Uppdatering

Är hemma från Uppsala och det har gått bra.
Dom kommer ev. att öka dosen medicin då mitt tryck ligger lite högt.
Utöver det ska dom vänta på svar från MR:en...
Det var en viss liten Kotte som inte gillade det där med MR. När den hoppade igång blev det ett fasligt liv. Den väsnas ju ganska mycket så antar att det var det som den protesterade emot;)

Om 1 timme är det jobb. Jag måste äta lite nu innan jag åker bara. Jocke får ta sig hem själv idag.
Har en sådan dag när jag inte alls vill lämna honom själv hemma, och låta honom gå och lägga sig själv och låta honom åka buss/gå hem själv, för han kommer ju hem så sent då. Har en sådan dag då jag inte vill "lämna" honom. Kan låta jätte fjantigt, men hormoner säger jag bara. Känslig är jag i kroppen och om mina runt omkring. Det var jobbigt när mamma var på semester för hon var så långt borta!
Och samma sak är det när jag "missar" att träffa Jocke. När han sover när jag kommer hem osv. Men  i morgon börjar jag inte förrens 21 så då hinner jag både hämta honom och äta med honom innan jag ska jobba:)

Dra på ett nytt ansikte och äta sedan åka.


/Toppsy

Grattis på födelsedagen

Världens bästa mamma!
Hurra Hurra Hurra!
<3

Idag är det jobb 7-16 som väntar. Sen åka hem och göra sig fin och sen ut till Mammsen och Anders på kalas med alla extra syskon och familjer och få kalkonmiddag!:) MUMS!
Så idag hoppas jag tiden går fort fort fort;)
Vi kommer nog stanna där över natten, så slipper jag köra hem inatt. För sent är det nog en risk att det blir:)
Bror kommer idag med:) Så lovely!

Är trött som bara den! Så här tidigt har jag nog aldrig varit uppe innan ett jobb. Men ska hinna duscha och sedan hämta en jobbarkompis på vägen. Så lika bra att vara uppe i god tid:)

Kotten är lika livlig som alltid. Buffande och sparkande och kullerbyttor och allt vad Kotten nu kan hålla på med gör den;) Så älskad så tidigt! <3

Har fuderat på framtiden ett tag. Kanske kan vara på G med den... Inte hundra, men ett frö är sått i mitt huvud. Det blir nog bra och löser sig det med. Mycket information om framtiden har kommit inom en kort period och intressant är det allt:) Blir nog bra det här:)


Ne nu dusch och sedan jobba jobba jobba men världens bästa arbetskamrater!


/Toppsy

RSS 2.0