hemma.

Jag vet. Har varit dålig uppdatering. Bara haft väldigt mycket nu ett tag.
Varit på sjukhuset fram och tillbaka ett par dagar. Men nu ska jag klara mig själv. Skönt!
Har varit jobbigt. På flera olika sätt.. Men jag vet att det är bra nu. Snart i alla fall!

Idag blir det återhämtning på soffan. Men ska faktiskt ta mig över till Sis en stund.

Måste äta något oxå. Lite lunch kanske skulle sitta fint.


Jag ser mig själv som stark. Jag tror att jag är stark men vid sådana här tillfällen märker jag hur svag jag kan vara. Hur svag jag varit dom här dagarna och hur nära jag varit till gråt och alla andra möjliga känslor. Men det kanske är bra oxå. Att få lära känna alla sina sidor. Som man redan trodde att man visste att man hade som kom fram under dom här dagarna.. Bra va?!....


Kärlek!

långa dagar...

Midsommar är över. Den spenderades ute hos Mamma o Anders. Vi satt ute vid vattet vid fiskehuset och åt gott, pratade strunt och hade trevligt. Min mage var ganska ok framåt eftermiddagen vilket var riktigt skönt. Fick äta ordentligt för första gången på över 1 vecka. SKÖNT!
Vi lekte lekar, skrattade och kissade utomhus. Det är landet! På riktigt!
Sov på soffan med Pysen (katten) och vaknade runt 8! Gick upp, drack te och käkade en lååång härlig frukost med dom som hade sovit över i husbila och friggebod! Sen vart det o knalla ner och käka lunch (rester och lite nytt) och bara ha det skönt.Det lukat så gott på landet. Så friskt och härligt! Åt även mitt första smultron för sommaren:)
Kort och gott... U.N.D.E.R.B.A.R.T!


Idag vill ja ta mig ner på stan och shoppa lite. Ska se om någon vill hänga på:)


Fredag - A day!Kärlek!

En svår och jobbig grej.

Mycket tankar. Funderingar och annat som snurrar runt i huvet.
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Jag vet verkligen inte.

Fick färsk potatis och sill till kvällen! MUMS:)
Snart midsommar också:) Det blir nog bra:)


Kärlek!

Lite ordning och reda, Tack!


Börjar nu lika ett boende i våran lägenhet. Tidigare var det ett samlingsställe för alla våra saker, högt som lågt!
Ska röja undan mina kläder idag som ligger o väntar på att få bli tvättade. Sen packa upp det jag fick av mamma sist fån huset för det kommer ett nytt lass idag. Sen ska jag passa på att åka o handla, för jag har blivit med farmors bil tills i morgon:)

Har jobbat ute på Strömsholm i fyra dagar (tors-sön) och inte oprkat för fem öre skriva någonting här. Inte gjort annat än jobbat sovit och skjutsat. Ätit där någongång emellan oxå.
Det var någon slags hopp tävling där ute och jag jobbade i restaurangtältet.
Såna här event är skit kul och jobba på. Massa folk och tempo hela tiden. Dagarna går jätte fort. Men man får sinnessjukt ont i kroppen efter! Jag har haft svårt och förklara var det gör mest ont för det ömmar överallt!

Veckan ser ganska lugn ut. Lite osäker på torsdagen fortfarande. Men det får jag reda på idag. Annars blir det promenad på fredag (om vädret tillåter) med T och H tror jag till K och där laga lite lunch:) Mysigt!


Sen har jag lite och fundera över. Eller?!


Nej nu ska ja ta min rumpa in i duschen och tvätta av mig och badkaret samtidigt. Det gäller och vara effektiv!:)


Kärlek!

A big missing part of my life

Nu svävar många tankar igen. När man sitter hemma en hel dag för att det är piss väder ute börjar man tänka. Och just nu passar det inte mig att tänka. Jag vill inte just nu.

Jag behöver göra massor hemma. Städa. Diska. Plocka i ordning alla saker som jag hämtat upp från mamma. Det enda vettiga jag gjort idag är ställt i ordning skostället och skorna. Jippi! Eller inte.

Ska ta mig till AF i morgon och sedan SC. Får hoppas på det bästa. Vill i alla fall inte plugga. Ingen ork till det!

Får föhoppningsvis svar från läkaren den här veckan oxå. Om det räcker med dom medeciner jag har nu eller om jag måste gå vidare på utredningar osv. Känns dom det är kaka på kaka.

Jag undrar när flyet ska komma. När jag kan glida på räkmackan lite i alla fall. Visst sitter jag inte i skiten, men inte långt ifrån. Jag måste ta tag i det här i alla fall. Snart måste väl mackan komma va? Visst?


Jag måste ju läara mig någon gång. Är inte det här ett ganska bra tillfälle? Jo det borde ju vara det. Men varför är det så svårt? Varför kan ja inte bara bestämma mig. Jag vill ju, men inte tillräckligt mycket. Eller vad är det som gör att jag handlar som jag gör. Jag måste ju tänka rätt tycker jag. Jag tycker själv mina tankegångar är vettiga men vad är det då som gör det? Flytet för mycket har varit borta en längre tid. Och jag vet inte hur jag ska göra eller vad jag ska göra för att det ska komma, eller kommer det bara? Hjälp mig!

Jag ska försöka ta tag i en sak i alla fall. Eller har redan börjat lite smått. Hoppas på att jag klara det. Sen är det bara en sak kvar.

Funderar på ett bad och lite musik. Kanske kan hjälpa lite i alla fall.


Kärlek!

RSS 2.0