kyla.kärlek.känsla.

Burr. Är svin kallt här! Sitter och huttrar under täcket... Usch. Blir och ta på sig ännu mer varmt.. Fårskinns tofflorna jag köpte på marknaden kanske;)

Idag ska jag pyssla lite här. För imorgon blir det en sväng till Viptorp och hämta mer kläder. Det kommer bli kläder till förbannelse här! ska även göra adressändring, säga upp radiotjänst, osv.osv.
Ska skicka iväg mitt CV oxå:)
Sen har jag telefontid med doktorn idag om att få ett läkarintyg... så att ja i sin tur kan söka jobb:)



Jag får en konstig känsla i magen ibland. En lite otäck känsla. En oroande känsla av hur det ser ut i mitt liv. Hur jag har det och hur jag skulle kunna ha det. Jag kan inte säga att jag är missnöjd med mitt liv. Det ända jag saknar är ett jobb. Sen har jag ett perfekt liv. Men ändå känns det knasigt... Jag kan inte sätta fingret på vad det är.
En oroande känsla av något slag. Jag skulle nog behöva fokusera mer på mina nära och kära än folk runt omkring. Min familj och mina vänner och kanske inte så mycket på folk som irriterar mig eller som ska hävda sig osv. Energitjuvar...


Nej om jag skulle ta tag i det här!

Kärlek!

Funderingar, pyssel och panik!

Har nu betalat alla räkningar. USCH! Sparkontot som jag så fint lyckats spara ihop ser jag sina mellan mina fingrar. Jag vet att jag kanske inte borde schoppat som jag gjorde i helgen på marknaden, men hallå! Dety är ju JULKLAPPAR!...

Jag har ett samtal som jag ska ringa angående jobb. Och ni anar inte hur mycket jag hoppas på det. Eller vilket jäkla jobb som helst (nästan nästan)... Vill bara få till det med jobb och en fast tjänst så jag kan göra allt jag vill! Så vi kan göra allt vi vill:)

Lite räkmacka skulle inte vara fel att åka på nu faktiskt. Är det inte så att den där räkmackan ska fördelas på jordens befolkning? Eller om det finns fler räkmackor att dom då ska fördelas på ett visst anatl personer.. Min räckmacka måste ha glidit fel. Eller blivit uppäten. MINST!

Pysslat ihop ett par kartonger från IKEA så blir det mer utrymme i rummet istället för säker högt och lågt. Nu är dom samlade. Staplade. Snyggt. Eller ja, praktiskt!

Funderar på om jag ändå har lite mycket nu. Många samtal som ska ringas. Många saker som ska fixat. Och en ekonomisk kris uppepå det! Nej du. Det flyter inge vidare nu...
Det kommer att vara knapert nu framöver. Tills jag får ett jobb! Och det ska jag ju faktiskt ha! Ge mig!


Väntar på att älsklingen ska komma hem så vi får mysa och rå om varann!
Ville icke att han skulle gå till jobbet i morse. Ville ha mys hela morgonen. Och inte kunde jag somna om heller efter han gått. Ligger o kramas och sedan bara går?! Vad är de för nåt?!

Nej nu ska jag nog kolla om ja kan låna en bil och röra mig mot lägenheten. kan ju vara skönt och få hit det mesta:) Eller allt:)

Promenix!

Snart blir det promenad. Har fortfarande inte rökt något:D Men det är ju trots allt bara ett par timmar!
Sen ska jag pyssla lite här hemma. Göra plats för det som ska komma:)

Kärlek!<3

BTW!

Jag ska sluta röka idag! Hur det ska gå har vi inte sett än! Jag tvingade J och räkna mina cigaretter i morse så att han oxå vet hur många som finns och att jag inte fuskar:)

Än så länge går det ganska bra. Lite sugen men tänkte käka frukostt så får jag något annat att göra:)

bil.blåst.husbil.shoppa.fattig.glad.trött.lullig.utvilad.ompysslad.

Så skulle man kunna sammanfatta helgen.

Hade det jätte trevligt i Kopparberg. Åkte hemmifrån runt 11-12. Hämtade hunden i Västerås och stannade och shoppade lite dryck innan vi åkte. Resan dit gick bra. 45 min dit med stopp på vägen (kisspaus för hunden).
Kom upp strax innen 2 tror jag det var. Lastade ur det mesta och åkte sedan in och handlade det sista till salladen på kvällen. Mysta lite innan vi började med maten och drycken;) Åt runt 9 och sedan åkte vi in till byn jag och J.
Satt i öltältet och drack ett par timmar och lyssnade på live musik. Spelade på chokladhjul och alla andra jäkla hjul. (Han skulle ju spela på ALLT!) Dock vann vi ingen choklad men en himla massa godsedjur^^ Det blir julklappar till K.

Upp vid 9 på lördagsmorgonen och packade in sakerna i bilen och försökte säkert 10 gången få upp J ur sängen... (Han gick och lade sig klockan 5 på morgonen) Vid 10 åkte vi in till byn, hade sagt hejdå till alla och fått i oss ett par meckor. Parkerade bilen och sedan bar det av neråt. Det som var skönt nät vi kom var att det inte var så mycket folk. Lite grann, men inte hemskt mycket folk. Man gick inte in i varannn och fick ha sitt "spece"...
Vi handlade och handlade, var tvungna att gå upp till bilen och lägga ifrån oss alla påsar för att sedan gå ner igen och köpa ytterligare lite saker:) Vi lyckades fylla hela bagage utrymmet på bilen + lite till:) (Inte för att det är något stort bagage utrymme när vi åkte en liten Colt...
När vi runt 12 hade varit uppe och lämnat saker i bilen och gick ner igen så hade det kommit massa mer folk. Man fick trängas, gick in i folkl, folk stannar mitt framför fötterna... Jag tror det tog 30 min för oss att gå hundra meter!

Tillslut kom vi därifrån. Massa pengar fattigare, men med massa julklappar rikare:)

Hämtade upp bror och hans tjej i Västerås innan vi åkte ut till mamma. Sov i husbil nere vid vattnet.
Åt kräftor tills jag höll på att spricka! Försökte mig på snapsen, men det gick inte... 
Nu har jag träffat den sidan av familjen, vilket känns bra. Och kommit ganska nära oxå tror jag:)

Jag trivs som fisken i vattnet när jag är där ute. Det är så skönt att bara få vara!

Skjutsade tillbaka bror och tjejen till Västerås på söndagen och tog sedan en sväng förbi Tumbo Möbler på väg tillbaka. Hittade massa fint! Så ett jobb och ett boende sen så ska det shoppas:)


Idag ska jag träffa J.. Blir en slappar dag vilket jag behöver. Ska ringa ett samtal eller be hjärtat att göra det när han slutar.. Det kan ju vara en ide...


Jag älskar Dig!<3


Snart på väg!

Älsklingen ligger fortfarande och sover. Eller halv sover i alla fall.
Jag var uppe 06.30 för att ta mig ner på stan och hämta bilen. Tog en sväng förbi Viptorp för att hämta räkningar osv. Fattas en räkning. Jag ska ha fått den men den har inte kommit?! Vet att jag brukar få grannens räkning ibland, så han kanske har fått min, men inte har jag sett av den. Så jag ska ringa till företaget som jag saknar räkningen från när dom öppnar vid 10 och fråga efter OCR nummer och summa så jag kan betala den idag innan vi åker.

Jag packade det sista igår och älsk ska göra det när han går upp. snart ska jag kolla vägbeskrivning och sedan klä på mig ordentligt. Sitter i mjukis dress nu...

Åker förbi Västerås och hämtar hunden och nyckeln till stugan och sen drar vi. Ska passa på att käka något oxå. Kanske Pizza Hut?;)

Ne fixa men räkningar och byta om... Sen kör vi!:)

Kommer bli på tok för mycket shoppande i helgen, men va fasiken. Det är ju julklappar. Då gills de va?;)

s.o.l.e.n. tittar fram

Ätit lunch - lasagne som hjärtat gjorde på jobbet förra veckan fick duga idag:) Fick sällskap av hans far A:)
Så nu ska jag på begäran gå upp till affären och handla nåt så klassiskt som: Smör, Bröd och..... tada MJÖLK!;)

Har ont i handen från kniven igår när jag stod och skärde... Puh! Men snart så går det över allt:)
Nehe, på med lite kläder och traska upp mot affären... Kanske skulle gå en lite längre promenad?:)




Att någon kunde betyda så mycket som du gör. Att någon kunde få mig så glad. Att man kunde längta så mycket efter en person trodde jag inte var möjligt.
Att känslan av att krypa upp i din famn på kvällarna skulle vara så stor trodde jag inte existerade.
Jag är din tills hjärtat säger stopp!
Jag Älskar Dig!

Regnrusk och öm kropp

Igår jobbade jag. Det var första gången för företaget. Det var toppen kul men nåt så fruktansvärt högt tempo. (INte så konstigt med situationen annars). Jag gillar när det är fart och fläkt och det var det verkligen! Men som sagt. Roligt som bara den men ett par andra skor nästa gång blir nog bättre:)

Somnade som en stock igår strax efter 22. VAr helt död. Så Scooby-Doo en kortis sen somnade jag. Han pussa J godnatt i alla fall:)
Han ka jobba länge idag vilket jag inte ser fram emot. Jag vill ju vara med honom! Men o andra sidan har jag honom för mig själv hela helgen:D Det kallar jag lyx.

Tänkte packa lite ikväll inför i helgen så slipper jag göra det i morgon. Ska upp med tuppen för att åka in till mammas jobb och hämta bilen när hon kommer kvart i åtta! Sen tänkte jag dra till Viptorp och hämta lite grejer innan vi åker. Har vi tur hinner jag somna om en stund innan vi åker. Tänkte röra på oss vid 12 snåret.
Eventuellt förbi V-ås och hämta hunden, annars skiter vi i det och åker direkt dit:)
Och har jag riktigt riktigt tur får jag använda min gummistövlar i helgen (om vädret fortsätter såhär:) Dom är ROSA;)

Nu blir det och krypa ner framför tv:n med en kopp te tror jag minsann:)


<3

Höst Höst Höst

Nu har jag tittat på Idol, Andra Avenyn OCH Hell´s Kitchen:) Till det: Fikon, lite cola, lite godis och lite chips och MYCKET älskling!:)

I dag träffade jag J efter hon hade slutat jobba! Shit vad längesen det var! Vi fikade och snacka oavkortat i säkert 2 timmar! Så mycket att "ta-igen". Mycket om gamla dagar, nya dagar och framtidsplaner! Hade det hur bra som helst och kändes inte som det hade gått en dag sen vi sluta umgås (för ungefär 5-6 år sedan!!!)
Hon är en toppen tjej som jag hoppas jag kommer få umgås mer med framöver:)

Imorgon blir det jobb!:) Min första dag på I... Är spännande, pirrigt och jag är peppad till tusen! Det här är min chans och jag ska glääääänsa;)

Funderar på om jag ska åka till Viptorp imorgon innan och hämta min kamera sladd. Skulle behöva den så fort som möjligt så i morgon bitti skulle kanske inte vara fel. Älskling skulle väcka mig innan jobbet så om jag lägger på ett kol i morgon bitti så hinner jag nog dit och sen käka med mamma innan jag ska börja... (Fråga i alla fall mamma idag om hon ville ta en tidig lunch med mig:) Väntar bara på svar:) (Hon har stängt av mobilen när hon sover)

Jag och älsklingen låg och läste här om dagen. Båda hade en varsin bok som vi tyckte var skit bra! Så där låg vi i sängen. Med varsin bok, under varsitt täcke och jag frågade: "Älskling, är det så här vi kommer ha det när vi blir gammla?"
"Japp! Visst är det mysigt?!"
Haha, ohh ja, det blir nog bra de där;)

Ne nu har han slagit på en film så der blir väl att somna till den... Yes!


Natti Natti!

Höstrusk

Sitter i sängen med fönstret öppet. Det blåser utanför. Sådär låter om träden då man inte riktigt kan urskilja om det låter som regn eller bara är träden. Men det är bara träden... Det är mulet. Urrigt ute. Det blir nog lite varmare kläder idag. I alla fall halsduk... Kanske mössa med?:)
Snart blir det duschen och göra sig i ordning lite. Ska och fika med Jonna idag!:)


-----------------------------------

Jag tror jag aldrig mått så här bra som jag gör med dig! Ingen har fått mig att känna mig så sedd och omtyckt tidigare. Ingen har jag haft så kul med som med dig. Ingen har jag kunnat vara så avslappnad som jag är med dig!
Du betyder så ofantligt mycket för mig. Och jag Älskar dig!




Packning eller hur ska jag göra?

Hostan har inte riktigt släppt än. Har sovit hyffsat bra men vaknar alltid på morgon kvisten av hostan och kan inte somna om. Men och andra sidan. DÅ kommer jag ju upp i alla fall:)
Käkat lite frukost och hållt på och plockat med tvätten.
Funderar på om jag ska åka till lägenheten och packa eller om jag ska göra det någon annan dag... Ju förr dessto bättre, men det som jag avskyr är bussen dit och hem. Tar så jäkla lång tid.. Har jag tur kanske jag kan låna bilen lite senare och göra det, eller om jag går upp tidigt i morgon och åker då... Usch va svårt och bestämma sig!
Tänkte i alla fall packa alla 15 kartonger den här veckan så jag har ju lite och göra.. Kanske ska be mamma ta med sig lite tidingar som jag kan rulla in allt glas i osv?.. Kan ju vara smart:)

Annars blir veckan lugn. Lite fika är inplanertat och packningen. Men på fredag åker jag och J till Kopparberg och går på marknad:) Vi har sommar stuga där uppe och har varje år gått på den (förutom när jag har jobbar och inte kunnat) Så nutänkte jag dra med mig honom. Så vi åker upp på fredag förmiddag och åker hem på lördag efter lunch. Då åker vi till Västerås och hämtar upp bror och hans tjej och sedan ut till mamma och A för kräftskiva:D
Underbart!:)

Kommer och göra av med mer pengar än jag har möjlighet till denna helg, men det kommer ju att vara endel julklappar. Då är det väl okej? Eller?!:S:P

Jobb på onsdag oxå! Hoppas det går grymt bra så jag får göra det mera! Ska ringa till doktorn idag med och fixa ett läkarintyg! Japp Japp!

Kärlek!

grekisk sallad och pannacotta

Jag är sjuk. Förkyld. Och mitt hostande på natten stör älsklingens skönhets sömn:/ Jag snorar vilket resulterar i att jag inte får någon luft och börjar snarka oxå! Stackars hjärtat. Han kan inte ha de lätt!;)

Idag var jag och sa upp lägenheten jag skaffat mig för lite mindre än en månad sedan. Jag har nämligen fått ett nytt hem:) Hemma hos hjärtat och hans familj:) Tackar Tackar!
Så nu kommer jag flytta allt lite pö om pö:) Känns toppen!:)

Var även en sväng förbi konsum efter jag vart på Tfast. Så när jag kom hem lagades det mat:)
Grekisk sallad och pannacotta. Tror dock att salladen var lite att ta i.. Vet inte hur många av dom som äter det över huvud taget:P Men ett försök i alla fall:) Jag vet att vi är två som äter det så då får vi väl äta det till förbannelse om ingen annan tycker om:)

Pannacottan tror jag dock blir mer uppskattad. Hade i blåbär:) Vi var ute i skogen för ett par dagar sen och plockade blåbär och svamp.. Det var dom sista blåbären för endel av dom höll på att torka, men ett par liter fina fick vi i alla fall:) Svampen fanns det gott om. Vi hade nog kunnat stanna ett par timmar till om inte J och R hade fått för sig att bada, och att jag blev hungrig och därmed grinig...

Så nu sitter jag här och väntar på att folk ska komma hem:) M på jobbet och kommer säkert hem jätte sent. A på jobbet och kommer mellan 6 och 7. K är med kompisar. R tankar ner musik och M duschar...Och J är på jobbet och kommer oxå hem sent sent... Jag själv sitter i köket och gör inte mycket för världen. Har satt igång en maskin disk med. SKulle verkligen, VERKLIGEN behöva tvätta, men ja vet inte... Det får nog bli senare:)

I helgen blir det nog ganska lungt... Söka lite jobb osv... Ska fylla i ett fråge formulär oxå och skicka in för jobbet nästa vecka.. Skulle va gjort för ett bra tag sen, men senast söndag kväll ska det ligga på lådan:)

Ne om jag skulle ta och hosta mig vidare.. Lite honungs vatten kanske skulle sitta på sin plats:)



En vaken seg Chris

Älsk ringde och väckte mig i morse för att tala om att det ska vara möte på jobbet. Jaha ja, jag som skulle iväg till Arbetsförmedlingen... Så henne måste jag ringa och skjuta upp mötet med. Tusan också!

Igår var jag ute hos mamma. Eller nej, det stämmer inte heller. I vårat gamla hus som mamma hyr ut i och med att hon har flyttat. Där var jag i alla fall och hjälpte henne att tömma det sista, men kartonger och hyllor, bord stolat och tusen saker till. Röda Korstet kom först och tog endel saker, men absolut inte allt mamma ville bli av med?! Trodde dom tog allt men tydligen inte.. Så det fick vi ju lösa med hjälp av att skicka nåt på tippen, och fota nåt annat för att försöka sälja vidare.
Sen kom SmeExpress och tog saker som ska magasineras. Mamma hade bokat 2 boxar där sakerna skulle vara, men fick efter en stund reda på att det inte skulle räcka... Så då beställde hon en 3:e box... När dom fyllt släpet och inte fick plats med mer trodde dom att det som var kvar inte skulle få plats i den 3:e boxen heller utan det skulle behövas en 4:e box... Jaha ja:P Det blev till slut 3 boxar för mamma, och ett vardagsrumsbord, pallar, rullgardin och hallmöbel till mig och lite mer smått och gott:) Har ju inte så mycket möbler (mer prylar) när jag flyttar så det kan ju aldrig bli fel att hitta lite hos mammsen;)

Nej nu ska jag ta och slänga mig in i duschen och klä på mig för att träffa Sofia om en timme:)


Kärlek!

RSS 2.0