Planer för fredagen?

Har precis kommit hem från ett försök att skotta fram em parkerings plats till BMW:n inan vi ska sälja den. Den måste ju ha någonstans att stå:) Jag gav upp efter ett par meter, då jag hade en skyffel som var ungefär 20 cm bred. Det känndes lönlöst. Så den hamnade på en redan skottad parkeringsplats på en parkering lite längre bort. Jag hoppas att de går:) Ska ringa hyresvärden och be honom fixa ett par parkeringsplatser för våra bilar, tills vi flyttar in:)

Jag ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag försöka lokalisera mitt körkort som jag hade på mig igår kväll när jag hämtade A. Vet att jag hade med mig dom inte, men i detta kartongkaos som råder så har jag lite svårt att minnas var jag kan ha lagt det...
Får jag tag på körkortet funderar jag på att åka och handla lite till nya lägenheten. I matväg. Skulle vara skönt att ha det gjort så slipöper man tänka på det när vi väl håller på och flyttar in:) Jag är inte så dum jag inte.

Igår blev det ett besök på MegaStore. Hittade inte något förutom strumpor till mig och J. Sedan begav vi oss till Tuna Park. Jag kom hem med ett par jeans, en top och en väst. Även lite smycken och en mätt mage:) Både M och S hittade saker, så nu blir nog våra män nöjda och glada;) Men allt handlades pårean, visst är det okej då?:P

Satte in en spiral i sommras. Har nu konstaterat att den inte funkar något vidare. Ska till doktorn den 8:e mars (på J´s födelsedag) och ta ut den och fixa något annat. Har testat p-stav tidigare som inte funkade. P-piller som funkar sådär.. Något tips?

Nehe, duschen och körkortslolkalisering nästa:)


Kärlek!

5 dagar kvar till flytt!

Nu är det nedräkning på hög nivå. Jag tycker det har kännts som så läng tid kvar till flytten,
men det har de ju inte varit.
Igår var jag och J lediga samtidigt så då passade vi på att packa! Kollade igenom alla kartonger på vinden efter hans saker. Jag packade ihop mitt, och kläder började vi lägga ner i väskor för vi kommer inte använda allt tills på söndag.
Så vårat sovrum ser nu ut som ett kartongkaos. Berg av kartonger överallt! Men de blir nog skoj när vi väl kommer dit. Det är de jag längtar mest efter. Att få börja plocka upp och se vad vi har. Jag har ju inte sett hans saker, medans han inte sett allt mitt då de står hos Farmor och väntar.
Klart att det inte kommer kännas riktigt som vårat i och med att tapeterna är gräsliga, och att ingen av oss tycker om dom. Men vardagsrummet kommer vara nytt. Nymålat tak och Nytapetserade väggar. Ska hämta ut en väv idag till väggarna, sen kan Linda börja tapetsera:)
Hittade även skit snygga tapeter på Flügger som vi ska ha på 4 våder i hallen. Dom var dyra men Pappsen skulle ge dom till oss i inflyttningspresent:) Så snäll!
Käket kommer jag nog att måla. Det blir bäst om man skulle tappa en burk olja i golvet och det skulle spruta över alla väggar så går det bara att torka bort, till skillnad mot om man har en tapet:P

Idag ska jag iväg och skjutsa Malena till Sjukhuset för deras bil hade pajat, så jag ställde upp:) Sen ska jag hämta ut väven till vardagsrummet och sätta upp lite lappar:)

BTW. Jag är numera "Hemmafru". "Mellan två jobb" låter mycket fulare!;)Kärlek!

Söndag...

JObbade igår. Hela dagen. Var helt slut igår när vi kom hem och la oss.
Mina fötter värkte så.
Men det var kul. Jag har saknat det:) It´s good to be back. Även om det bara var för 1 dag!

Ibland tänker man på val man gjorde. Som fick en och hamna där man är idag. Jag undrar om jag hade valt annat hur det hade sett ut. Det är så långt bort från att jag ska förstå. Osannolikt. Men ändå helt möjligt.
Igår var en dag som hade förändrat mitt liv om jag tidigare gått en annan väg.
Men jag är lycklig över den vägen jag nu valt. En väg tillsammans med J. Ett liv tillsammans med J.
Och snart ett eget boende tilllsammans med J:) Jag längtar så!

Idag blir det städ dag inne i stan. Ska snart käka frukost och packa med mig matsäck, sen åker jag mot staden:)
Skönt att amn slipper klä upp sig för att städa;) För jag känner redan nu att detta är en slappar dag:)


J gav mig en bunt rosor igår:) 10 stycken.
Jag ÄLSKAR dig. Jag vill leva med dig. Du är det bästa som finns.
Och jag är så lycklig med dig! Ingen har fått mig att skratta så mycket som du!
DU är mitt liv!<3

SEN!

Jagg. Har precis kommit ut ur duschen.
Börjar jobba om 50 min. Tar 10 min att åka till jobbet.
Jag har 40 min på mig och sitter med en knut runt huvet och morgonrock.
Jag saknar kläder, torrt hår och smink.
Plus att jag måste rota fram lite mat så jag får någon lunch!
Att jag inte lär mig!


Och hoppas för gudarna att snön smälter snart. Vill ha VÅR!Kärlek!

Nycklar till nya lyan!

Idag fick jag dom efterlängtade nycklarna till lägenheten! UNDERBART!
Dock var det skitigare än vad jag minns det, så de får väl bli en (STOR) städning innan vi bonar in oss:)
Antagligen har dom rökt inne för det är väl markerat där det suttis tavlor och i taken (sådant som försvinner om man gnuggar med fingret). Och så luktar det instängt. Så vi började med att öppna alla skåp och dörrar till alla rum så det får börja lufta lite. Ville inte ha fönstrena öppna än, i och med att det snöade som bara den tidiagre, så det får stå och vädra samma dag vi flyttar in:)
Malena följde med mig till lägenheten när hyresvärden kom och så dök J upp efter en stund. Vi gick runt och lalla lite där och planerade och drömde oss bort en stund.
Hämtade sedan ut tapeterna på Flügger. Och hittade resterande tapeter där som ska upp på dom andra väggarna.
Malena styrde upp det hela lite och med hennes klocka ord bestämde vi oss för en tapet:)
En fond vägg i mörk grått med silver färgade ränder på där TV:n ska stå och en ljusare grå på resterande väggar. Blir nog fina fisken när det kommer upp:)
Så nu håller vi på och säljer: bilen, fyrhjulingen och mina inlines så vi kan köpa tapeter till dom andra rummen:)
Jag längtar så!

Håller på och packar här hemma med. Blivit lite kartonger, och jag har mer grejer än jag trodde att jag hade här!
Men det ska nog gå ner det med:)
Nästa vecka sätts förhoppningsvis tapeterna upp vilket resulterar i att vi kan börja flytta in runt den 21:a! Jag kan knappt bärga mig!

Imorgon blir det jobb och i 3 dagar fram över. Söndag-Tisdag ska jag flyttstäda en lägenhet så jag har lite och göra då med:) Och sedan komma hem och packa för att så snart som möjligt komma in i nya lägenheten;)
Gäller och ha dagarna planerade;)


Nu blir det mys med J och hans vän Johan!


Kärlek

Frusen

Burr. Kallt. Nyligen ätit. Mums. Kyckling. 5.5 timmar kvar. Sedan kalas ikväll. Trevligt. Drömmer om framtiden. Underbart! Längtar så. Vill mycket. Kan mycket. Ge mig. Jag ska. Nu Jävlar. Pepp, pepp! Jag vill. Jag ska. Jag kan! Älskar dig J! Du anar inte hur mycket du betyder för mig. Jag vill alltid vara med dig! Du är den bästa som finns! Kärlek<3

Matt

Jag är matt. Att inte få ha sina saker ifred gör mig galen.
Ännu mer när man planerat och använda något som sedan inte finns. Sådana saker går mig på nerverna!
Arg!

Ska snart åka till jobbet. Sedan blir det gratta Jonna ikväll. Trevligt:) Tänkte att jag kunde gå dit en lite stund i alla fall. Ska ju jobba i morgon, men att säga hej och ta sig något att dricka måste ju funka:)

PÅ söndag blir det bröllops mässan för min del i Stadshuset. J ska ev. jobba där och sedan ska Annika vara hårmodell som mamma ville kolla på så hon och jag ska dit:) Äta lite innan och kolla på vackra brudar och sedan ska jag ut till mina gamla grannar och hälsa på:)
Det blir nog en bra söndag!

På måndag skulle hyresvärden ringa och godkänna (eller inte godkänna) tapeterna vi valt till vardagsrummet:)
Och så ska jag umgås med Malena och Sofia:) Det blir nog en bra dag:)


Började packa lite igår inför flytten:) Känns så himla bra. Ställde ut mina växter också så dom kan överleva tills vi flyttar;) Dom trivs inge bra inne i vårat sovrum så jag ställde ut dom så får vi hoppas på att dom överlever:)

Nehe, hitta något och ta på sig och sedan av till jobbet:)


Kärlek!

RSS 2.0