Silvertejp

Japp. Polon behöver lagas med SILVERTEJP! Varför gå till en bilverkstad? Jo för att det skulle kosta mer för mig att laga den än vad jag skulle få för den om jag skulle sälja den. Kanske kan få en 1000 lapp för den, om jag har tur. Den är så rostskadad så då skulle allt behövas bytas om den ska funka.
Jag råkade igår när jag backade köra in i en liten trästolpe som stod vid vägen. Jag kollade ju bakåt, duktig som man är, men inte frammåt. Bra jobbat Chris! Så den ska tejpas lite. Bilen går precis som förut så det är inga problem. Mer att den är lite trasig. Men med lite silvertejp löser sig allt. Eller?
Så när BMW:n är såld så lägger vi undan dom pengarna, och tar lite från skattepengarna jag och J får tillbaka och köper oss en bättre bil:) Polon ska inte besiktigast förrens i höst, så jag hinner skrota den innan de och köpa ny:)

Idag blev det att luncha med M på Berget. Trevligt värre. Sen hem en sväng och sedan iväg och handla med en annan M. Blev lite påskmat inhandlad och ett hemligt påskägg till J som han ska få på påskafton. Självklart ska han få leta efter det:) Klart blir det lite godis i:)

Köpte födelsedagspresent till mammsen för ett par dagar sen. Hon fyllde ju redan den 19:e, men vart bortrest så vi ska fira henne på måndag tillsammans med min moster hemma hos mamma och A. Jätte mysigt. Funderar sarkt på att sova kvar, men vi får väl se. Brorsan behövde åka hem på måndagen då han skulle på kryssning på tisdag. Så vi får väl se om han tar bilen själv, eller om han ska åka med oss ut till dom. SKulle inte bli någon påskmat i alla fall.... Skönt:)

Imorgon blir det jobb i Fiskbutiken. Börjar vid 8 så jag ska upp 6(!!!) var längesedan jag gick upp så tidigt. Under skoltiden var det varje dag, men sen jag flyttade hemmifrån har jag blivit en nattuggla! Usch! Jag som vill vara både morgon och kvällsmänniska...

Så snart. Väldigt snart blir det sängen. Kommer säkert dröja 1 timme till innan jag går och lägger mig, men jag får helt enkelt skylla mig själv! Ser fram emot i morgon i alla fall. Ska bli kul:)

 

 

Kärlek!


Baddags

Hade en trevlig dag i går med jobb på två ställen och sedan vin och mat hemma hos familjen E. Jag bjöd in mig själv, och det slutade med en himla massa folk. Men trevligt. Vart dock dö trött frammåt 10 tiden så kvällen slutade ganska ung, men vad gör det. Kollade lite TV när jag kom hem och sedan stupade jag isäng. Sov till 10 i morse och är fortfarande trött. Ätit ägg och knäckemacka med leverpastej och Felix smörgåsgurka till frukost. Ska snart hoppa i badet och sedan göra mig i ordning och gå och hämta bilen hos familjen E där dem blev kvar igår.
Sen hämta blommor och lämna en nyckel och sedan till A och se om han har något gott i fiskdisken. Sen jobba 18 -->. Vet inte hur länge det kan bli, och vet inte hur mycket folk som kommer, men kommer nog vara en hel del att göra. Skönt med ledig dag i morgon:)

Nehe, baddags och sedan lite lunch innan det är dags att röra sig hemmifrån:)



Kärlek

:S

Jag funderar mycket. Det är rörigt i huvet. Jag vet inte riktigt hur detta kommer att sluta.
Jag har pratat och behöver prata. Det är mycket som är igång i huvet, och många saker som behöver fixas.
Jag vet inte vart jag ska starta och jag har ingen aning om vart det kommer att sluta.
Frågan är bara hur det kommer att bli där emellan. Hjälp.


------------------------------------------------------------

Jobbar 16 --> idag. Så jag ska snart hoppa in i duchen. Gillar att ha lång tid på mig att göra mig iorning. Även om jag kan göra det på 10 min så gillar jag att ha längre tid på mig:)
Måste få något i magen med:)





E-legitimation

Japp. Skaffade nyss e-legitimation för att redan nu kunna se vad jag ska få tillbaka på skatten.
Det vart en väldigt positiv överraskning! Så jag är mer än glad just nu:)

Gick ganska bra på mötet i Västerås idag. Hann ju även med en sväng förbi IKEA! Underbart.
Köpte en torkställning till hemmet. Torkskåpet som vi har i tvättstugan är inge vidare, utan vi får alltid hänga upp det en gång till när vi har tagit upp det där nerifrån. Och det är ju inte så himla kul att ha kläder hänga på alla möbler och dörrar i lägenheten så, en praktisk torkställning som du kan fälla ihop och den blir hur smal som helst tyckte jag kunde passa bra. Och det gjorde de!
Handlade även en duschdraperistång så vi slipper skvätta ner hela sovrummet med vatten när vi duschar. Sen blev det lite smått och gott. Lite krukor, ljus och servetter så klart:)

Träffade efter mötet min bästa vän J! Det var på tok för längesen vi sågs, och han är en vän jag alltid kommer att ha vid min sida, och det älskar jag honom för!
Vi åkte och handlade en sväng och sedan snackade massa skit! Underbart!

Sen bar det av hem och till Bowlinghallen med ena jobbet. Och gissa vem som vann? Med 265 poäng dessutom!:) Jag hade flyt ikväll!:) Sen blev det mat och massa skitsnack! Trevligt!

J ligger och sover men jag var tvungen att fixa e-legitimationen för jag var för nyfiken för att kunna sova utan att veta vad jag skulle få;)

Så nu ska jag också dra mig mot sängen.

Imorgon är det möte på AF och sedan lämna tillbaka mammas bil så att M kan åka och hämta dom imorgon på Arlanda. Det tar verkligen emot att byta bil. nu har man ju blivit så bortskämd med en varm skön bil!:(
Så det första jag kommer göra när jag får fast jobb det är att köpa mig en riktigt bil!:)
Det svär jag på!:)


Natti Natti!

Kärlek!

23/3

Snart bär det av till S med M. Vi ska fika och snacka skit. Ska bli härligt:)
Sen bär det av tilll Västerås för ett möte och sedan träffa min bästa vän J:) Var längesedan vi sågs, så det ska bli kul. Kanske hinner in en sväng på IKEA med:)

Letade som en tok i morse efter min plattång... Hittade jag den? Nej!
Så självklart var den kvar på hotellet vi bodde på i Örebro! Suck! Det skulle kosta 180 kr om dom skickade tillbaka den, ska se om någon av mina vänner där kan åka förbi och hämta den så kan aj ta den på något styrelsemöte eller så:) Skulle vara smidigare. Det tar ju i och för sig längre tid och få den, men någon katastrof kan det ju inte ara.. Eller?:O:P

Är lite pirrig inför mötet, men tror nog att det ska gå bra. Med ett leende går allt!


Nu ska jag försöka komma underfund med vad jag ska ha för kläder på mig. Men man ska ju ta något man är bekväm i och som är snyggt, så det slutar nog bra trots allt!



Kärlek!


Genus

Kollade Boston Tea Party där dom bjöd in Amelia Adamo och prade om manligt och kvinnligt - genus perspektiv.
Dom prade om XX och XY kromosomer och om man kan genom ställningar välja vilket kön det kommer att bli på barnet... Det handlade inte så mycket om ställning utan möjligvis i vilket fas i ägglossningen du är.
XX= kvinligt
XY= manligt



XY kromosomerna är snabbare i början med det är inte säker att dom orkar ändå fram. Och XX kromosomerna är långsamma i början men bra i spurten.
Är du i början av en ägglossning och ägget fortfarande ligger i någon av ledarna så är det mest troligt att du får en tjej om du blir befruktad.
Är du mitt i en ägglossning och ägget ligger utanför någon av äggledarna så är det mest troligt att du får en pojke.
Ganska intressant faktiskt. Sen tror jag väl kanske inte att det stämmer till tusen.
Men hur skulle det bli då, om det stämmde? Skulle folk då när dom vill skaffa barn börja planera mera sitt sexliv efter vilket kön dom vill ha på sitt barn? Skulle ägglossningstesten som numera finns bli mer säljande, eller skulle man ha mer koll på sin cykel som kvinna?
En ganska stor tanke funderare.

Jag skulle då aldrig (vad jag vet om nu) planera för att få ett visst kön på mitt/mina barn.
Så läne jag får friska barn så spelar det mig ingen roll om det är en hon eller en han.

            

Pojke?                                   Flicka?

 

Kärlek!


KAMERA!

Jag har hittat min kamera! Den låg i en låda i köket! Vam har lagt den där`? Jag?... Nej de tror jag inte;)

Nu äter jag lax och potatismos med creme fraiche! MUMS!

Sen ska jag kanske hitta kamera sladden så jag kan lägga in korten på datorn?



Kärlek!

Underbar helg i Örebro!

Vi kom hem igår runt 5 tror jag det var. Blev soffläge hela kvällen. Somnade en sväng på soffan men hade inte några problem med att somna på kvällen ändå:) Skönt!
Det har varit fullt ös hela helgen, men det har gått riktigt bra! Jätte bra föreläsningar om tandvården för hjärtsjuka barn osv. Toppen bra!
Dagen har börjat bra:) Solen skiner så fantastiskt! Och jag funderar över vad jag ska göra idag. Plocka ihop den rena tvätten och sedan ta en skön dusch:)
Någon som vill hitta på något idag?

Ikväll ska jag och J över till gamla boendet och fixa det sista innan vi kan lämna det helt bakom oss och fokusera på nuet och framtiden:) Ska bli skönt att helt komma in i en nya fas i livet. Det känns bra att veta att det är han och jag och att vi jobbar mot samma mål:)

Är lite sugen på IKEA:) Kanske blir i morgon när jag ska dit på annat ärende:) Skulle eventuellt fika med S och M i morgon med:) Tjejsnack sitter aldrig fel:)

Dags att börja fundera på vad det ska bli för mat idag. Lax till lunch kanske? Är lite sugen på potatis mos också. Kanske ska ta och göra lite potatismos:) MUMS! Japp det blir det...


Kärlek!



Hjärtebarnshelg!

Jag har fortfarande inte kommit ur morgonrocken! Katastrof!
Ska snart hoppa in i duchen och sedan börja packa. Tänkte köra en maskin disk, och plocka ner den rena och torra tvätten.
J slutar vid 14.30 och jag har planer på att vi ska åka runt 15. Behöver åka och skaffa mig lite växelpengar, sen är jag klar för helgen!

Detta är mitt första årsmöte som supplean i styrelsen för Hjärtebarnsföreningens region Central under Hjärtebarnsförbundet. Det ska bli extremt kul att vara "bakom kulisserna" och se hur mycket jobb det faktiskt är! Vi har en toppen ordförande Malin Sofie! Hon är super och en stor förebild inte bara för mig utan för många andra. När jag blir stor vill jag bli som hon:)

Ikväll blir det styrelsemöte och middag på schemat. En massa snack och trevliga möten! Jag älskart! Man är som en underbar stor familj! Det är kärlek från hjärtat!


Nehe, tror inte J blir så glad på mig om jag inte har tagit mig ur morgonrocken tills han kommer hem! Så det kanske är bästa att börja göra sig i ordning!


Kärlek!

Bättre och Bättre

Nu har jag nyligen kommit från landet och fått i mig lite mat.

Var förbi TunaPark på vägen ut till A och M och Ebba. Hittade lottringar som jag sökte:) Toppen!
Billigt var det med. Gick en sväng och kollade men hittade ingen jag föll för (inte för att jag skulle haft råd ändå:P).
Sen åkte jag ut till A, M och Ebba. E var sjuk så istället för att åka in till stan och leka så stannade vi på lande. Hon hade hög feber och var trött och hängig. Så vi kollade på Nicke Nyfiken och åt russin, banan och Piggelin:)
Sen spenaderade vi mestadels av dan att ligga på soffan och mysa/sova för Ebbas del:)

J fixade mat till jag kom hem. Nachotallrik:) MUMS! han hade även städat! Vilken lyx. jag som tänkt göra det i morgon innan vi åker, men han hann före:)
Så jag har den rena tvätten kvar att vika och lägga in i klädkammaren.
Sen är det packning till i morgon. Ska bli så kul att åka i väg. Har planer på att åka härifrån vid 14.30 -15.00.


Nu blir det TV mys:)


Kärlek!


11.20

Har gjort mig i ordning och ska snart åka.
Ebba är lite krasslig så vi stannar nog hemma hos dom hela dagen. Dumt o dra ut henne på äventyr om hon inte är fit for fight!
Ska åka förbi TP och kolla bokhandeln om dom har lottringar, annars blir det John H. Men jag vet inte om privatpersoner får handla där, men ja hoppas:)

Nehe, om jag skulle ta och röra på mig:)



Kärlek!

Grådaskig dag!

Vaknade för en lite stund sedan. J har gått till jobbet och jag sitter i morgonrock och kollar på Nyhetsmorgon. Precis som när jag var mindre och jag och mamma kollade på det innan vi åkte till jobb och skola:) MYS!
Ska snart hoppa in i duschen och försöka reda ut håret som verkar vara en enda tovboll! Spännande.
Sen ska jag vika in den torra tvätten så slipper den hänga i hela lägenheten:)

Vid 1 ska jag ut till M och A för att se efter Ebba medans dom jobbar. Vi får se om vi blir kvar på landet hela dagen, eller om vi tar en tur till staden och hitta på något där. Känns ju skönt att jag har Colten för den är ju betydligt säkrare än Polon.
Är det bara jag som blir extra nojjig när jag kör barn i bilen. Riktigt små barn alltså?
Jag kör alltid under hastighetsbegränsningen, och är jätte försiktig! Ja det ska nog gå bra:)

Undra vad vi ska hitta på? Leklandet i stan är ju stängt! Stenby 4H Gård är stängt. Parken Zoo är stängt.
Vi får väl kolla på änderna i parken;)

Kameran ska jag leta fram tills dess med! Vill ju ta kort!


Kärlek!

tidig tur

Har precis sovit ett par timmar. Kom på att jag var ganska trött;)
Ebba blir hemma med sin pappa Magnus som inte mådde så bra, men i morgon skulle hon koma förbi:)
Då ska jag få leka :)

Skjutsningen till Arlana i morse gick bra. Anders körde upp så jag kunde sova lite i bilen. Sen körde jag hemmåt runt 7 snåret. Var sedan och träffade Magnus innan han skulle åka hem till Ebba och fixade med min bil.
Den ska stå där resten av veckan och jag fick låna Mamma och Anders bil:)
(plus bensin kortet;))LYX!

Nu ska jag ringa J och se hur det har gått för honom idag. Sen blir det att stoppa lite mat i magen:)



Kärlek!

Planer

Nya planer för morgondagen.

Den kommer att starta för min del klockan 03.45. Då ska jag upp för att hinna äta lite frukost och packa en liten matsäck till bil trippen. Ska skjutsa Mamma och A till Arlanda. Dom ska checka in senast 07.00.
Jag fick i alla fall sova i bilen på väg upp:)

Sen ska jag hem, när det är vet jag inte. Men vi 10 ska jag vara på AF och vara där 1 timme.

Sen hem och antagligen plocka undan den rena tvätten och sedan gå upp till torget till 13.30 och möta A och hämta E. Sen ska vi antingen till lekparken eller hem, beroende på om hon har ätit eller inte:)

17.30 kommer M och hämtar E för att jag ska börja jobba vid 18.00.

Snacka om att jag kommer sova gott i morgon natt:)

Nu blir det soffläge till 03.45:)


Kärlek!

18.00

Ska snart ner och byta tvätt i maskinen och köra igång en ny.
Har fått lite gjort idag, men varit genom seg i kroppen. Den vill bara ligga ner och göra ingenting!
Gillar det inte. Andra bullar blir det i morgon.

AF 10.00 -11.00
E 13.30 - 17.30
Jobba 18.00 --->

Gäller och ha planer fasiken;)

Nu byta maskin och sedan leta kamera så kan visa hur fint vi bor:)


Kärlek!

13.33

Har precis fått lite mat i magen. Korvgottis med mos och bönor. Helt okej:)
Varit nere och bokat tvättstuga till eftermiddagen/kvällen så jag får lite rena kläder till helgen:)

Imorgon ska jag jobba 18--> men innan det blir det barnvakteri åt E. Hennes mamma och pappa jobbar så då får hon komma till Torshälla och leka lite:) Samma visa på torsdag:) Så nu ska jag brainstorma på lite lekar till i morgon. Är det lika fint som idag blir det en sväng till någon lekpark. Frågan är bara vilken? Har inte så stor pejl på vart det finns i T-hälla...

Blidde ingen promenad idag. Känner mig lite off så idag vill jag bara vara hemma.
Men hoppas på nya tag i morgon. Fick ett sms från AF om att jag ska vara där i morgon, men inte vart, eller varför? Har inte fått något brev på posten heller så jag få ta och ringa och se vad dom vill.

Nu ska jag flytta rumpan ett par cm åt vänster för att måla naglarna.. Fila och putsa:)
Vardagslyx!


Kärlek!

<3

Jag älskar dig så mycket att det gör ont i kroppen.

Du är det finaste som finns!



4 Juli 2020!


Älskar dig J!

Svenska Hollywood Fruar

Ifrågasättningar:

Päivi:
Vem har en ROS i toan?
Vi älskar att festa för att festa?! Okej...

Lena:
Rosa tequila. Tjejeigt värre:)

Maria:
Snällt och låta mamman FlLUFFA rosetter? Gör folk det ofta runt julen? Inte jag i alla fal!
Fryser ut folk som köpt kakor istället för att bakat egna?! Jaha, är de så det funkar.
Konserverat sig bra?! Är det de de heter när man åldrats bra?
Tupera! Tupera! Tupera!

Susanne:

Jag bara står och äter hela dagen... Jo, för de syns ju?:P


Ha en underbar kväll!


Kärlek!

Program

Det blev en promenad idag med. Ca 40 min trots det hala underlaget! Otroligt skönt. Och så varmt när man väl är ute och knallar.
Ska försöka hoppa i säng tidigare ikväll än igår för att orka upp tidigt i morgon och ta en promenad då med. Börjar komma in i det nu igen. Så skönt!
Rotade fram vågen och den var inte min vän så nu är det skärpning igen.

Fick en god kvällsmat: Bönsallad med stekt kyckling och creame fraiche, MUMS!

Precis kollat klart på Familjen Annorlunda. Sista programmet och jag hoppas på en uppföljning till hösten eller till nästa vår. Kul och se hur man kan få ihop det. Samma med Jon, Kate & 8 barn. Förstå att ha 6 barn i trotsåldern + två lite större som ska ha en himla massa uppmärksamhet! USCH! Nej jag röstar på 3. Det låter toppen. Bara övertyga J om att skaffa 2 mer än han vill:P

Nu är det dags för Svenska Hollywoodfruar. Längtar!

Och vad är Petra Mede för show?! Kan man bli mer patetisk?! Där är en till brud som vill ha mer och mer uppmärksamhet!



Kärlek så länge!

Vår:ig sol:ig dag!

Håller på och värmen en matlåda med potatis och dillkött ala J och L:) MUMS!
M är på väg över för en kopp kaffe under min matbit och sedan bär det iväg på en peomenad! Skönt! De skulle bli en prommis förbi affären så vi kan handl lite innan vi kommer hem:) Toppen för mjölken är sopslut!
Jag håller på och funderar på vart jag kan ha ställt vågen. Skulle behöva väga mig så jag kan skriva in det på Viktpejl.se. M och hennes man J ska börja köra lite Biggest Loser dom emellan, funderar på om jag ska haka på på ett hörn! Det skulle vara så skönt och få lite extra peppning!
Kameran har heller inte dykt upp ur nåt hörn, så jag får väl ta en liten titt till kvällen!

Nej, nu blir det mat och promenad. Sedan bokning av tvätt tid så jag kan få lite kläder rena till helgen:)


Kärlek!

Lördagsplaner

Ska snart springa till jobbet. Blir en stund mellan 11-17. Sen ska jag hem för ikväll kommer det folk och spanar in våran nya lägenhet och dricker gott:) Ska bli riktigt trevligt:) J är ledig och hemma idag så han fick ta städningen till kvällen;) LYX för mig!:)

Nehe, dags att slänga på sig lite kläder kanske och röra sig mot jobbet.


Kärlek!

Färdigjobbat!

Har ganska nyligen kommit hem från jobbet. Blev ett par timmar idag. Känns skönt. Börjar 11 i morgon och går till 17. J blev ledig i morgon så det är skönt, då kan han få vara hemma och fica till kvällen:) Toppen då slipper jag;)

Jag har svårt att begripa hur folk tänker ekonomiskt. inte alla. Men vissa i min omkrets. Hur kan man spendera när man inte har råd till de?
Jag har bott ensam med min mamma större delen av livet, och med en ensamstående förälder badar man inte i pengar. Så jag har alltid fått hushålla med det som finns. Därför blir jag så chockad när folk spenderar betydligt mer än vad man kan ha råd med. Man slutar aldrig att förvånas eller vad är det man säger?


Ikväll vet jag inte vad som erbjuds. J är på systemet i alla fall.. Men någe kostsamt lär det väl inte bli där. Är ganska dammigt i plånboken;)


Nu ska jag nog ta mig ett glas vin:) Och hoppas på att det dyker upp någon mat på bordet;)


Ha en underbar kväll!

Kärlek!

torsdag

Blev en lång skön preomenad med M idag. Vi var ute i lite mer än 1 timme. Så otroligt skönt! Lagom mycket vind och grader. Var helt skakis i benen när vi kom hem. Känns skönt att man börjar jobba med kroppen igen. Den har varit stilla på tok för länge! Vi har nya mål nu;)
Ska försöka få ner promenad vägen till 40 min, men det går nog inte att uppnå förrens det har blivit barmark. Blev endel pulsande och glidande på isfläckarna. Men så skönt efteråt. Behövdes mot min mensvärk dessutom:)

Sen fick vi got mat på J´s jobb. MUMS! Och S nybakta blåbärsmuffins:) Vilken lyxig dag.

Kom hem och skickade iväg lite CV:n och slappnade av lite. Har precis lagat mat och ätit. Fläskfile och stekta grönsaker. Vart riktigt gott:)


Ikväll ska jag försöka lägga mig i skaplig tid. Ska jobba 11-15 imorgon. Sen blir det jobb 11-17 på lördag. Skönt att få in lite extra i alla fall! Behövs den här månaden:)

Nu blir det lite TV gluttande innan det är dags för att gå och lägga sig!


Kärlek




Motivations dagen!

Ska snart dricka en kopp te som står och drar till sig. Gott!
Sedan blir det en lång promenad med M. SKa bli riktigt skönt. Känner att min kropp kräver det av mig!:)
Blivit lovade Blåbärsmuffins efter promenaden. Mys!

Det gick bra igår på mässan. Blev av med lite CV:n och det kändes bra:)
Ska sätta mig i eftermiddag och skicka ut lite flera, hittade ett par jobb igår som jag ska kolla upp lite mer:)



Vad mycket man växer och ändra i ett förhållande. På ett för mig positivt sätt. Jag är betydligt mer ansvarsfull än vad jag trodde att jag skulle vara. Känns bra och veta vart man står. Jag är säker i min roll som flickvän och sambo. Kan man säga så, så att folk förstår vad man menar? Jag trivs i alla fall i mitt liv, och tror att jag gör ett bra "jobb" som flickvän:)


Kärlek!


Mässa

Sitter och har precis ätit en baguett med hjärtat som är ledig idag.
Väntar på att Johan, J´s vän ska komma och plocka upp mig så ska vi ta oss ner på stan och till Munktell för  Rekryteringsmässan. Hämtade en bunt av mina CV:n på mammas jobb som hon hade varit snäll och skrivit ut åt mig, tidigarte idag så jag kan bli av med lite papper och förhoppningsvis få utdelning på det:)
Första stoppen blir Munktell i Eksilstuna, sen blir det Bombardier Arena i Västerås. Dom har ett stånd där som jag är mycket intresserad av!:) hoppas på det bästa;)

Får se om det blir en sväng förbi IKEA på hemvägen med;) Skulle behöva lite krukor till alla blommor som J fick på sin födelsedag! inte så snyggt med bruna plast krukor överallt;)


Vår ute idag för 4 dagen irad! Underbart. Kjol för 2:a dagen irad:) Vad jag älskar våren! När man ser att det finns ett slut på vintern. För nu får det faktiskt vara slut på snön! Nu längtar jag efter värme och sol!


Dags att börja packa ihop sig så man är redo när skjutsen kommer:)



Kärlek!


Nyinflyttad!

Japp. Nu har vi kommit in i lägenheten och kommit ganska bra i ordning för och bara ha bott i lite mer än 1 vecka:)
Internet kom igår, men då fyllde J år så det fanns ingen möjlighet att blogga:)

Imorgon blir det en tripp ner till stan och Munktell och sen till Västerås och gå på mässa:)
Hoppas att bli av med lite CV:n och hitta lite nya jobba eller intressen:)

Ikväll blir det en glimt på Familjen Annorlunda men först ska jag kolla klart på Saltön som har börjat på SVT igen:)



Kärlek!

RSS 2.0