Västerås City

Japp snart drar jag och brorsan ner på stan o käkar o kollar om de finns några kläder kvar från rean:P


KÄRLEK!

Mot sängen!

Nu är jag förstörd i kroppen. Åhh vad jag behöver sömn just nu.
Har ställt klockan till i morgon bitti i alla fall:)

Sov gott kära ni!

Kärlek!

Färjan

Har precis kolla sista avsnittet av färjan. Sammanfattningen skulle man väl kunna säga.
Ska ta mig nåt att käka och sätta mig framför TV:n inna jag går och lägger mig.
Tar med mig toarullen så ja har nåt att snyta mig med. Nyser som tusan med. Säkert förkylning. Bara jag får ut allt så det inte blir nåt skit med bihålorna!

Kärlek!

Kärlek på nätet...

... finns den?

Jag har undrat om det verkligen funkar. Eller om bilderna man ser på olika sidor är fejk. Att alla historier som man ser par berättar, är fejk. Att det sitter en grupp människor o tar massa kort o lägger upp o hittar på olika historier för att sälja sina tjänster. Eller kan det vara så att folk faktiskt träffas och blir kära och tillsammans?! För mig är det obegripligt. Varför? Jo för att det inte har hänt mig:P Enkelt egentligen!

Ne men på allvar. Funkar det? Jag är medlem på en sida (eller ja flera men en som jag är aktiv på och som jag tycker om). Betalar ingenting, för det tänker jag inte göra! Vägrar betala! Ja i alla fall. Jag har träffat ett par killar från den här sajten. Det är en seriös sajt, med vad jag tycker är seriösa människor. Man brukar slippa dom värsta kommentarer och förslag vilket är otroligt skönt!
Och träffarna har gått bra. Men jag vill ju bli kär. Och att hitta en person på nätet som man ska falla för och bli kär i och personen ska tycka samma sak tillbaka. Ja ja vet inte.

Att träffa nån på nätet däremot för enstaka träffar, är inge svårt att få till. Men vill man de? Jo det vill man ju kanske emellanåt, men kärleken. Den riktiga kärleken finns den där?

Den kärleken där man blir knäsvag.Där man blir tokgi i en annan person. Du vet vilken kärlek jag menar.
Finns den på nätet?

Kärlek i TV verkar ju finnas i alla fall. Jag har följt "Bonde söker fru/partner" i höst. Och dom andra säsongerna oxå för den delen. Jag älskar de TV programet. Där finner bönder i Sverige sin kärlek. Några av dom i alla fall. Men är det ytligt? Jag vet inte. Ja menar hur hade det varit om "partnerna" inte skickat med kort på sig själva. Hade det resulterat i samma slutresultat. Antagligen inte, För man går ju trots allt på utseende endel. Det är ju trots allt det första man ser. Så konstigt vore det ju annars.

Ne var finns kärleken? Om man skulle tipsa folk om vart den finns. Var man själv hitta den, eller vart det borde vara lättast och hitta den undra vad som hamnar i topp?
Om din vän letar efter kärleken, vart skulle du tipsa honom/henne att leta då?


Kärlek! Till er alla för hela slanten!

Kära nån då...

...vad det rinner i näsan!
Fast jag skjutit kroppen full med nässpray så rinner det till. Fast nu kommer ju skiten ut i alla fall:)

Nu har jag ätit och bror har kommit hem. Blev hemmagjord kebab med strips o julmust.
Bror har kommit hem från cupen. Dom gick till kvartsfinal, men sen inge mer. Sopor:P

Nyår är fortfarande ett frågetecken. Ska dock jobba fram till 3. Dom ringde idag och frågade om jag kunde jobba i morgon och på onsdag, men i och med att jag kommer hem i morgon så gick inte de. Så onsdag. Så jag hoppas då till gudarna att jag inte blir sjuk. Har ju en förmåga av och bli det. Kunde ju inte jobba den 23:e som jag skulle för jag var magsjuk. Så de skulle ju sitta snyggt om man blv sjuk nu med. Så mycket som jag behöver jobb så har jag inte tid med det!

Ska börja skolan igen den 12:e och fram till den 29:e maj. Får vi se hur det går. Får ju inga CSN pengar så det blir spännande. Men farmor lovade och hjälpa till att lösa det!:)

Min telefon har blivit knäpp oxå! Seg som bara den och vill inte skicka sms emellanåt. Får ringa min kontaktperson på 3 så dom får fixa det åt mig! Ja menar, har ju bara haft den 2 månader typ...

Skulle vilja skriva om nåt men kommer inte på nåt bra ämne. Får kolla runt lite så hittar ja nog nåt...


Kärlek!


Handlat

Har precis kommit hem från affären.
Jöpte nässpray då min näsa gått i konstant blockering på höger sida. Och om jag lägger mig på vänstersida så blir det blockering där.  Ganska coolt att det kan flytta sig sådär, men det kan då rakt inte försvinna när man snyter sig. Dumt!

Köpte även strips tills ikväll. Har kebab kött hemma så det får bli de:)
Bror kommer hem om 1 timme så ska ha maten klar tills dess:)

Har ont i ryggen efter att kollat så mycket film. Nån som kan ge mig massage? Nån?:P


Kärlek!

Läskigt!

Pratade nyss med en kille på msn. Hade bara pratat en halvtimme eller så och skulle sedan berätta vad vi har för första inrtyck.
Det här var hans beskrivning av mig:


******* säger:

"exakt menar det! okej tar det korta svaret. du är en glad tjej med hjärtat på rätt ställe som tyvärr blivit sårad lite för många gånger. du tror väl om de flesta människor men har tyvärr fel i bland. du är ganska busig när du kan slappna av men är blyg i bland då du känner dig osäker. du verkar smart och begåvad och har en del del äventyr i dig"

Jag fick gåshud! Så sjukt likt! Tänk att man kan läsa av en person så snabbt! Fantastiskt!
Bröllop

Nej, jag ska inte gifta mig. För att gifta sig behöver man en man. Och jag är en man kort....
Men jag vet nu hur jag vill ha mitt bröllop om jag väl skulle gifta mig någongång.

Jag har aldrig kunnat se mig i en stor fin vit klänning i en kyrka med massa gäster och presenter och vara så där jätte fin.
Nog för att jag fick mersmak för det när jag var på balen i våras, men nej. Mitt bröllop ska se ut mer såhär...

Jag vill bjuda in alla vänner och familj till en fest. En grillfest, eller en försenad födelsedagsfest. En grillfest. Ja, en grillfest ska det vara. Det är sommar men inte i början på sommaren, för man har hunnit bli lite sådär sommar brun. Röd om kinderna och lite solblekt hår. Så det kanske är i slutet på Juli eller så:)
Alla våra (för jag ska ju gifta mig med en man. Han och jag = Vi) vänner är där och familjen, den närmaste. Inte alla kusiner och mostrar o fastrar kanske, men ja. Vi står för maten och i hemlighet drycken oxå. Men det vet dom inte om, utan få ta med sin egen dryck (som dom sedan inte behöver dricka upp för då kommer våran dryck fram:P)
Nån mer än oss måste ju veta om det, med planering och så. Så kanske nån bästa kompis eller så. Men det ska vara en överraskning för alla (bortsett från 1 eller 2 pers kanske).
Sen minglar alla. Hälsar på varann och är glada. När alla har satt sig, utom vi och vi ska hälsa välkomna så börjar det spelas musik. Kanske bröllopsvalsen, Ja bröllopsvalsen spelas och en präst är där. I civila kläder och så kommer vi ut. Jag har en vitklänning. En enkel somrig bommulsklänning och min kille (man) har på sig nåt skönt. Jeans kanske...
Då blir alla sådär förvånade och glada och applåderar eller nåt..
Sen gifter vi oss med alla förvånade vänner och familjer. Sen äter vi, och tar fram all sprit som vi köpt och bjuder på. Sen har vi tårta. Nån enkel men god tårta. marängtårta med frukter kanske?
Sen har vi hyrt nåt band som spelar massa covers och så har vi ljus (typ julgransbelysning) i hela trädgården (för vi gifter oss på en tomt) och dansar och är glada och äter och dricker hela natten lång:)
Jag kommer ha en enkel fin ring. Vittguld för jag är en silver människa(kanske ändrar mig om det) och en vit bommulsklänning längre modell och långt hår med stora lockar, barfota eller flip flops:P

Så vill jag ha mitt bröllop. Ett enkelt med glada vänner och familjen. Där alla skrattar och mår bra och äter gott och mår gott:) Lyssna på skön musik och dansa och sjunga med till alla sommarlåtar genom tiderna:) Det kommer att vara den asbolut lyckligaste dan i mitt liv!

Nu fattas det bara 1 sak. En karl! Och inte vilken karl som helst. Utan någon som kan tänka sig min bröllops ide;)

MASSA KÄRLEK! (nästan så jag sitter nu och blir lite små kär i kärleken!)

Morsning Korsning

Äntligwen vaken och tillbaka efter en långpromenix med hunden. Idag var han riktigt busig! Han ville leka av sig i trädgården efteråt, så där är han nu. Och dörren öppen så det blir svin kallt inne...hms:P

Ska börja med att äta frukost. Är fruktansvärt hungrig! O sen måste ja ta medecinen, för det glömde jag tydligen igår.. oooops!

Bror har sista matchen 3 idag, så han kommer väl hem nångång ikväll. Pappa slutar nog runt 3 tror jag så han är väl hemma fyra. Får ju massa egentid:) Skönt!

Nyår är lite av ett frågetecken fortfarande. Men det blir mindre. Frågetecknet alltså..:P

Snuvan försvinner inte. Det var väl ett jäkla piss de med. USch. Vill inte vara snuvig. Hes kan jag vara, men inte snuvig. Fast när man har ont i halsen får man inte pussas så då får ju snuvigheten 1 poäng. Fast o andra sidan, vem skulle jag pussa. Så jag tar tillbaka poänget och ger det till halsen.

Kärlek! Snuva och knepiga tankegångar

sängen... big time!

Ja nu ska ja verkligen sov. Är super duper trött efter allt film tittande:P Men många har jag hunnit med.
Är snuvig. Hoppas det bara är tillfälligt, ingen lust o bli sjuk  igen! Och så snart!

Nops. Bums i säng nu Chris:P

Natti Natt. Sov gott och dröm sött!


Kärlek!

vi hade i alla fall tur med vädret.../igen

Kollar på Vi hade i alla fall tur med vädret. Har sett den men var ett tag sen. Kollade på 2:an på bio. Men jag tycker den första, orginalet är bättre:)

My Sassy Girl jag såg var ganska bra, men ne. Den kunde jag levt utan;)

Ska dippa snart:) Selleri:P Finns säkert nån gurka oxå:)

Själv i morgon:) Skönt:D Jag och hunden!

Ne nu blir det mer och mer film för min del:)Kärlek!


redan kväller

Va fort dagen har gått. Det är ju redan kväll. Har precis tittat klart på "Forgetting Sarah Marshall". Den var riktigt bra:)
Komedi och Romantik. Typisk amerikansk film det med:P Men bra:)

Precis pratat med brorsan som är på cup i Falun. Ingen vunnen match men kul hade dom och det är ju det som är huvudsaken:) Han kommer hem i morgon kväll så då åker jag hem på tisdag,

Ne kanske ska se om jag hittar nån mer bra film. Herregud! Så här mycket film har jag inte sett på jag vet inte när. Aldrig:P

Kärlek.Närhet.Ömhet.Ärlighet till er alla!

Forgetting Sarah Marshall

Jag nu är jag inne på nästa film. Det blir en film vistelse i Västerås. Inte mig emot;)

Nu måste ja kolla filmen ju:P

På smällen

Kollar film. Igen. Harr sett "På smällen" ett par gånger, men den är rätt bra så varför inte igen:)
Sjuk film. Bra. Rolig. Sjuk. Undra om det går till så där... I vissa stunder kanske...


Funderar på och ta ett bad. Ett varmt skumbad. Lyssna på lite skön musik och ha det skönt:) Japp, varför inte:)
Efter filmen blir det bad:) Hett hett bad;)


Kärlek!


otrohet.otrogen.bedragen.

Att vara otrogen. Att bli bedragen. Båda saker låter hemska. Är säkert hemska oxå. Men jag har svårt att tycka att vara otrogen är lika hemskt som att bli bedragen.

Ja menar, där väljer du ju i alla fall. Du väljer att vara med en annan person fast du redan har ett föhållande.
Att bli bedregen är ingenting du väljer. Det kommer som ett brev på posten. Helt oväntat och overkligt.
Men just själva tanken att du är i ett föhållande med en person. Och när du inte är med den personen och frestelsen faller sig på så pussar/kysser/har sex vad du nu än gör, med en annan person. Varför i hela friden då för?

Jag har hört och läst folk försökt förklara sig om varför dom bedrog sin partner.
1. Dom behövde bekräftelse på att dom fortfarande var attrasktiva hos andra.
2. Det var osökert i sitt nuvarande förhållande och då "trösta" dom sig med någon annan.
3. Dom behövde närhet och kärlek?!
4. Det var en dum fylle grej!

Alla dom här bortförklaringarna låter illa i mina öron.
Om vi tar 1:an. Varför ska man leta efter bekräftelse hos andra när man är i ett förhållande och redan blir bekräftad där? Och varför ska man hitta bekräftelse hos andra? Vet man inte själv vad man tycker om sig själv?
2:an Om man har det knackligt i sitt föhållande så finns inte lösningen i att vara med någon annan! Jag är helt övertygad om det! Är du kär i personen du är tillsammans med, lös då problemet. Är du inte kär eller vet du inte? Ne men då kanske inte ni ska vara tillsammans.
3:an Närhet och kärlek? Förstår man inte det själv. Visst, närhet kan du få av att vara med någon annan 1 gång, men kärlek? Kärlek får man INTE från ett one night stand. Trust me on that one!
4:an Men då kanske man inte ska dricka så förbaskat mycket. Om man nu har svårt att hålla sig ifrån karlar/kvinnor när man är full!

Jag kan inte på något sätt acceptera en otrohet. Och var går då gränsen. Jo vid en puss. Jag är stenhård! Varför ska man gå runt och pussa, kyssa, hångla med, ha sex med andra när man redan har en person som det är meningen att man ska älska och vilja vara med?! Förklara det för mig. En vettig anledning!
Otrohet är under inga omstädnigheter tillåtet! Varför skulle det vara de?
Är man med en person. Älsakr den och vill vara med den så var då med den personen!
Om du vill vara med någon annan, ja men avsluta då det du har med den första innan du hoppar på nästa!

Och att vara otrogen mot en person och inte berätta det... Hur tänker man då? Hoppas man på att komma undan med det? Att ingen ska få veta? Tror man på det? Och hur kan man leva med en sådan sak?!
Hu kan man säga till personen man är tillsamans med att man älskar han/henne och vill vara med den personen, om man vänstrat med någon annan? Hur kan ens samvete leva med det?
Och om du inte var diskret i din otrohet, och kysste någon öppet bland folk. Tror du inte att det kommer att komma fram? Klart det gör. Förr eller senare! Skulle de då inte kännas bättre att du själv har berättat det för din partner än att han/hon ska få höra det från någon annan som den kanske knappt känner?

Jag kan ju bara säga det att om någon var otrogen mot mig så skulle jag vilja att han berätta det för mig. På en gång! Och helst ska han redan ha packat väskan och vara på väg ut från huset/lägenheten eller var fan vi nu befinner oss.
Jag har aldrig varit otrogen mot en person. Jag skulle aldrig i hela mitt liv vara otrogen. Det kan jag skriva under vilka papper som helst på! För mig är det de absolut dummaste en person kan göra!

Och förstå känslan när du får reda på att personen du älskar och vill vara med har varit med någon annat på ett eller annat sätt. Hur skulle man reagera? Hur går man vidare efter något sådan? Och hu ska man kunna lite på någon annan efter det?

Det här är en fråga som jag skulle kunna prata om i flera timmar. I dagar. Jag tycker det är ett intressant ämne och vill veta vad fler tycker om just otrohet. En fråga jag inte tror att jag kommer att tröttna på...


Hoppas eran dag blir bra:) Och jag kommer vänta ivrigt på kommentarer;)

Kärlek! Och mer kärlek till er som blivit bedragna någon gång. Ni förtjänar äkta kärlek! Hela livet ut!

Nyvaken

Har precis vaknat. LIgger faktiskt fortfarande kvar i sängen.
Dagen har jag inga planer för alls. Ska gå upp snart ta nåt att dricka och sen funderar jag på en lång promenad med hunden. En promenad ska vi ut på i alla fall. Så skönt att få röra på kroppen. Han behöver kanske inte motionen så mycket just nu i och med att han har jagat hela julhelgen och har ledig dag idag innan han ska på det igen i morgon. Och det syns så tydligt på hans bakben. Bara muskler! Hur lyckas dom?!

Jo ska nog städa min brors rum idag jag. Sa ju att ja skulle göra det så kanske ska börja då innan han kommer hem i morgon:P

Började titta på "Remember The Titans" igår, men somnade... Min favortifilm.

Jag tänkte nog skriva om otrohet senare. Vad jag tycker tänker och anser kring ämnet. Tar en promenad innan så alla funderingar får komma fram och göra sig hörda:)

Kärlek! OCh frisk luft till er alla!

Charterhjältar

Japp. Michis, min gamla klasskompis och såg att kanal 5 ska börja sända Charterhjältar och söker nu folk till program inspelningen. Och då tänkte hon.. ta da! Så tänket resulterade i att hon anmälda henne och mig...
Usch då:P En kul grej, men ja har ju skola då.. Men vad är oddsen. Har ingen aning om va de handlar om, men dom betalar hela resan o de e ju okej med mig så varför inte;) haha!

Kollar på "Pineapple Express". Sjuk film.. 2 snubbar som är påtända hela filmen i stort sett...^^

(och hunden tar upp hela sängen... Men va gör man inte för lite sällskap:P)Kärlek!

Baby MamaHar precis kollat klart på komedin Baby Mama.
Den handlar om en kvinna som är mitt uppe i karriären och börjar känna sug efter barn. Hon lever singel och är 37 år gammal. Hon börjar ta reda på olika sätt så hon ska kunna bli gravid, men det visar sig att hennes livmoder är "T formad" och att det är 1 på 1 000 000 att hon kan bli med barn. Hon tar kontakt med en adoptionsbyrå men det kan ta upp till 5 år samt att hon lever ensam vilket gör chanserna ännu mindre. Hon kommer i kontakt med ett företag som anlitar surrogat mammor. Hon hittar en "mamma" som ska bära hennes barn, men problem dyker upp på vägen och det blir inte riktigt som planerat.

En rolig film som ändå tar upp något seriöst och allvarligt. Tar upp något som tusentalskvinnor upplever men som det inte pratas om. Jag tyckte den var helt OK. Ett lite abrupt slut, men annars bra:)

Nu ska vi se vilken film som ligger nästa på listan för att ses....


Kärlek!

film, godis, mukisbyxor

Har precis kollat klart på "The House Bunny". Typisk amerikans tonårsfilm!
Amerikanarna kan verkligen konsten med att göra tusentals filmer med i stort sett samma innehåll,
men på olika sätt.

Käkat lite naturgodis och vindruvor. Ska snart börja med maten. Blir scampi och vitlöksbröd. Ska väl göra nån sallad till.

sitter o funderar lite. Usch:P funderar alltid och jämt för mycket:P En dagdrömmare. Kommer säkert komma upp nåt mer inlägg om mina tanakr och funderingar.. O de vill man inte missa!:P

KÄRLEK!

Shopping!

Nu har jag varit på Hälla i Västerås o shoppat.
Började med HM och hittade en röd jacka. Det va figusydd, från sport avdelningen varm och regnskyddad.
Gillar den massor! Köpte sedan två cardigans, v-ringade. En tjockare och en tunnare bomulls modell. Den tunna kan nog vara bra till våren och sommaren:)
Sen vidare till Kick o köpte ett par örhängen. PÅ DM köpte jag stickade svarta benvärmare.
Sen köpte jag strumpor 8-pack inne på Lindex eller Kapphal...
Nöjd är jag i alla fall:) O bara saker jag behöver:) (eller kanske inte örhängene, men ändå:))

Nu ska jag kolla på film tills Johan hör av sig så vi kan ses. Är ju fasiken flera månader sen!
 

Kärlek!

Today is gonna be the day...
Nya mössan i haldstuken från faster med man. Ja gillar skarpt!


I färg:)


En funderare


Foton av mig.


En glad Chris...

Idag ska ja väl försöka göra mig i ordning, kolla om ja kan låna bilen o åka till Erikslund och Hälla o se om dom har nåt skoj man kan fynda på:) Bror har åkt på cup till Falun o kommer hem på måndag. Så jag stannar tills dess i alla fall så ja fårt säga hej innan ja åker igen...
Har erbjudit mig att fixa i hans rum- Rensa massa skit, men ja fick inte kasta nåt. Utan bara lägga ner det i en kartong, men det gör inte mig nåt. Bara det blir lite snyggare här;)

O hunden är ute och jagar, så jag får släpa med honom på en lång promenad ikväll. Han hade ju rätt mycket energi kvar igå

Västerås

Nu är jag i Västerås. Hunnit med att öppnat paket, hälsat på farmor och käkat:)
Fick presentkort på HM av min faster o hennes man, pengar av pappa och farmor, mössa o halsduk av faster o hennes man.. Pengar är behövligt när det ser ut som det gör just nu:P

Jag är riktigt nöjd med min jul:D Tack så mycker alla! Är otroligt tacksam över ALLT jag fått:)

Titta på massa kort hos farmor från när jag var liten. Hittade många fina kort på mig och farfar. Dom ska jag ärva! Känns starkt att titta på dom. Hon berättade att jag och farfar alltid brukade titta på kort när jag var och hälsade på:) De har jag alltid tyckt om att göra så de e nice:)


Kommer lite kort senare,. eller i morgon:)

KÄRLEK!

Julens..


En av mina få juldekorationer. Köpt i USA. I love it!


Våran gran. Suddig. Jag vet...


Håller på och skär upp efterrätten:)


Jag klädde kransen ovanför matbordet.


Jul Ängeln i kransen


Våran hustomte. Instängd i en glaslykta:)


Moster somnade efter Kalle och maten...


... liksom min kusin och bror^^....


.. medans jag låg och åt choklad;)

Julen har varit underbar!

Fick presentkort på HM, Biljett till Idrottsgalan i januari, Pengar, Spa behandling, Tavla, Väska, Mamma Mia^^, o lite till.
Ska åka till Västerås idag och få mer av Pappa o släkten där...

Kärlek!


Morgon.

Idag blir det raka vägen till Lager 157 efter frukosten. Lillebror fick presentkort där (smart!) så vi ska passa på att åka dit innan vi drar till Västerås. Hoppas det blir i morgon så jag hinner tvätta lite idag:P

Ne, jag är skit hungrig, så nu verkar det som jag slappt allt som helter sjuka, och är tillbaka i mig själv igen:)
Fast min hals låter som en hes tupp...:P

Lägger in bilder o lista när jag kommer hem!


Kärlek...

väntan...

väntar fortfarande på mitt paket som jag ska få idag. Bara hoppas på att de kommer. Trist annars. Jäkligt trist annars...


Hoppas Din jul har varit Toppen! Är fruktansvärt trött, så ska nog snart gå till sängen, trots att klockan bara är 10. Men jag orkar inte hur länge som helst:P
Julklappslista kommer upp i morgon:)


Kärlek! Och God Jul! Och en toppen Fortsättning på Julen!

GOD JUL!:)

God Jul på Er alla! Hoppas Ni får en fantastisk dag!

Jag kan börja med den första julklappen jag fått. En resa. Mer säger jag inte än;)

Och i morse hade Tomten lagt ett paket bredvid min säng. En Mamma Mia DVD. Så nu vet jag vad ja ska göra på mprgonen:) Äta gröt och kolla film:)

Mot lunch ska vi gå ner till min moster och kusin (bara 1 kusin som är hemma). Vi ska käka lunch ihop, kolla Kalle och sen runt 7 öppna paket:)

Och på självaste Julafton, så snöar det:D Kan det bli bättre?!


GOD JUL, KÄRLEK och PAKET på ER:)!

Dan före doppare dan!

Snart. Snart är det jul!

Gick upp tidigt i morse och var super hungrig! Fick i mig lite Proviva och en matsked risgrynsgröt. Sen bar det iväg till
Tuna Park och köpa dom 2 sista julklapparna. Satt sedan med bror och väntade på att mammsen skulle bli klar med sitt:) Hittade en as god dricka. Wall hette märket. Var bra för ämnesomsättningen och kroppens återuppbyggnad. Säkert för efter träning, men efter dom här dagarna så har min mage tränat stenhårt!
Hittade sen en extra julklapp som jag egentligen inte skulle köpa men kunde inte låta bli!:)

Har slagit in alla julklappar nu. Dom sista, burit in granen och pyntat lite:) Blir snålt med pyntning i år. Känns inte riktigt som jul, så de e väl därför. Men ja vill vill vill!:)

I morgonkväll så lägger jag upp en lista på vad jag fått. En början i alla fall. Blir mer jul när jag kommer till Västerås.

Ikväll blir det lugnt, Blir nog tidigt i sängs, i och med att ja inte spelar Bingolotto o de inte går nåt bra på TV så blir de nog så...

Åhh vad jag ser fram emot morgondagen! Har 2 Boom´s att släppa. 2 toppen saker som jag vet att jag kommer få:) 1 som jag redan fått och en som jag på ett sätt oxå redan vet men inte så specifikt:P
Ni får en klarhet i det i morgon!:)

Nu blir det värma vetevärmaren, plocka undan på bordet för att duka och sedan äte, eller nåt, o sen slänga mig i soffan o mysa o lyssna på julmusik. Känner mig inte på topp, vilket är trist, för ja har en känsla av att annars hade huset sprängts av jul:D

Kärlek! Och GOD JUL!:)

potatismos, potatisgratäng, vatten och Proviva

Japp, de e vad jag har levt på idag. Och 1 pepparkaka:) Fast jag har fortfarande grymt ont i huvet och ont i alla möjliga konstiga muskler som jag inte hade en aning om att jag hade:P

Det blir en fruktansvärt lugn jul och nyår. Vet ännu inte hur juldagen ser ut. Beror på när jag åker till Västerås med bror och firar jul.
Nyår. Vad sjutton ska jag göra på nyår?! Har absolut ingen aning! Är själv hemma, men där kan ja ju inte sitta själv:P
Vet inte om jag vill gå ut ut heller.. Ett par dagar kvar så de e ingen brådska;)

Ska ta mig in till stan i morgon i alla fall och köpa den sista julklappen. Det blir ett fruktansvärt snabbt besök i o med att ja inte är på topp. Men jag Måste in i alla fall så... va ska man göra?

Ne nu blir det soffan, men vetevärmaren och en flaska vatten så ska ja väl överleva den här dagen med:)


Kärlek!

magsjuk...

Japp. Har legat magsjuk sen i lördags natt.. Vilket helvete!
Idag är första dan jag får behälla vätska, men jag har så ONT i hela kroppen! Allt värker. Vatten och Proviva blåbärsdryck har jag druckit och peppar peppar så går det bra! Har inte vågat mig på nåt mer. Ska i alla fall börja med potatismos.. Sen!
Hoppas bara att ja inte smittat resten av familjen. Då finns ju risken att dom ligger sjuka på julafton, o de vill ja INTE!

Idag händer det inte mycket. Ska ducha (e på tiden) och kanske göra mig lite potatismos senare. Magen behöver, men jag vet inte om jag vågar. Ne de blir bara att kurera mig idag!

Ska ju egentligen jobba i morgon, men i och med att jag jobbar med mat är det 48 timmar från det att man har tillfrisknat till att man FÅR jobba. Vilket betyder att ja inte får jobba i morgon. Ja hade nog inte orkat i alla fall, men så dit ska ja ringa o säga det med. Jävla skit.

O så måste ja handla 2 julklappar till. När ska ja göra det då? Måste åka in i morgon. Usch! ja ja, det får lösa sig:)

Nu blir det en varm varm dusch!


Kärlek och hopp om att ni alla slipper bli sjuka!:)

-Love Actually-

Tittade nyss klart på filmen Love Actually. O är de så att man ska visa kärlek till dom man tycker om runt jul? Eller ja de förstår jag ju att man ska göra, det är ju de julen är till för. Men som på filmen, till den man tycker extra mycket om? Är det på julen man ska visa det eller kan man inte gör det när som?!

Har ätit aldelles för mycket godis o gott ikväll. Usch! Har lite ont i magen, så nu ska ja gå o sova så de försvinner:)

I morgon blir det staden o handla med mamma, ted ska till ett par kompisar så honom lär man ju inte se röken av förrens på julafton:P

God natt! O Kärlek!

bildJag fest-röker endast:)

Laddar nog upp bilderna på Bilddagboken istället. Tar sån tid här, men vi får se när de kommer:)

Nu blir det mat!


Kärlek!


kväller.

Nu håller ja o lillebror på o lagar mat. Eller ja, han lagar mat med min hjälp o ja har laddat ner lite smått o gott till telefonen:) Pimp my W595;)

Det blir köttfärsås o spagetti:) MUMS! Sen ska vi käka julgodis o kolla film:)

SMS:at ut julhälsningar nu:) Lite kul;)

Sen har jag fått lite bilder:D Äntligen bilder på datorn igen! Mycket jag fortfarande saknar, men de kommer ja väl få göra, men nu har vi lite semester bilder o ja har fått mina Mallis bilder:D Underbart!

Kommer säkert lägga upp lite bilder här med:) Så ni får se:) Så håll utkik:)

JA HAR FÅTT VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP!:) Berättar på julafton:)


MASSA Kärlek!

dan före dan före dan före dan före dopparedagen

Vart de rätt?:S:P

Kan bara skriva det nu innan jag börjar. Jag har en vän, hon heter Tove och är som en syster för mig. Vi kallar varann systrar osv. Min storasyster jag aldrig haft:P Hon är 35 har familj, barn o allt de där. Så när ja skriver syster så är det henne jag menar. Inte min riktiga, men den som ja skulle vilja ha:)

Så syster kom hit igår. Hon och Hugo. Vi plockade med ljus vilket var jätte kul o sedan hängde ja med henne hem. Vi lämnade Hugo hemma o drog till Tuna Park o shoppade lite julklappar till barnen och brorsbarnen.
Sen åkte vi runt o handlade lite allt möjligt, o sen käkade vi. Kom då på att ja åt ingen lunch igår.
Kan de bero på att jag käkade massa ischoklad?;)

Vi kollade på film på kvällen "Tim Burtons The Nightmear Before Christmas". Aldrig sett den men va riktigt bra:)
Ingen barnfilm direkt fast den är tecknad.

Hälsade även på deras nya tillskott Sessan (kanin) och sedan sov ja i Emelies rum i och med att hon inte kommer förrens runt jul:)

Blev väckt halv 8 i morse av Hugo som tyckte att de va dags för mig o gå upp^^ Men jag är glad att ja inte gick upp när han vaknmade halv 5!!!

Sen kollade vi film o så somnade ja på soffan en halvtimme eller så.

Heidi och Ville kom förbi. Va ett tag sen så de va kul:) Träffade bror på stan och åkte hem med mamma.
Nu käkar ja lunch o sen får vi se. Har köttbullar att göra och plocka undan i rummet och tvätta. Denna jävla tvätt som aldrig tar slut!

Har oxå fått världens bästa julklapp^^ Ni får veta senare vad det blir:)


Kärlek!

bakat bakat o bakat:)

Japp, nu har jag på morgonen hunnit tittat på filmen, som by the way var jätte rolig:) (Ska försöka luska reda på va den heter:P) och gjort ischoklad med apelsin smak och hjortron likör smak, fast hjortron likören vart lite mysko, men ska smaka så fort den stelnat. Sen har jag precis blivit klar med Rocky Roaden. Den ligger i kylen och stelnar. Får se hur det blir:)

Ska fixa mer julgodis när brodern kommer i helgen eller så. Vet dock inte va ja ska ha för smak på dom andra två stserna ischoklad, eller de kanske räcker som det är. Har dock massa cocssmör över som ja inte vet va ja ska göra med...

Ska väl fixa nån lunch oxå kanske. hms.. Lök... lök är gott.. Har blivit sjuk sugen på lök den senaste tiden:P Ja måste ha blivit galen^^

O ja gissade ju förra veckan på hur bönderna skulle välja i Bonde söker fru.
Peter skulle välja Peter
Per skulle välja va-hon-nu-heter, men inte Åsa

Hanna skulle välja Johan

och Magnus skulle välja hon 22 åringen.


Hur gick de då? Jo Peter valde Wille?! Hmm....

Per valde Åsa? Som jag tyckte de verka i gårdagens program så verkar Åsa vara en person som bestämmer. Stackars Per i såna fall!

Hanna valde Elias?! Hur kan man välja Elias? Fatta hur kul hon skulle få med Johan? Så jäkla skön snubbe o hon går o väljer Elias som ja vet inte vad! Usch!

O Magnus var väl den som valde rätt! Dom två verkar passa varann ypperligt. Fast att ja har svårt för honom, så va fan. Söta e dom:)

Så hur mycke rätt hade ja? De kommer visa sig när alla separerat (Utom Magnus o hans tjej) o dom andra går tillbaka o tar 2:an om man nu kan säga så.

FEL FEL FEl, av bönderna!:P


Ska rulla köttbullar ida oxå. Köttbullar med öl! Testat de? Så fruktansvärt gott:)
O hänga tvätten o ta ner den rena o stoppa i en ny maskin!


Nu ska ja poppa musik o laga mat:)

Kärlek!morsning!

Nu har jag sovit klart! Skönt!

Blev intagen på båda kurserna igår:) Skulle in och registrera mig på Naturkunskapen (B) och säga till att jag vill stå kvar i kön på Matten (B) och då hade dom två lediga platser på Matten och satte in mig där:D YES!
Så nu ska ja plugga arslet av mig ivår rent ut sagt! Jäklar vad ja ska klara dom där två kurserna. Det blir att brorsan får komma hit och hjälpa mig med Matten. Åhh! Känns så fruktansvärt skönt att ha dom två så jag kan söka till högskolan till hösten. Sen ska man ju bara komma in där osv.... Men de blir ett senare problem:)

Idag ska jag laga köttbullar till julbordet. Ska göra ischoklad med smak och Rocky Road;)
Resten får ja göra när brorsan kommit i helgen:)

Ska sätta på tvättmaskinen oxå, och sen tänkte ja kolla en film:) Kommer inte ihåg va den heter men såg början igår o den va rätt bra:)

Kärlek!

Såååååå trött!

Nu har ja jobbat igår och idag.
Skulle in i går morse och registrera mig på Komvux, men jobbet ringde precis innan så då åkte jag dit istället.
Samma sak i morse. Svarade yrvaken och åkte sedan ner och jobba till 15. Nice med lite pengar i o med att Januari annars ser jävligt fattig ut!
Ska åka in till mammasen vid 5 o tänkte ta registreringen då. Skönt! Sen ska jag vara ledig i morgon:)
Då ska ja tamme tusan SOVA:P O bara glida runt här hemma.

Michis va hos mig igår o inatt blev hon tydligen magsjuk^^ Så jag har käkat vitpepparkorn och hoppas att jag inte får nåt. Inte kännt av något än i alla fall:)

Ska hoppa in i duschen o käka nån pasta innan ja åker sen...

Fick "Hjärtebarnstidingen" idag. Läste en artikel, så jag ska nog mejla in. Man kan ju alltid ge det en chans:)


Älskar bilden på Victoria. Hon är så söt!

Det är konstigt för när man läser tidingen eller är på årsträffarna så känner man sig som vem som helst. Inte speciell eller något så alls. Det är skönt! För alla flåsar i trappen och ingen tycker det är konstigt om någon annan inte orkar. För alla är likadana!
Jag är stolt över mitt hjärtfel! För utan det hade jag nog inte blivit den jag är. Det har skapat mig.
Sen är det mycket som kan vara negativt. Att ärret är fult, att jag inte kan göra allt som andra utan hjärtfel kan. Men jag trivs ändå. Jag står upp för mig och mitt hjärta. För mina ärr och för min medecin.

Men jag kan även känna mig "lindrigt" sjuk. För jag äter bara 1 medecin (medans vissa kan äta 7). Jag orkar ändå hyffsat mycket (medans andra kanske inte orkar nåt och måste ha en "rullis"). Så ja kanske inte är så sjuk? Eller?
Jo klart jag är! Jag var ju så nära döden när jag var liten. Då måste man väl vara sjuk? Men inte tillräckligt för att ha handikapp skylt på bilen (o de skulle sitta fint ibland;)) Men nu ska ja inte dra nytta av de. Men ändå;)

Jag älskar i alla fall mig och mitt hjärta och skulle inte vilja ha det på något annat sätt!ne nu till duschen o pastan;)


KärlekKärlekKärlekKärlekKärlek!

långdraget

Har precis blivit klart med dammsugningen... De e inge kul. Har ingen lust alls. Usch! Ska i alla fall slå in julklapparna. Ska ut i garaget och hämpa bra kartonger:) Min dator e hur seg som helst! Blir tokig. Kanske måste rensa lite. Min bror tyckte vi skulle skaffa större RAM minne, vilket de kan ligga nåt i men kanske inte så här innan jul?! Ne nu blir det julklappsinslagning!:D Kärlek!

Äntligen hemma!

Det blev inte riktigt som planerat. Jag skulle ju vara duktig och städa ordentligt hemma innan jag skulle in till stan. Så blev det inte. Jag kunde inte hålla mig så jag åkte in vid 2 tror ja det var.
Köpt julklappar. Har 1 sak kvar till farmor och 2 småsaker till Toves barn kvar. Eller ja det är vilket som egentligen. Så det känns jätte skönt!:) Ska snart slå in mina fynd! Men jag måste se till o fixa hemma. De SKA bli klart idag så jag kan få lägga på mattan o så..

Var på Tuna Park. Träffade min grannes syster, hon stod och sålde tvålar där. Köpte några i julklapp:)
Sen pratade vi lite om allt möjligt. Hon är tamme tusan överallt och jobbar:P Endel har flyt!

Nu ska ja packa upp mina saker, handlade även lite mat så de ska upp med. Sen ska jag fixa nån mat och dammuga o torka golvet. Sen blir det väl kanske lite TV tittande. De e väl Andra Avenyn ida? Var jätte längesen ja såg det. Hemskt!

Kärlek i massor till oss alla!


står stilla

Har inte kommit någonstans än. Går fortfarande runt i morgonrocken och inte gjort ett smack. Kollat TV och ätit. Kanske dags att sätta på en maskin tvätt och duscha och hoppas på att jag får massa energi därifrån;)

Har hittat lite grejer att köpa i alla fall, så det blir nog en Tuna Park sväng. Har ett par julklappar kvar om jag räknar riktigt noga. 1 till mamma, 1 till farmor och nåt litet till brorsan och pappa. Sen 1 till Anna oxå. Och lite ingredienser till allt bakadet som kommer att ske till julen:)
Ska bara se så pappa har satt över pengar. Hoppas:P Har lite pengar nu men sen ska man ju ha nåt till mellandagsrean eller hur. Nåt snyggt ska man väl kunna hitta.

O så vill ja lägga undan lite pengar till eventuell resa... :)

Letat jobb idag med. Och så står jag första reserv på Matte B:n till janurai, så ja kan bara hoppas att det är någon som inte kan gå på den kursen så jag kan få den platsen:D Skulle vara underbart så man kan söka till högskolan till hösten:D

Ne nu kanske jag ska göra ett ryck så jag hinner med allt idag.
Hoppas du har en bra dag trots moln och urr väder..


Kärlek!<3

goooooood morning!

Vaknade halv 10 idag. Utav mig själv!! Helt otroligt, men skönt för nu får man en mycket längre dag!
Har dammsugning, golvtorkning, tvättning och hämtning av mamma att göra idag/ikväll.
En helt OK dag:) Kanske rent av ska ta mig en sväng till Tuna Park?! Nice:)


Men först alla måsten, och dom har trots allt öppet till 20.00:)

Nu är jag fruktansvärt glad, uppåt och posetiv. Mycket ser bra ut just nu!:) Äntligen!


Kärlek!

tam tam tam tam taam tam tam tam t-a-m t-a-m

(Det ska föreställa Tänd ett ljus låten;))

Nu ska jag bänka mig framför TV:n. Kollat Äntligen Hemma och Toppform, lite av 2½ män och ska snart kolla Ice Age2. Inte sett den än så jag hoppas mycket på den:) Även beställt lite filmer från brorsan till jul;) Ska nog tamme tusan köpa en DVD sen när TV:n är installerad i rummet;) Men det är inte prio ett direkt!

Ne nu blir det mys framför TV:n.


Kärlek till Er alla nu i juletider:D

ommöblering

Så. Nu är jag klar! Lite småplock kvar. Har möblerat om i rummet. Hittade min stoa vita matta som fick hamna på mitt nu rätt stora golv. Saknar dock en fotpall. Funderar på och ta den från vardagsrummet. Sen ska jag måla en magnet snutt någonstans på väggen. De tror ja blir bra:)

Har hållt på hela dagen. Har även hängt upp apelsiner med nejlikor i ett par av fönsterna i huset och pepparkakshjärtana:D Glaserade dom innan. Så vackert! Ett stort hjärta hänger i fönstret på ytterdörren:D MYS!
Äntligen lite jul i vårt hus:)

Lyssnar på p3 HELA dagen lång. Dom har spelat riktigt bra musik idag. De e ju önskemusik så klart de måste vara bra;)

Nu ska ja nog ta på mig nåt, e inte speciellt varmt inne. Har börjat elda och sedan tänt massa ljus.

Nu ska jag börja med maten:) Ägg och bacon o pasta:) Mums!


Kärlek!

-kristallklart-Haft en underbar helg!

Barnvakt i lördags. Gick strålande smidigt, dom är ju trots allt självgående, men jag är där som en trygghet för dom två mindre. Den allra minsta ser inte största storesyrran som vuxen, och behöver någon som hon känner sig trygg och bekväm med för att kunna sova osv. Och det gick toppen och lägga henne. Innan har hon gnällt och velat följa med och hämta mamma eller pappa eller båda två. Hon ska INTE sova förrens dom är hemma, men i fredags gick hon och la sig utan en antydan till gnäll. Skönt. Och somnade som en stock gjorde hon med. Mellan syrran hade en kompis över, och dom hade väl inte större lust att gå och sova. Halv 12 tror jag det vart tyst uppe hos dom. Och det var på tiden. Äldsta tjejen låg och lästa tills hon somnade, jag vet inte riktigt när. Jag kollade på film. "Under Toscanas sol". TIPS!

Bion med Anna var super mysig. Filmen var sisådär. Vi hade större förväntningar i och med att första filmen var så bra (Vi kollade på "Vi hade i alla fall tur med vädret igen"), men helt OK ändå. Vi åt godis och drack päron MER, och så klart satt jag i en timme och var kissnödig. Min blåsa måste vara den minsta i världen och jag vill absolut inte resa mig upp mitt i filmen och störa dom som sitter bredvid oss (åt båda hållen) att behöva böka för att jag ska komma förbi. Jag vet själv att jag kan störa mig på sånt. Så jag satt där snällt:P

Sen kom vi hem till Anna och åt lite paj och drack vin innan vi gick o la oss:)
Söndagen sen. Släkt bak med Annas familj (och släkt så klart). Upp vid kvart över sju och jag var as pigg!
Åt frukost med familjen och packade sedan in alla saker i bilen. Hur mycket som helst! Sen satt vi och väntade på att alla skulle komma. Vid 9 var det bestämmt, jag tror första kom vid halv 10, och sedan droppade dom in. Vi fikade och sedan satte vi igång. Man fick springa lite mellan baket och alla barn som var med. Så vi turades.
Och jag fick med mig kakor hem! Fast det inte alls var tänkt så! TACK TACK TACK!:)
Och Anna vilken mysig helg, återigen:)!

Igår kväll blev jag kvar hos Anna efter baket. Vi kollade Wallander och sedan åkte jag hem frammåt 12. Dimmit så in i helvete! Såg ingeting på vissa ställen, bara glad att det inte kom upp ett djur just där, fast smällen hade nog inte blivit så hårt i och med att jag åkte så sakt på dom ställena:)

Idag ska jag glasera våra pepparkakor och hänga upp, det ser ut som jag även ska dammsuga och möblera om i mitt rum! Kanske trycka in nejlikorna o apelsinerna, det luktar ju så gott:)

Anna ville ses o Milla ville ses, så jag ska se om jag kan lösa det på nåt sätt. Får se. Beror på med bussar o så:)
Men nu gäller det att sätta igång så jag hinner med allt.

Och när jag vaknade i morse, eller ja för 1 timme sen, så lyser solen och all snö glittrar så där fint!
Glittrar kristallklart! (fast nu har det så klart blivit dimmit igen...)


Kärlek!

halstabletter-te-dusch-mat-bio-mys

Har precis ätit frukost. Sitter o behandlar halsen genom o suga på en halstablett:)
Har nyss pratat med Anna, blir övernattning hos henne i natt efter bion och så blir det släkt bak i morgon med hennes släkt:) Ska bli riktigt kul.

Ska nog med mamma in till stan nu på dan o kolla runt lite:) Fick ju pengar igår så nu e jag rik ett tag till, ne men jag ska nog lägga undan lite till mellandagsrean  o så eventuella resor.. vi får se, men några lappar får gömma sig i garderoben;)

Känner mig bättre idag i alla fall. Var nog bra att vara hemma som igår och få krya på sig ordentligt, så jag slapp o bli geneom sjuk!

Ska kolla vilken film jag o Anna ska på ikväll. Blir den sena bion i alla fall... Nån som vet nån bra?


Kärlek!

barnen...

Ska vara barnvakt ikväll. Tur att dom är stora och självgående i och med att min kropp inte är den piggaste.
Ska över dit efter 5 nångång och sedan hit till 8 o kolla Idol. Deras Tv e paj, och min brusar lite men hoppas det är bättre till kvällen. Om det slutar snöa så att säga. Att det alltid är så när det snöar regnar eller blåser. Då är bilden knäpp!
Tycker inte om!


Ne nu ska ja ta sista disken. Någon slängde ju in skitig disk i maskinen där det var ren disk sen tidigare.. YESH!  bara att diska om skiten.. Toppen!


Kärlek o mys!


"the scent is everywear"

Har sån här grej man kan hälla doftolja i och tända ett ljus under och oljan sprider sig i huset. Äpple. Så friskt o frächt. Det kanske kan hjälpa mig att bli frisk:)

"I never be the same"

Sjuk. Japp blev hemma idag. Har ont i kroppen, här hängig, har ingen ork alls! Druckit litervis med te och sprungit på toa däremellan. Ätit lite frukost i alla fall o tar matlådan till lunch. Blir inge jobb i morgon heller. Ja vill, men att jobba heldag i ett kök, själv hela eftermiddagen tror jag inte att jag klarar av när jag är hängig. Risken att jag glömmer bort allt är rätt så stor. Vilket är synd. Hoppas bara att jag kryar på mig och kan jobba i veckan om dom ringer efter mig.

Va ute en stund. Skulle gå och hämta posten, men det hade inte kommit någon. Tog med mig kameran så det blev lite kort:)


Snön bara vräker ner!


Nyponsbuskensblad feat. snön


Urrig


Mitt sovrums fönster från vägen

Tycker du att det är viktigt att gifta sig? Frågan ställdes nyss på "Fredagsflörten" i Christer i P3.
Jag har aldrig haft nån sån flickdröm, som jag tror (har ingen aning egentligen) att många tjejre har som små. Att man går ner för altaret, klänningen, maten, blommorna och allt som hör till...
Jag har ingen aning om vad jag skulle ha för klänning, maten kan jag nog fixa rätt lätt. Den kan jag se framför mig:P Som det matvrak jag är....
Men själva bröllopet är inget jag sett. För mig kvittar det nog. Visst, det skulle säkert vara kul, men inte ett måste. Man kanske ändrar inställning, men jag tror att jag kan vara kär och lycklig ändå (när det väl kommer). Fast det skulle vara bröllopsresan då. Att få åka på bröllopsresa skulle ja kunna göra. Då ska jag åka försaklass;)

Men om jag väl skulle ha ett bröllop. Undra hur det skulle se ut. Jag skulle nog vara någon annan stan än i kyrkan. Ute, men tänk om det regnar? Men nog inte inne i kyrkan. O aningen ska man slå på stort eller bara ha nåt litet. Som att gifta sig hemma i trädgården (om man har en sådan). Bjuda in alla nära och kära på mat och överraska alla med att gifta sig. Det skulle ju vara lite kul. Inte så dyrt heller om man har "knytis". O köpa nån vit klänning på HM eller så.. De skulle nog vara lite jag...

Men om det blir det här pampiga. Undra om man orkar med det? Och att vara så fin. Va dyrt! Fast att vara så vacker som jag var på balen i våras, fast vackrare. De skulle va underbart! Men ja vet inte.

Det återstår att se. Men ett frieri skulle ju va kul att uppleva i alla fall;) Men det ligger långt borta. Man måste ju trots allt ha en man först!;)

Kärlek i snön!

"Breathing Your Love"

Nu är alla trehundrafyrtio lussebullar klara:) Skulle bara vara 300 men jag lyckades klämma ur 40 till ur degen.
Ja ja erkänner, endel blev lite små, men det får dom ta;)

Gjorde även några vanliga bullar av lussebullsdegen, med mandelmassa och kanel (tror Sandra prata om det förut) och riktigt gott vart de:)

Nu ska jag koka pasta och äta tillsammans med pesto och tomater (om det finns, annars får det bli soltorkade) och nåt mer kanske jag kan trolla fram. Massa vitlök i alla fall så jag inte bli sjuk, i och med att jag har haft ont i halsen ett par dagar.

Är super trött och har MASSA knutar i min rygg. Måste göra lite övningar. Och simma! Gud vad jag saknar att simma! Det kan jag göra varje dag! Nästan i alla fall;)

Ne nu blir det mat.. Hungrig!

Kärlek! (nu är jag tillbaka där ialla fall;) )

"a touch"

en glimt. ett tänt ljus. en strimma hopp?


JulkortLussebullarJulmusikGlöggRussin

Maximaljulstämmning! Äntligen! Kritvitt ute. Snön hänger så där vackert på träden:) Speciellt på enarna. Grönt och vitt. MYS! Lyssnar på P3, dricker glögg, bakar lussebullar och har precis skrivit mitt första julkort för iår:)

Nu vill jag bara träffa tomten och öppna mina klappar:)


Mys o Kärlek!


"if you are what you say you are"

Precis kommit hem från jobbet. Sitter och käkar baugett med skagenröra och avokade innan jag börjar med sista dubbla satsen lussebullar. Men ja har räknat helt knas kalas:P har aldelles för mycket mjöl, mjölk, saffran och jäst? Ja får väl baka lite hem och till mina "bakkorgar".

Ledig hela nästa vecka om jag inte blir inringd:) Skönt:D
Då ska ja till Komvux o registrera mig så ja kan läsa min kvällskurs i vår. Måste söka ett jobb oxå som jag har hittat:)

-------------------------------------

Mitt huvud har spelat mig spratt dom senaste dagarna. Jag vet inte varför. Kanske måste fundera ut de. Eller så funderar jag redan nu för mycket. Usch. Ne! De här duger inte! Måste börja på degen!

Kärlek! Till oss alla i enorma doser:)

"shut up"

Nu är det konstaterat:

Jag vill ha kärlek. Men jag är rädd för kärlek.

Varför?

Jo, för att jag inte kan tro att någon kan tycka om mig så pass mycket. Är det dålig självkänsla? Rädsla från förr, som har etsat sig fast. Antagligen. Jag kanske behöver egentid? Jag snurrar bara runt i mina egna tankar. Jobbigt.
Kan det inte bara var lätt allting. Allt kan väl vara lätt? Flyta på och att man fick en instuktionsbok på vägen, så att man vet hur man ska göra så att alla blir nöjda och glada. De skulle va nåt de!

Nu äntligen har sista plåten blivit klar! Har ont i ryggen och kroppen. Haft ont i halsen till och från, mest på mornarna.. Hoppas bara inte att jag blir sjuk. Nästa vecka kan ja bli sjuk, då har jag inte så mycke jobb...

Kollade nyss på Bonden. Jag tror att jag har listat ut vilka som kommer att få åka hem hos vilka. Hos Magnus är det redan klart. Hos Peter får Wille åka hem, Hos Per får Åsa åka hem och hos Hanna får Elias åka hem:) De röstar ja för i alla fall;)

Kommer nog sova som en stock inatt. Kan ju alltid hoppas... Jag behöver sömn. Mina tankar måste få vila.


BLÄ!

samma visa med ny melodi...

Varför blir det alltid såhär. När jag ger mig in i något för 100 % och tar det lugnt. Så lugnt som jag aldrig tidigare tagit det (!!!) så blir inte det heller bra! Är jag så blåögd eller är du bara dum i huvet?! Vart sitter felet? Det behöver jag ha förklarat för mig. Jag beteer mig möjligen konstigt. Men det kanske är för att jag har känslor? Att jag tycker saker och ting.
Jag har haft svårt att göra det när andras känslor kommer snabbt och nära mig, men när jag fått smälta det så vill jag ha mer. Inne i huvet har ja redan gett tusenfald av det du gett. Men det kommer ju inte ut... Kanske mitt fel ändå?
Men vad ska jag då göra för att slippa skiten om och om igen?! Om någon vet, så berätta gärna!

Idag är en frustrerad dag! En tankarnas dag. En dag jag absolut inte kan styra över. Jag har ingen aning om slutresultatet på denna dag.

Bakar lussebullar och lyssnar på musik. Skönt att få ur sig lite ilska på musiken! För jag vill inte stoppa huvet i sanden! Men jag vet vad jag ska fokusera på hädanefter i alla fall!!!!

Och varför kan folk inte bara säga vad dom tycker och tänker istället för att ta massa omvängar trippandes på tå?
Vad är problemet med det?

Är utmattad i huvet. Har ingen koll. Är tom. Skulle bara vilja svära en ramsa eller två! AS!

Ingen Kärlek!

är det verkligen jag?

Jag funderar endel. Rätt mycket till och med.. Och jag kan ha svårt att släppa en tanke om den väl satt sig i mitt huvud. Den snurrar där om och om och om igen i olika skepnader, i olika senarion. Och det är jobbigt, när jag inte vet hur det är och tankarna spelar mig ett spratt. Hur ska jag kunna veta? Jag behöver det svart på vitt vad som stämmer eller ej. Eller ja nästan i alla fall...

Och när jag tycker om någon så vill jag visa det. Fast jag kan ha svårt för det. Jag vill så mycket och vill att den andra ska veta omedelbart vad han tycker och tänker för jag är så otålig! Det är en av mina dåliga egenskaper. Jag är fruktansvärt otålig. Helst ska allt ha hänt i förra veckan! Jag håller då ofta inne med mina känslor. För visst är det bättre att bli sårad än att såra någon?! Att hålla inne med känslor istället för att berätta dom och riskera att bli avvisad är väl bättre än att berätta dom? Ja menar att gråta på egen hand måste väl vara det ultimata istället för att bygga upp en mur och stöta bort dom känslor man väl har/ håller på att få?

Jag har svårt att ta första steget. Första kontakten är inga problem. Första steget är svårt. Och att väl ge respons när den andra tar första steget tycker jag är svårt. Jag tror jag blir rädd? Eller vad är det som händer? Men om jag kommer längre än så, så är det så värt det! Jag har ju så otroligt mycket att ge. Så mycket att visa och så mycket känslor som jag bara vill ge till dig.

Jag tror att det är svårt för mig pga av dom som tidigare sårat mig. Jag har så svårt och tro på det folk säger. Om någon ger mig komplimanger eller säger att han tycker om mig så blir jag glad. Det kan till och med pirra i kroppen, men menar han det egentligen? Eller är han ute efter någonting annat. Något man senare blir av med utan större bekymmer?

Jag vill vara viktig för någon. Jag vill betyda något för någon. Jag vill göra alla vardagliga ting ihop. Handla, laga mat, promenera, åka bil till jobbet på morgonen, diskutera hur dyrt det är med bensin och att vi måste byta glödlampa i köket. Jag vill visa dig vem jag är. Den på insidan med. Jag vill vara nära dig och bara titta på dig, i timmar. Jag vill säga att jag älskar dig. Jag vill överraska dig, visa dig hur otroligt mycket du betyder för mig.

Jag blir irriterad när det går dåligt. Jag blir först skit förbannad och sedan kanske ledsen och sedan vill ja kramas! Precis i den ordingen. Kramas vill jag alltid göra efter jag varit arg, ledsen, irriterad, eller bara om jag är glad! Så mycke kramar får du stå ut med!

Jag vill visa hela världen att det är du och jag. Hålla handen ofta, titta på varann och le bara för att, pussas, ha min hand i din bakficka;)Lite så är jag nog.. Om jag tycker om någon så är jag lite så. Är det inte min tur nu?


Kärlek! Mer Kärlek till Chris o lite mindre till Er andra just nu;)
på väg... mot nya mål...

Nu känner jag mig peppad. Jag vill. Jag ska. Jävlar vad jag ska.
De dumma är att julen dyker upp mitt i alla. Men en bra start innan julen kan väl inte vara fel? O att sedan fortsätta i samma takt efter måste väl vara ännu bättre. Jag har ett mål, men jag är inte riktigt redo att dela med mig av det än. Det kommer.. sen...


---------------------------------------------------------
 
Har precis käkat kyckling och ris, med broccoli, svamp och charlottenlök, i rödvinsås;)
MUMS!

Ska göra några övningar när jag är klar här. Lite hemma träning... Har ingen lust att gå ut så som det ser ut. Piss väder!
Så hej hopp nu ska jag stärka på min kropp lite:)


Kärlek!

trött.sliten.ensam.

USCH!


(Ensamt, fruktasnvärt ensamt...)

Har precis kommit hem från jobbet. Är helt slut! Mina ben o fötter o stackars mig! Gick åt helvete på eftermiddagen med. Ne, idag ver det då rakt inte min dag!

Jag har i alla fall bestämmt mig för den 25:e! Jag ska ut. Många som ska ut, och ju fler desto bättre eller hur?!;)
Ska ha min tröja jag köpte i veckan. Sandra, vi kommer bli skit snygga!:D

Kvällen ser ut som följande:
- byta om
- äta mat
- Slå in en julklapp
- Tända ljus
- Kolla Andra Avenyn
- Kolla Wallander
- Kanske kolla Zozo om jag orkar efter Wallander.
- SOVA:D

Ska nog hinna med o fila och måla tånaglarna med... Kanske bada fotbad rent ut av? och riktigt lyxa till det:)

Nu behöver jag massor med kramar och omtanke. Ja menar, om du har vägarna förbi^^
Ne men alltid när det har gått dåligt med någonting eller jag mår dåligt vill jag kramas.. O helatiden! Nästan jobbigt mycke kramar vill jag ha.. Men det är mys.. Jag älskar kramar!


Kärlek!


fredag/lördag

Halloj.

Fredagen, vad gjorde jag då, jo jag var hemma. Satt o dega hela dan... Eller ja färgade håret iofs:)

Sen pratade jag med Anna så jag bestämmde att jag skulle dit på kvällen. Blev dit skjutsad av mamma till 7 ungefär.
Hennes mamma bjöd på glögg innan hon kom hem och så käkade vid potatisgratäng och rostbiff, sallad och bröd o rödvin till. O inte nådigt stora vinglas det var heller! De räckte hela kvällen!;)

Sen kollade vi Mamma Mia och jag hade köpt med mig lite gottis så vi dippade morots- och gurkstavar i OLW´s "Holiday" dipp! MUMMA! Och sedan 50% less fat chips samt lite choklad och lakris:) En sjukt lyckad kväll!
Låg och skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord till halv 3 då vi tyckte att det var dags att sova i och med att vi skulle upp vid 8:P

Åt lite god frukost vid halv 9, drack gott te och åt mackor innan vi bytte om och åkte in till stan. Skulle hämta Annas systerbarn som hon ska ta hand om denna vecka då hennes syster är på semester. Hämtade barnen och syster, åkte runt halva stan innan vi lämnade av henne och åkte vidare till Willys för att handla. 1 kundvagn med mat och 1 kundvagn med 2 stycke barn:)
Allt gick jätte smidigt och det var riktigt kul! Tack Anna för en as kul kväll/dag!

Blev avlämnad vid Sporthallen och plockade upp Linnea efter hennes träning, gick till bilen där mamma satt och väntade och tog en sväng förbi Donken och köpte mat att ha på vägen till Malmköping.

Blev lite besviken över att den var så liten, har för mig att marknaden vart större, och dom sa det inne i affärerna att det var dåligt med folk och stånd. Men jag hittade ett par ull tofflor, går in dom nu, underbart sköna! Varma och med skaft!
Sen köpte jag lite julklappar, och ville hitta sånt där gott marknadsgodis, men icke!

Vi stannade till hos Anci och Micke och hämtade upp våra korvar som vi beställt. Så ikväll ska dey smakskas korv!:D

I morgon blir det jobb 9-17 skönt med lite helg jobb, det klirrar fint i kassan:) Sen kommer jag antagligen sova med Anna och barnen i början på veckan, en fika ska ev. hinnas med och sedan blir det lussebullsbak för hela slanten. Börjar på onsdag och bakar dubbla satser hela dagen, och sedan på torsdagen så kör jag dubbla satser x1 på torsdagen efter jobbet. Så är dom så färska som möjligt till fredagen.
Blir fint med lite extra där oxå. Vet dock inte hur mycket det blir..

Ikväll blev det kycklinggryta med rödvin och charlottenlök och potatis. MUMMS!
Så nu ska vi äta lite frukt, sedan kex oxh ost och korv och kolla massa TV:) Skönt med mys kväll!
Myskvällar är aldelles för underskattade!:) Mer mys åt folket!

Kärlek!
color.

Nu sitter färgen i. Ser jätte mörkt ut så det är tur att det ska i slingor.

Och kvällen kommer att spenderas hemma hos Anna! Käka gott och titta på film. MAMMA MIA:D
Yes var ju flera månader sen jag såg den! Så ja ska o handla lite innan vi ses:) Blir kalas!

Ne nu är det dags att plocka ur färgen o sen i med nästa:)


Du gör mig glad. Gör jag dig glad?

Kärlek!


"last night, I could even get an answer"


Härfärg från HM, färg + slingor
En underbar tunika/klänning/topp från Gina! Jag bara älskar den!Nive Soft - body and face cream. Har haft den på bruk tidigare, men tusen gånger smidigare på tub. Jätte dryg och huden blir len och fin och torkar inte ut, vilket min brukar göra på vinter.Nivea Visage Young - Peel Soft Mild Scrub Cream. Första gången jag provar den. Blev rekomenderad av Sandra som haft den en längre tid och är riktigt nöjd. Så jag gav den en chans. Testa igår kväll och det både kändes och märktes skillnad.Garnier Pure. Små plättar med medel som du behandlar med i ansiktet. 1 på morgonen och 1 på kvällen.
Haft den tidiagre fast då hade den en annan förpackning. Funkar jätte bra och du känner verkligen hur den arbetar på dina porer. Luktar illa, men fungerar...


Köpte även 5 pack strumpor och hårspännen.
På Ikea vart det massa smått och gott! Det kommer bilder senare.. Ingen sensation i alla fall:P


Kärlek!


"sometimes when i toutch you i like it harder"


En underbar dag!

Blev väckt vid sju men snozade till halv åtta. Sen upp, åt en otroligt god frukost bestående av gröt med russin och papaya, 1 ägg med kaviar och aromat, och en knäck macka med leverpastej och 2 glas vatten. Mums!
Tog sedan en liten dusch enbart för att raka benen o bikinilinjen då jag skulle till badhuset och simma!
Klädde på mig och vandrade mot bussen. Kom på halvvägs att jag valt fel par skor då det var slask o slisk ute och mina läckte in.
 
Träffade Sandra och vi gick till HM för att köpa mig ett 5 pack strumpor och sedan till badhuset för att simma. Så underbart! Vad jag har längtat efter att plaska runt i vattnet och känna hur alla muskler jobbar! 40 längder på 30 min. Helt OK för att inte har simmat på ett par månader.

Träffade J och prata lite med honom om allt mellan himmel o jord.

Vi stretchade lite i varma bassängen efter längderna och mjukade upp kroppen, sedan en kortis in i bastun och sedan för ombyte.

Käkade en god lunch på Wayne´s. Kycklingfile med bakad potatis. Riktigt god kyckling!

Sedan vart det shopping. Har ju bestämmt att ja inte får shoppa så mycket. Det blir ju inte så mycket pengar kvar till julklappar, men den tanken var lite bortblåst idag.

Köpte hårfärg och ansiktscream på HM (och strumporna). Sen gick vi till Gina och Sandra hade hittat någon tröja som hin ville testa. Den va så fruktansvärt snygg att jag var tvungen och prova en likadan. Den var jäkligt knepig att få på men fy fasiken va snygg den var och va bra den satt! Så det blev en tröja där:) Tänkte ha den den 25:e då det antagligen kommer bli utgång;)

Sen hängde jag med Sandra och hennes föräldrar till IKEA och hittade lite smått och gott. Liten skämt julklappar och plock till mitt framtida boende.

Träffade även Tezz på IKEA. Kul och ses o snacka strunt en liten kortis:)

Träffade Johan på stan med. Kul o ses:)

Ne nu blir det en smörgås och sedan TV:n ett tag framöver.

Hoppas du har haft en lika bra dag som jag:)


Kärlek!

"come closer honey, thats better..."Läste ut denna bok i förrgår natt. Tog väl allt som allt 1 dygn att läsa den.
Jag älskar hennes sätt att skriva. "Mossvikens fruar" är en annan av
Emma Hambergs böcker som gick ruktigt fort att läsa ut.
Blir så glad när jag hittar böcker som jag tycker om, synd bara att dom
tar slut så fort;)...

Nu är jag lite trött på att inte jobba. Behöver jobba. Måste jobba. Hur ska det annars gå?
Så nu hoppas jag bara att någon hör av sig av alla dom jag skickat mitt CV till. Snälla?
Skulle sitta fint så här innan jul...

Sandra hörde av sig så vi ska och simma i morgon. Så som jag har tjatat om denna simning och äntligen. Jag lyxar till det för mig. Trots att jag inte har råd, men mer till Chris, mindre julklappar till folket:P
Så vi ska simma vid 10 tiden och sedan luncha på stan:) Ska bli riktigt mys. Har inte setts på evigheter så det blir massa tjejsnack! Underbart!
Så ja ska väl raka benen ikväll kanske, eller så gör jag det i morgon bitti. Ska upp halv 8 i alla fall. Så hinner jag med frukost o gå runt och mysa lite innan jag måste åka. Mysigt!

Nu håller jag på o uppdaterar telefonen med ny musik, eller ja musik jag tycker om:) Variation förnöjer:)

Ser i alla fram emot i morgon. Ska bli jätte kul och ses o prata om allt.
Kvällen kommer bli Bonde söker fru samt The Tudors! Dom har så otroligt vackra kläder!Kärlek


mer jul, ge mig, mer jul

"ge mig 30 grader kallt o tomtar överallt..."nyss kommit hem från jobbet. Blev att jobba 1 timme extra. De gör ju iofs ingenting...
Nu blir de o få lite mat i magen, o sen kolla film tror ja:)


Kärlek!

goodnight

Nu ska ja snart sova. Dom ringde från jobbet i morse, så ja ska hoppa in i morgon.
Skönt att det bara är ett 7-11 pass, så man kommer hem lagom till lunch.
O mammi va snäll o lånade ut bilen oxå;) Så ja kan åka direkt hem utan massa buss byten o skit:) Skönt!
Så ja ska åka in o hämta henne i morgon bara:)

Lussebullarna vart riktigt goda, inte så söta. tror ja glömde en ½ dl socker:P Men va gör de?


Ne nu blir det sängen. Återkommer i morgon efter jobbet:)


Kärlek!

"get high on information"...

en bra dag ida. det slutade bra i alla fall. efter 2 vart dagen bra:) och det är jag otroligt glad för. drömde mardröm i morse. va längesedan ja gjorde de. usch. inte igen. men nu känns det bra i alla fall.

har bakat massa lussebullar ida. skulle bli 35, men ja fick ut 40:D o då vart dom ändå stooora:P
vart goda med:P så nu har ja räknat ut lite med mått o så vad som behöver köpas in till storbaket nästa vecka:)

har väl inte så mycket att uppdatera.. hörs senare ikväll..


Kärlek!

tralalalalala

Nu kan ja andas ut:) Skönt:)

Håller på och ska precis börja sätta igång med ett lussebullsbak:)
Mumma vad gott det ska bli, har inte käkat nån lussebulle än iår.. O det har ändå vart första advent redan.

Snart jul. Tiden har gått sjukt fort tycker jag!
O nästa helg blir det julmarknad:) YES!:D

Puss puss vi hörs senare:)

Kärlek!


väntan...

återkommer om ca 40 min...


Kärlek!

night. cold. dark. cozy. scent.
frusen om händerna.
raggsockor på fötterna.
god doft av nytvättat hår.
snygg i jeansen.
försiktig.
känslig.
känslor.
lent.
drömmer mig bort.
önskar.
hoppas på framtiden.
söker.
saknar.
letar.
vill.
vill mer.
vill så mycket mer.
sensuell.
sensuella tankar.
sensuella fantasier.
sensuella drömmar.
ta.
smekningar.
kramar.
kyssar.
händer.
värme.
kyla långt bort.
värme nära.
sömnig.
närhet.
saknad av närhet.
tomhet.fix me

"when you try yor best and you dont succed
when you get what you want but not what you need
when you feel so tierd but you cant sleep...."

känner du dig nöjd med dig själv hela tiden? jag tror alltid att alla andra är 100% nöjda med sig själva hela tiden.
men jag har kommit fram till att det kanske inte är så. att man har svackor. att alla har svackor. att man ibland vissa dagar känner sig på topp på alla sätt och andra dagar känner sig på botten på alla sätt. helgen var en bra topp för mig. ja ja tror det i alla fall. jag hoppas det i alla fall. jo men det var de. och nu tror jag att jag kan vara nere i en liten svacka. eller ja ja mår bra, men börjar tänka på allt möjligt, och när jag gör det så går det ner. allt går ner. det är då jag behöver uppmuntran som allra mest. det är då jag behöver höra det där jag sällan hör. det som jag sällan tror på. det som man säger bara för att vara snäll eller få det man vill ha.. och jag är så jävla dålig på att säga nej. jag kan sällan säga nej. varför ska det vara så då? det är faktiskt inge bra av mig. och nu sitter jag och väntar. väntar väntar o väntar. jag ska upp tidigt i morgon, förhoppningsvis somna om, men jag måste få veta. och det är först då. då kommer jag att sitta i trans, det gör jag alltid. men jag har inte varit så nervös som ja vart tidigare. undra om det är bra eller dåligt. jag vet ärligt talat inte. jag bara hoppas att det går min väg och inte någon annan. vad är oddsen? ne precis, men dom finns... rackarns...

musiken hjälper mig igenom mycket som ni vet sedan tidigare. glädje och sorg. jag märkte mig själv gå och dansa på vägen när jag skulle ner och hämta posten.. haha. hoppas att alla grannar var på jobbet... jag brukar göra likadant när jag väntar på bussen. dansa och sjunga i högan sky, det är ju ingen som hör, och jag brukar stå still när det åker förbi bilar:P

Kärlek!

me. music. loveJag älskar musik.
Att vara hemma i tystnaden går bara inte. Jag måste ha musik. Det måste låta. Jag måste få känna rytmen. jag måste få kunna dansa. Jag måste få sjunga med (fast det inte låter bra). Jag måste få shacka som på dansgolvet mitt i köket, badrummet, vardagsrummet, sovrummet mitt i veckan!
Laddade ner massa skön musik idag. Den bara glider genom kroppen och jag kan inte sitta still. Jag mår bra av musiken. Jag lever mig in i musiken. Jag kan inte klara mig utan musik.
Det första jag gör när jag vaknar: sätter på radion.
Det första jag gör när jag sätter mig i bilen: Väljer skiva eller radio, högt! (vem kan köra bil utan musik?!)
Det jag gör när jag är ute och går: lyssnar på musik på mobilen. (spelar ingen roll hur långt eller kort jag går)
Det jag gör när jag jobbar: Lyssnar på Rix FM.
Det jag gör i duchen: Sjunger och lyssnar på musik.
Det jag gör när jag är glad, ledsen, arg, förtvivlad, förvirrad, sprallig, lycklig, full: Jo lyssnar på MUSIK!
Vad skulle man göra utan musiken?

Och dessutom kan jag lyssna på nästan vilken musik som helst!:D Så det finns massor att välja på!

Imorgon blir det lussebullsbak:) Ska provbaka innan jag gör den stora satsen. Såg nu att det krockar lite med mina arbetstider, men det går ändå:) Allt går om man vill, så är det bara!:)

Ne nu blir det att pilla lite mer här hemma;)

Kärlek!

Dagens "att-göra"

Det blir att skriva matsedel till resten av veckan, tvätta en maskin, plocka ur och i diskmaskinen
och sist med inte minst. Slå in julklappar:D

Håller på och bli sjuk tror jag. Lite svullen i halsen, men jag håller på och arbetar bort den:)Kärlek!

RSS 2.0