"sometimes when i toutch you i like it harder"


En underbar dag!

Blev väckt vid sju men snozade till halv åtta. Sen upp, åt en otroligt god frukost bestående av gröt med russin och papaya, 1 ägg med kaviar och aromat, och en knäck macka med leverpastej och 2 glas vatten. Mums!
Tog sedan en liten dusch enbart för att raka benen o bikinilinjen då jag skulle till badhuset och simma!
Klädde på mig och vandrade mot bussen. Kom på halvvägs att jag valt fel par skor då det var slask o slisk ute och mina läckte in.
 
Träffade Sandra och vi gick till HM för att köpa mig ett 5 pack strumpor och sedan till badhuset för att simma. Så underbart! Vad jag har längtat efter att plaska runt i vattnet och känna hur alla muskler jobbar! 40 längder på 30 min. Helt OK för att inte har simmat på ett par månader.

Träffade J och prata lite med honom om allt mellan himmel o jord.

Vi stretchade lite i varma bassängen efter längderna och mjukade upp kroppen, sedan en kortis in i bastun och sedan för ombyte.

Käkade en god lunch på Wayne´s. Kycklingfile med bakad potatis. Riktigt god kyckling!

Sedan vart det shopping. Har ju bestämmt att ja inte får shoppa så mycket. Det blir ju inte så mycket pengar kvar till julklappar, men den tanken var lite bortblåst idag.

Köpte hårfärg och ansiktscream på HM (och strumporna). Sen gick vi till Gina och Sandra hade hittat någon tröja som hin ville testa. Den va så fruktansvärt snygg att jag var tvungen och prova en likadan. Den var jäkligt knepig att få på men fy fasiken va snygg den var och va bra den satt! Så det blev en tröja där:) Tänkte ha den den 25:e då det antagligen kommer bli utgång;)

Sen hängde jag med Sandra och hennes föräldrar till IKEA och hittade lite smått och gott. Liten skämt julklappar och plock till mitt framtida boende.

Träffade även Tezz på IKEA. Kul och ses o snacka strunt en liten kortis:)

Träffade Johan på stan med. Kul o ses:)

Ne nu blir det en smörgås och sedan TV:n ett tag framöver.

Hoppas du har haft en lika bra dag som jag:)


Kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0