Cirkus i våran stad!

Nu har vi målat om i hallen och i sovrummet och det blev TOPPEN! Så skönt. Tidigare har vi haft en mörkgrön tapet med orange trianglar på i hallen (usch) och i sovrummet en mörkblå tapet med orange bård! Men nu är det väck och färgen Elegant härjar i hallen och Tundra i sovrummet! Sov första natten i sovrummet i natt efter om-målningen och det kändes toppen! Så mycket ljusare! Möblerade om litegrann med och hoppas på ett IKEA besök i veckan:)

Idag ska jag ta mig ner på stan i eftermiddag och lämna lite papper så jag får ett par kronor även den här månaden. Sen ska jag till mammas jobb till hon slutar och sedan åka och hämta upp hennes mans barnbarn och gå på cirkus!
Kommer inte ihåg sist jag var på cirkus. Har ett svagt minne och då kanske jag var runt 5! Så vi får se hur det är nu! Ska bli kul och ta med "El" och "Eb" så dom får gå för första gången i deras liv:) Ska se till att ta med mig kameran så föräldrarna får se sen:)

Nu har J precis åkt hemifrån och ska hjälpa Anders på landet! Så jag ska ta mig en brunch tänkte jag:)
Pannkaka kanske;)




Kärlek!

tapetprov och bebisfödsel

Kom hem igår efter en underbar helg ute på landet! Fiskat och kokat kräftor, tvättat, läst, ätit gott och myst!
Skönt att vara iväg och andas lant-luft! Det måste vara det bästa som finns!
Har bara gått och skrotat runt i sköna kläder, med håret kors och tvärs på hela huvet och med sminket långt ner i väskan! Underbart!

Över 200 kg kräfor blev kokade av J och mammas A. Vilken lyx va?:)
Och maten blir man så bortskämd med! 3 rätters intogs i lördags. Inte helt fel.
Lagade cremebrulé för första gången:) Blev helt ok:)

Grattis till A och M och lilla dottern E, för en nykläckt bebis, även hon på namn E!:)


Idag ska jag ev. åka till Rusta med J´s ena syster och kolla lite färg och tapeter. Är så sugen på att göra i ordning sovrummet, och gärna NU! Så en liten tripp vore ju inte helt fel;) IKEA skulle jag med vilja åka till, men det får nog bli någon månad framöver. När sovrummet är klart kanske;)
Funderar på en ljusgrå färg och sedan en fonsvägg, men kan inte riktigt bestämma mig...


Den tänkte jag som färg i rummet...


... och eventuellt denna som fond eller...





...eller den här som fond.

Vi har ju grått och svart i vardagsrummet, och jag funderar på att ha grått i hallen med. Så antingen målar jag eller tapetserar. Det som är lite kinkit är ju att det är hyreslägenhet, så jag får väl be någon komma och tapetsera åt mig då;)

Men jag tror att dom färgerna kan bli bra, för då kan jag ha andra färger och bryta av med, som gardiner osv.

Ja vi får se vda vi hittar när vi åker och shoppar:)



Kärlek!


Bil?

En heldag ute hos mamma och A igår är avklarad.
Blev att åka hem jimla sent, tror inte vi var hemma förrens 1 så huvudet mår inge vidare idag.
Men jag var tvungen att gå upp och ringa ett par samtal, men sen blir det nog och lägga sig i sängen någon timme igen. Orkar inte med en dag med huvudvärk!

I eftermiddag bär det av till landet igen. Hela helgen ska vi vara där och hjälpa till, (och njuta så klart!)

Letar efter ny bil gör vi med. Ska lämna in den gröna faran nästa vecka och få ett kostnadsförslag på om den är värd att reparera. Sen har vi lagt ut den svarta faran på blocket och hoppas på snabb försäljning där!
Och då behöver man ju något annat. För om det blir som jag vill så behöver jag en bil.
Så då är frågan om vad för någon...
Saab, Toyota, VW?.. Dom tre står det nog mellan. Combi eller halvcombi... Sedan fungerar med;)
Det blir nog bra när vi väl är där. Ska bara bli av med det andra först;)

Har underbara vänner som försöker hitta jobb till mig! TACK för det! Ni är underbara och snart är det min tur!:)



Kärlek!

Onsdag vecka 33

över 1 vecka sedan.


Jag få besked om jag får jobb under den här veckan. Och jag önskar så gärna! Det skulle vara så skönt!


VArit på vårdcentralen för en vad jag trodde det var urinvägsinfektion. Men första provet visade inget förutom vita blodkroppar i urinen. Så fredag får jag svar på det...

Var ute hos min mor och hennes gubbe igår. J hjälpte honom att fiska kräftor och koka. Blev ljuvligt gott!
Jag färgade håret och kokade kräm med mamma när hon kom hem:) Så sköt att vara ute på landet! Älskar verkligen landet!

Idag har jag efter ett helvetiskt tvättande i förrgår en sju jävla massa tvätt att vika! Hela vardagsrummet gapar fullt med tvätt! Usch! Men det är bara bita i det sura äpplet och göra det man måste...
Tänkte även skura golven när jag är färdig med kläderna, och tog upp lammfärs till kvällen. Skulle vara gott med riktigt mat. Vi har varit himla dåliga på att laga riktig mat. Vilket är himla synd för det är ju så mycket godare och nyttigare än att äta ute. Att äta ute ska vara en lyx tycker jag! Och tyvär har det försvunnit en aning. Eller ganska mycket till och med. Så det ska de bli ändring på!
Känner mig nästan lite husil idag, men J är hemma och jag städar och donar gärna näre jag är helt själv, så jag får vänta till han går och jobbar ett par timmar.




Håller tummarna för er att det ska lösa sig så fort som möjligt. Att det ska gå så smidigt och smärtfritt det bara kan i den situationen. Ska bli spännande att se resultatet:)



Kärlek!

Rörigt inlägg...

Jag har hunnit smält min räkmacks olycka ett tag nu. Insett att den kommer att komma. Att jag med kommer att få glida en stund här i livet, även om det inte kommer nu.

Var i alla fall på jobbinterjuv den 4:e och vill att det ska gå bra. Ska få besked i slutet på månaden. Bara att söka mer under tiden.

J fick ett jobb erbjudande i dag som "dom" skulle prata mer om senare i veckan. I och med att detta låg en bit från staden och det inte var säkert hur mycket timmar så behövde han som ringde kolla upp det lite mer närmare. Men kul att det börjar rulla på där med:)

Funderar på vad det ska bli till kvällsmat. Köpte massa grönsaker på torget idag från en gård utanför stan som stod där. Supergott! Älskar att köpa färska egenodlade grönsaker utan massa besprutningsmedel. Det blir en helt annan smak!:) Skulle vara gott med kyckling men det åt vi igår och jag har inte tagit upp nån ur frysen så det blir nog inte det heller. Ska se vad jag mer kan hitta på:)

Imorgon ska vi (om regnet försvinner) ut och plocka svamp och bär:) Se om vi hittar nåt i alla fall:)

J är nu ute och fiskar, det lekte som tusan tidiagre när vi var ute men det blev en kortis för sen började det ösa ner och åskan kom, så då gick vi in..

Nehe. Slut svabblat för nu:)

 

 

Kärlek!

 

 

 


RSS 2.0