och kollat på den och den var jätte fräsch! Ska bli skit kul! Har suttit o räknat på allt och det går. Det går!:) Känns overkligt, spännande och nervöst. Men de kommer nog bli skit bra!:)

Vi får hämta nycklarna den 23/1, vilket Michis tyckte var utmärkt i o med att hon fyller den 24:e. Så vi kankse har födelsedagsfest bland flyttkartongerna;)

Både hon och jag känner ju folk i Viptorp så de känns oxå ganska bra. Och vi ska cykla framöver:) Det blir vårat färdmedel:)

Är själv hemma i helgen^^ Så om ingen har nåt för sig så är jag själv hemma:)

Har redan börjat packa. 4 kartonger med saker bara till köket;) De blir nog lite grejjer de här...


Var på Kommunfastighet vid 10 i morse. Fick lägenheten då efter 45 min eller så. Riktigt lång väntan.
Åkte runt och firade och var på allmänt bra humör. Firade med ÖB och Donken^^
Sen åkte vi till Toyota och tämde bilen. Blev lite bilder, lägger upp dom senare.
130.000 skulle de kosta o reparera den..  skoj;)

Nu har jag käkat och ska lver till grannen o breaka nyheterna:)

KÄRLEK!

"How do you do, that things that you do?"


Dagens:
Vakna. Hade tråkigt. Pratade med Michis. Michis och Roger hämtade mig. Satt i Hållsta till 6. Blev hämtad av Anders. Ätit mat och tittat tv. Räknat på ekonomin. Nu sitter ja här:)

Imorgon blir det väl upp i tid så ja kan ta bussen in till stan o gå till banken o fråga om ett lån. Vi får se hur det går, men borde ju inte vara nåt större problem.

Ska upp till vårdcentralen oxå och be dom skriva lite anteckningar i min journal. Ringer M;)

Ne kvällen blir lugna pucken:)


Kärlek till er alla!

Dagens

Äntligen hemma. Michis och jag åkte in till stan vid halv 2. Gick och tittade lite i affärerna inna vi käkade på Corner. Var riktigt längesen jag åt där och det var fruktansvärt gott!
Hittade i alla fall en skjorta på stan, en svart/vit rutig på Wear it! Den va riktigt snygg:) Kul med nåt till våren och sommaren!

Mamma hade pratat med Toyota idag i alla fall och fråga vad dom trodde om bilen. Bara att byta ut 1 airbag skulle kosta 10.000! Och båda utlöstes så det går på 20.000! Bara att byta airbagen. Och sen är det ju resten utav bilen... Så det blir nog en ny bil...:P Som jag antagligen aldrig kommer få köra:P

Kollade lite på min ekonomi idag oxå, hur jag ska lösa det i vår med allt, men det är i alla fall en sak som ser posetiv ut på det nya året! Ska ringa Vårdcentralen i morgon i alla fall och se vad dom säger. Har inte så ont i dag, mer än lite i ryggen, men nacken är bättre än igår, så det är skönt! Och sen har jag ont i tummen, men det är ju antagligen för att jag spände mig så mycket. Men vill i alla fall att dom ska anteckna det ifall det skulle bli något framöver.

Blåmärket på benet kommer bli enormt! Som en rektangel på 5*3 cm ungefär^^
http://www.blocket.se/vi/19065270.htm?ca=12_s


Bilden har jag tagit från Blocket (se länk ovan) och annonsen är utlagd av Motorcity i Nyköping AB.
Men det var så våran bil såg ut innan krocken. Någon efter bild vet jag inte om det kommer att komma upp.
Men föreställ er att det står ett träd på högrasidan (passagerar sidan) ca 10 cm från rutan.. Ett träd som ärt ungefär som ett armsomfång.

Ne ikväll blir det Revy på 1:an. I love:D En väldigt lugn kväll. Men det behövs:)

Kärlek till er alla!

en händelserik dag.

Dom senaste dagarna har varit mycket händelserika. Eller ja i alla fall i på ett speciellt område.
Jag krockade med mammas bil. ILLA ILLA! Jag var på väg hem från jobbet, mellan Ärla och Ärla kyrka. Vid Rinkesta (vid den stora röda ladan) fick jag sladd med baken. En sladd som jag inte kunde häva. Jag körde inte speciellt fort 50-60, men ändå så pass mycket att jag kom över på andra sidan vägen och ner i ett jävligt djupt dike och in i ett träd! Jag krockade med ett träd! Jag hamnade i chock, men fick ändå på varningsblinkerserna och upp med varningstriangeln.
Det var flera bilar som stannade, men ja hade redan ringt mamma så hon var på väg med min kusin, samt en kompis till henne Anders. Anna och hennes mamma var oxå på väg för jag var ju tvungen o ringa henne o säga att jag skulle bli lite sen till henne:P (Vi skulle ut). Jag åkte med Anna o hennes mamma hem till mig och drack te och fick en Baylies för att slappna av. Då såg jag att jag blödde på handen, och hade ett stort blåmärke på vänster smalben.
Vi gick ut o hade de kul på kvällen. På söndag morgon märkte jag att nacken gjorde ont, men det verkar inte vara någon fara. Ska vara uppmärksam med den bara så det inte blir värre.
Bärgaren trodde att bilen skulle få åka till skroten på en gång. Funderar ¨på att ta mig ut till Toyota idag och titta på den. Och se skadorna framifrån. Det jag såg i lördags var att jag hade ett träd på passagerar sidan ca 10 cm från rutan....

Spelar upp händelsen i huvet om och om igen. En bearbetning skulle ja tro.
Allt känns lite overkligt. JAg åkte förbi där igår och tittade. Det låg delar kvar på marken. Det är ett under att trädet träffade vart de gjorde och att jag inte har mer skador än jag har. Ibland känns det lite fjantigt att jag inte har mer skador, men det var nog Änglavakt. Min farfar skulle jag tippa på.


Återkommer ikväll!


Kärlek!

Long time!

Hallojsan!

Har inte varit inne och skrivit på 3 dagar!!! Kom hem i tisdags och har hållt på att installera våran bredbandstelefoni. Det har inte gått nåt vidare, men sladdar och omkopplingar och skit. Men nu! Äntligen efter att ha försökt i 2 dagar så funkar det:D Så nu kan jag börja uppdatera igen.

Ja kom hem tisdagkväll. Blev upphämtad av mamma på tågstationen och hämtade upp MIchis. Vi åkte in till Tuna Park för och shoppa lite, hon hittade riktigt snygga underkläder på HM. Jag köpte en mobil laddare till bilen^^
Sen tog vi en liten roadtripp som slutade med att jag kom hem 5 på morgonen. Upp vid 6 för att börja jobba vid 7. Jobbade 8 timmar och sedan hem för att göra mig i ordning till kvällen:)
Michis kom hit och vi gjorde oss iordning och käkade räkor och dippade o drack lite osv. Sen kom Bolin o hämtade oss och skjutsade oss till Hållsta, till Michis morbror och moster med kusiner och trevligt folk! Smällde raketer, drack gott, sjöng och hade det riktigt trevligt. Vid halv 2 skulle alla sova så Bolin kom o hämtade upp mig, Michis och Davve och så åkte vi hem till mig.
Vi satt o pratade strunt till 6 på morgonen! Var längesedan som man pratade om så mycket och så fördjupat, så det var riktigt skönt. Vi knökade ner oss i min 120 säng, trots att det fanns 1 dubbelsäng och en enkelsäng till, så vart det så mycke mysigare såhär:)
Sov till 1 och gick upp och satte oss vid TV:n. Sen vid 2 åkte vi till Hållsta och köpte pizza. MUMS!
Sen tillbaka hem hit och sov till halv 7. Sen drog dom. Jag blev själv, men Michis kom tillbaka vid 10 tiden och vi kollade på film o pratade.
Dagen har inte gett så mycket. Skulle tvätta, men det får bli en annan dag.

Ska, när mamma kommer hem, åka till Anna som jag inte träffat på evigheter! Vi ska byta julklappar och prata lite om morgondagen!

I morgon ska jag jobba, börjar vid 9 och slutar 5. Sen blir det utgång på kvällen med Anna och några till:)

Är fortfarande lite förkyld, men det känns bättre och bättre. Lite trött på att vara snuvig bara. Ska lägga upp lite bilder, men det får bli senare, eller i morgon:)


KÄRLEK! Och ett Gott Nytt År! Hoppas Ditt blir lika bra som jag tror mitt kommer att bli!:)


RSS 2.0