A long long time ago, I can still remember...

Dåligt med uppdatering!
Helgen bestod av utbildning i Solna på Park In. En rolig och lärorik helg med massvis med information. Jag var helt slut på söndag och måndag!
Veckan har varit ganska lugn. Fyllde år igår!:) Så Mamma och Släkten kom på kvällen och vi bjöd på Kyckling och Taco paj. Mycket gott!:) Sen hade vi fixat tårta oxå:) MUMS!
Fick 5 gånger hos en kiropraktor eller vad han nu är. Har varit hos honom för ett par år sedan och han är toppen! Han fixade min rygg på ett tjilevipp;)
Igår blev det film tittande och sedan ganska tidigt i säng.
Idag blev det en sväng på Tuna park, mat på Eriksson och Systemet i Torshälla:) Så nu har jag varit där för första gången:P WOW:P haha!
Imorgon blir det fest här hemme. Så hör av dig om du vill komma:) Ju fler dessto roligare:)

Nu ska jag springa ner i lekparken och käka jordgubbar!:)


Kärlek!

Ja kan se dig, även om jag blundar...

...när du rör mig...

Pumpad med energi. Det gick ovanligt lätt och gå upp i morse. Skönt! Nu sitter jag och lyssnar på skön sommarmusik! Skulle tydligen bli toppen väder i helgen! Trist o inte vara hemma o sola då, men det kanske jag hinner med lite i Stockholm med?;) Skönt att veta att sommaren är på väg. Blir så glad när det börjar bli knoppar på träden och buskar. När gräset blir grönare och blommor börja komma (än så länge bara sett maskrosor:P)

Har lite packning kvar att fixa och så duscha och fixa mig:) Sen så. Nåt i magen ska jag nog få i mig oxå:)

4 dagar kvar till födelsedagen:D Jippie!


KÄRLEK! Ha en underbar helg i solen!:)

Le, som bara du gör!:)

Any time she goes away...

Vaknade strax efter 5 i morse?! Och kände mig ganska pigg. Men till slut somnade jag om och gick inte upp när ja skulle, hmf, utan sov till 11:)

Idag kommer L vid 5 för att borra mina hål:) Äntligen! Ska bli så skönt att få upp hyllorna:) Ska plocka det sista i rummet så han har lite golv att gå på:)
Sen ska jag fixa mat till honom som tack för hjälpen:) Kycklingwok hade jag tänkt:)


Härligt väder ute idag med, Får öppna balkongdörren:)


Kärlek!

I was broken and alone...

... and I still am?

Hade ett givande samtal med T idag. Hon ger mig alltid massa tips och hur jag ska tänka, som jag aldrig tidiagre kommit på innan. Jag är så grymt tacksam över det. Det ger mig riktiga tankeställare. Så ikväll blir det att sitta och filura på vad hon sagt:)

Mycket musik blir det nu. Många texter som fasnar och meningar man tänker till på.

Ikväll är jag själv hemma. Lite både och. När allt är som det är. Men det ska nog gå bra. Ska upp tidigt i morgon och försöka ta mig iväg till sjukhuset så det blir avklarat. Skjuter alltid upp det, men vore bra och få det avklarat.
Ska även fixa dom sista märkena på väggen. Så det oxå blir klart:)

Snart kalas dags!

Mormor fyller idag oxå!:) Grattis! Får ta en sväng till henne nästa gång mamma ska ner. Blir väl nästa vecka.


Nu blir det tankestund:)



Kärlek!

Vem e De, Vem är Hon, och vem fan är Du?

Pratade med wifie igår innan läggdags. Kom fram till.. Ja, jag vet inte riktigt. Men det sätter igång många tankar i huvet. 
Tankar om vem jag förut var. Hur jag tänkte, vad jag gjorde och hur mina handlingar påverkar vem jag nu är. 
Omedvetet var jag mer självsäker för ett par år sedan. Anledningen var att jag kände mig tryggare och säkrare i mig själv. Men med året, och motgångarna så har jag ändrat på mig. Både på gott och ont! Jag kan inte ändra på dom saker som hänt och hur dom har påverkat mig. Jag kan bara acceptera mig nu som jag är, för att ändra på mig känns inte rätt. Visst, vissa saker ska man alltid kunna tänja på, men att ändra personer över huvud taget tyckert jag är fel! Samma sak gäller mig själv.

Nu ska jag försöka fixa något att äta. Vad? Ingen aning. Och så är det så tråkigt att laga själv:(
Sen har jag massa måsten. Tvätten, hålen, disken och pysslet... Ojoj det blir en hektisk dag! Eller?;)


Kärlek!


All I want, All I need Is to make you breathe

Idag har jag orkat tvättat och diskat. Imorgon ska jag ta tag i sovrummet och sortera tvätt och måla på väggarna (rita upp vart hålen ska hamna:))

Nu blir det Sex in the City innan sängen. Kommer säkert se nåt mer då jag vridit lite på dygnet när jag varit sjuk.


Kärlek!

I sing now for all of you... Hold on...

Håller man fast vid för mycket av det förgångna? Det som redan har varit och passerat och nu inte spelar någon roll? Jag tänker ofta tillbaka på det som varit. Dom gånger jag mådde riktigt bra och dom gånger jag inte mådde så bra ( jag mår bra nu med men dom där speciella tillfällena) Jag brukar ofta tänka på dom när jag ska sova. Då tänker jag tillbaka på stunder där jag mådde sådär riktigt bra. Var riktigt lycklig och livet lekte. När livet var enkelt. Nu är det allt annat än enkelt. Tänk vad lätt det var när man var mindre (inte för att jag är "gammal" nu men skillnaden är ändå märkbar).

Just nu är saknaden efter någon betydelsefull stor. I huvet rusar jag för fort. Kanske i verkligheten också, men det är något jag jobbar med! Jag vill så mycket men vet inte hur jag ska göra för att få det som jag vill.
Jag vill veta att någon saknar mig. Jag vill få/ge pussen när man kommer hem (jag eller han). Jag vill kunna vända mig om i sängen och se någon ligga där och känna mig sådär trygg. Jag vill kunna överraska honom med och ha lagat hans favorit rätt, städat, tvättat, köpt biljetter till någon konsert/match vad det än nu är han vill se. Jag vill kunna åka på semester och hitta på saker. Impuls saker är oftast dom som blir roligast. Åka till nån stad man inte har varit i bara för att se hur det ser ut. Och jag vill få allt detta tillbaka. Plus så mycket mer!
Att bara hålla handen, sitta nära någon och veta att vi tycker om varandra. Otroligt mycket. Bara känna doften av personen. Ja, det saknar jag...

Hostan håller fortfarande i sig och snuvan finns där. Men känner mig lite piggare i kroppen. Och det är skönt. Det som är bra med att hosta är ju att magmusklerna känns efter ett par dagar;) Mina övre jobbar just nu ganska hårt:) (även om jag vet att det inte alls är som ett träningspass så känns det ändå bra)

Ikväll ska jag laga mat till wifie:) Hon behöver matlådor till nästa vecka så då kan jag börja nu:) Köttfärsås blir det:) och spegetti. Enkelt, men gott:) Ska snart ställa mig och diska, men först lite mat i magen.


Kärlek! Till alla er som behöver det och vill ha det, eller redan har det:)


sixteen on her knees as she goes wild...

Jag hostar fortfarande. Fick dålig sömn inatt. Låg i 3 timmar innan jag kunde somna. Drygt.
Men jag känner mig piggare i kroppen idag. Vill ta tag i saker, men ska låta bli ett tag till. Så jag får vara sjuk ett par dagar till och sedan ta tag i saker och ting. Usch!

Nu blir det Djurpoliserna i Huston en timme:) Yes! Animal Planet is the shit;)

Krama mig. Håll om mig. Tyck om mig!


Kärlek!

Liten jag.

När jag är sjuk känner jag mig ynklig. Lite, ensam och tycker väldigt synd om mig själv. Det är då man tänker på hur det var när man var lite och var sjuk och mamma satt vid sängen och klappade i håret och sjöng och pysslade och donade om en. Men nu får man klara sig själv. Tråkigt egentligen, men vad ska man göra. Tycker bara väldigt synd om mig själv just nu:( Snuvig och snytit mig så mycket att jag blir torr och får sår på näsan. hostar så jag knappt kan sova på nätterna. stackars mig!:P



Ne nu ska ja stoppa i mig nåt i magen!

KÄRLEK!

Sjukling. Big time!

Det har satt sina spår, att inte vara hemma i helgen. Nu kom smällen. Legat hela dagen.
Började med telefon konferens i morse. Var riktigt kul och funkade toppen bra! Fler sådana röstar jag för:)

Somnade sedan om ett par timmar. Sedan en sväng till grannen och hem igen. Försökte mig på att sova på soffan men det gick icke! Orkade dock gå ner till kiosken och köpa onyttigheter:P MUMS! Nog för att jag inte känner så mycket smak, men det är alltid nåt.

Ska försöka fixa nån mat till kvällen. Pasta pesto skulle jag tro att det blir. Har hur mycket pasta som helst! Och då blir det inte så mycket disk heller;)

Nej, nu ska jag krypa ner framför tv:n och tycka synd om mig själv en stund:)


Kärlek!

I start, keep on coming

Har nyss varit i kiosken och köpt 2 påsar halstabletter. Så nu ska ja väl klara mig ett tag.
Duschat har jag gjort med, men känner i huvet, näsan och öronen att jag inte är på topp. Får lock för öronen så fort jag blir sjuk. Inge vidare alls! Hör inte ett smack! Pratade med Johan i dag, vet inte hur många gånger jag sa: Va?!

Ne ska väl spruta näsan full med spray o lägga mig på soffan o bara glo. Kul va?! Usch. Tycker inte om o vara sjuk!


Hoppas ni har det bättre än jag och är friska:)


Kärlek!

Jag skulle vakna mitt i natten

Sov ända till 2 idag. Är genomförkyld. Levt på nässpray och papper hela natten. Sovit ganska ok ändå. Vaknat lite oftare än vanligt men ändå.

Sitter och käkar lite ravioli, det smakar fortfarande så det är ju bra. Inte så mycket kanske, men lite i alla fall.
Skulle behöva diska, men hur kul är det och speciellt när man är sjuk?! Inte roligt alls!

Ne idag blir det väldigt lungt!


Tillbaka till ryggläge på soffan!

Kärlek!

All eyes on me

"Chris, du kommer bli sjuksköterska och ensamstående och jobba nätter och skit. Blir inge förhållande då!"

Här var vi posetiva:P Tack du Bolin;)



Har druckit massa koppar te. Är snuvig, tjock i huvet och ont i halsen. USCH! Skulle behöva upp i morgon, men tar det på tisdag istället. Ska ringa ett samtal i morgon och hoppas att jag kan få hjälp med mina hyllor, som jag tjatat om jag vet inte hur länge! Men någon gång ska det väl bli klart!

Har en liten önskelista oxå tills jag fyller:

Presentkort på : IKEA, Underbara hem, Plantagen (eller någon annan trädgårdsbutik)HM, Indiska, Kicks, Bianco
Silver smycken
Golvlampa
Parfym


Kom icke på nåt mer nu:) Ne dags för sängen kanske, en värktablett och sedan kanske jag kan sova:)


Kärlek!

Hallelujah



http://www.youtube.com/watch?v=HKnxmkOAj88


Jeff Buckley - Hallelujah

(l. cohen)
Originally contained in leonard cohen's various positions

I heard there was a secret chord
That david played and it pleased the lord
But you don't really care for music, do you?
Well it goes like this:
The fourth, the fifth, the minor fall and the major lift
The baffled king composing hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Well your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrough ya
She tied you to her kitchen chair
She broke your throne and she cut your hair
And from your lips she drew the hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Well, maybe I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
I used to live with leonard before I knew ya
I've seen your flag on the marble arch
But love is not a victory march
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

There was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do ya
But remember when I moved in you
And the holy dove was moving too
And every breath you drew was hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

And maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew ya
Well it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah, hallelujah, halle...
It's not what you're told
It's not her face
It's not his touch
In the room you both share
Where he's gone when he loved
When your time and your memory fills your dreams
When you're honest and together
Together no more
No more
Hallelujah, until you're nothing
Hallelujah, baby, until she's everywhere
Hallelujah, until together you are somewhere I'd lost
Hallelujah, hallelujah.


Vart ska vi sova inatt?



... Jag har en säng som står...


Skulle upp i morse men jag verkar aldrig bli riktigt frisk. Har ont i halsen och svullen. Bara det inte är någon halsfluss på G. Det har jag ingen lust med!
Gjorde inte mycket idag. En fika på stan var inbokad och blev äntligen av. Mycket trevligt!:) Det får vi göra om!

Blev käka med wifie efter. Gott, men onyttigt! Nu sitter jag här, ensam hemma o har grymt tråkigt. Men är så trött i kroppen och huvet. Ont i halsen, så kanske ska ta mig en kopp te?
Skulle behöva diska oxå, men ingen ork eller lust. Kanske i morgon?:P




Kärlek!


När hela, världen står utanför

Ganska nyligen kommit hem från en promenad från Nyfors till Viptorp. Jag och Michis fick för oss att hitta på nåt så vi tog bussen ner till stan och sedan knallade vi runt. Vi hamnade hemma hos J och satt där en stund o kolla tv o käkade ostbågar:) Sen kom vi på att sista bussen hade gått. Skoj! Försökte fixa skjuts men utan resultat, så det blev en promenad klockan 12. Från Nyfors till Viptorp. Det gick riktigt bra och jag trodde det skulle vara jobbigare/drygare än vad det var! Tog ungefär en halvtimme.
Mycket kommentarer har lagts idag av både mig, michis o J och fler andra. Det är kanske kul och sitta på en buss och lyssna på folk som pratar. Det är i alla fall en sak vi kan konstatera:P

Tänkte fixa lite bilder oxå, men kameran har varit lite seg, men nu tror jag det ordnar upp sig:)


Ljus i Nyfors


Rolig bussresa?;)


Leker i lekparken i Nyfors:)


Käkar ostbågar och ostbollar hos J i Nyfors:)

Och visste ni att......

7 ELEVEN har öppnat i Eskilstuna?! Vid gammla Shell macken.
Eller om dom har slagits ihop. Strunt samma. Numera har Eskilstuna sitt första 7 ELEVEN.. Wow, eller nåt:P


Ne nu blir det sängen. Skola och sjukhuset i morgon!


Kärlek!


strax dax

Ska ner en sväng på stan med wifie. Ingen lektion ikväll, men massor att göra ändå. Usch!

Sov gott inatt:) Tack!

Nej, nu ska jag göra mig vacker:)


Kärlek!

En dag, står du och jag där..

Ensam. Sängen är tom.
Saknar. Letar. Nyfiken. Sucktar. Drömmer. Undrar. Finner?


Saknad!


Kärlek!

Det blev en dag i parken...

Vaknade runt 12 tror jag. Mådde inge vidare i halsen. Den är fortfarande inte helt OK. Ont och låter som en kråka.

Tog det lugnt ett par timmar innan det blev tvättstugan och sedan hem till T och J och hämta H. Sen gick vi ner till våran gård och var i lekparken i nån timme. Blir ju segt efter ett tag men kul på samma gång. Konstigt det där.
Sen gick vi hem för en ny blöja och lite mat:) Gud vad han har börjat prata. Meningar, fast man inte riktigt hör på alla ställen vad han säger:P Sen kom T över och hämtade upp honom efter jobbet. Satt o snackade en stund innan:)
Hade en riktigt trevlig dag!:)

Ikväll blir det lugnt. Ingen ork alls!

Tänker lite igen. Usch! Blir irriterad och förstår inte att folk orkar bry sig om andra än sig själva. Se över ditt eget liv innan du ska börja se hur jag lever mitt. Låter inte det vettigt så säg!




Kärlek!

2009.04.14

Tvättstuga från 15 - 18. Barnvakt från 15.30. Blir lekparken undertiden med mellis o gungor:)

Var hemma från studierna idag. Ont i halsen och öm i kroppen. Tänkte ta en kurerar dag.

Tankarna jag hade igår lämnade jag kvar på kudden när jag gick upp i morse. Skönt. Hoppas dom stannar där hela dagen bara!


Nu blir det en dusch innan jag springer till tvättstugan:)




Kärlek!

Det är en saga för god för att vara sann...

... det är en saga i sig att vi funnit varann.

Kommer man någonsin över dom man haft en relation med? Eller dom som har betytt mycket för en? Eller finns dom alltid kvar i tankarna och dyker upp när man mista anar det? Ligger minnena alltid kvar och poppar upp när man minst anar det. Dom är som söpken som dyker upp. När man minst anars det så kommer tankarna, eller så stöter man på personen. Då går alla tankar tillbaka till förr. Till tiden som man spenderade med personen. Vare sig det bara vet en kort stund så tycker man någonting om personen. Man behöver inte tyckt om personen på ett sätt där massa känslor är inblandade. Men på ett sätt som fortfarande får en att gilla personen. Man tycker ju någonting om personen annars skulle man inte träffa den, eller hur?
Det är svårt med känslor. När man inte vet, eller inte har släppt, eller inte kommit underfund med dom än. När man inte vågar, eller inte tror.
Jag tillåter oftast inte mig själv att tycka om en person, förrens jag vet var jag har den andra personen. Dumt, men det har med saker att göra som har hänt tidigare i livet. Saker som gjort att jag inte vågar på samma sätt som jag gjorde för 5 år sen. Att man han ändrats så mycket på så kort til. Eller så lång tid...
Samtidigt som jag vet vad jag vill, så är det svårt att få det att gå i den riktningen. Då blir det substitut undertiden. Vilken har både sina för och nackdelar. Hur jag ska ta mig ut (eller behöver jag ta mig ut någonting?) och ändra bana är svårt. Jag vet inte vad jag tycker om det. Vet jag verkligen vad jag vill eller intalar jag mig bara vad jag vill tro på?

Nu blir det sängen o kolla film!

Tankarna få komma till mig där!


Kärlek!

"Första gången som du ska hålla nån i hand..."

Jobbig gårdag och dag idag. Tänkt för mycket och kanske insett saker som jag inte trodde skulle dyka upp.
Usch! Men kanske bra o rensa hjärnan lite! va vet ja:)

Nu blir de käka o film!:)

KÄRLEK!

lite, lite, synd...

Jag tror jag håller på och bli sjuk. Det har jag absolut ingen vidare lust med, men inte så mycket man kan styra över.
Är tjockl i halsen och låter som en kråka. Hade lite svårt att ta medecinen nu på morgonen.
Ska försöka få i mig så mycket vitaminer som möjligt så det kanske försvinner på något magiskt sätt;)

Idag ska jag kanske träffa T och S. Vi får se vad orken säger:)




Kärlek!

dans med svåra steg




Fuck!
Nu tänker jag för mycket igen.
Låt bli!
Släpp!


Livet är en dans på rosor
men det är en dans med svåra steg

Speciellt svåra när man inte vet vilken dans det är...


Ge mig bara lite av det jag vill ha.
Nej!
Ge mig allt av det jag vill ha.
Ge mig alla detaljer.
Alla andetag.
Alla känslor.
Allt på samma gång.

Varför ska det vara så svart?
Är det bara dansen man måste lära sig?



Natt!

Frusen

Sitter och fryser hemma i den tomma lägenheten. M är iväg ikväll. Jag har oxå varit iväg. Kom hem för en liten stund sedan från grillning ute i Sundbyholm. Vi hade lätt den största ocg bästa brasan där;) Allt går med lite tändvätska:)
Var riktigt mysigt, men man tror att det ska vara varmare ute på kvällarna än vad det är är. Och det märktes. Frös som jag vet inte vad!

Funderar ganska mycket. Har lust att bara släppa allt och vara. Vilket jag iofs kanske har gjort den senaste tiden. Mycket jag skulle behöva reda ut med mig själv och med vad jag vill. Skulle vara skönt och bara åka bort. Eller inte vara beroende av något eller någon. Att bara vara ett tag. Ta allt som det kommer. Men livet fungerar ju inte så. Jag måste ändra mig så jag följer i livets riktning. I alla fall någotsånär.


Ego på påsk hos mamma


Mormor och Mamma! <3


Massa god mat:) Blev mycket av det;)


Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och bara vara en stund.


Kärlek!

Söndag + en extra dag

Nu är påsken slut. Nästan i alla fall.
Fick med mig påskmat hem från mamma igår, så kylen har fått sällskap av lax, grönsaker och Jansson:) Tog en liten tallrik när jag kom hem i morse. Gott!

Suttit ute i solen ett par timmar:) Så skönt! Har blivit lite röd på kroppen:) I like!

Ikväll blir det grilla i Sundbyholm med S och hennes vänner. Har nån korv hemma som ja kan grilla:P

Så nu ska ja kila till bussen så jag hinner möta upp dom på stan:)



Kärlek!

landet

Nu sitter jag ute hos mamma. vad jag gör här idag och nu vet jag egetligen inte. Vi ska snart käka och sen händer det inte mycket mer förrens imorgon. Hon prata om och städa, men det kom jag inte hit för att göra:P

Imorgon ska vi käka vid lunch. Mormor blir hämtad och kommer till 12. Sen åker vi nog härifrån mellan 3 och 4. Så någon gång i morgon eftermiddag är jag hemma. Vill hitta på nåt då, men dåligt med dryck. Ska se om mammsen har nåt att låna ut;)

Ska träffa grannarna på fika i morgon förmiddag. Var där och lämnade present till J. Hon blev glad:)

Skönt och vara tillbaka på landet. Funderar på om jag ska gå ut en sväng och bara njuta.
Grannarna är ute och åker cross så det luktar sådär gott men låter inte kul;) 
Så mysigt när grannarna är ute. Dörrar öppna. Barnen leker. Fåglar och skratt. Känns bra att ha kvar landet fast man har flyttat. Alltid en tillflyktsort att komma till när man behöver vara själv eller koppla av. Känns bra i sommar när mamma o A är på semester så har man ju det perfekta stället att vara på. Inte så långt till vattnet och grillen står alltid redo. Underbart!


(Tänk bort snön o lite mer grönska;) )


Ne nu ska jag bara njuta, fast jag har en känsla av att jag kommer bli sjukt rastlös o vilja göra nåt ikväll:P


Kärlek!


Påsk helg

Ja, nu ska det vara påsk i ett par dagar. Ska ut till mamma antingen i morgon eller på lördag:) Mys o komma hem o käka gott:)

Kvällen har jag ingen aning om vad som händer. Vill hitta på nåt men wifie är sjuk så det blir kanske att stanna hemma.
Försökte få tag på en vän men hon ville inte svara. hms:P

Köpt påskgodis till mig själv så får väl sitta o moffa de själv;)

Crazy as it is...

Är sjukt omotiverad till allt just nu. Till allt! Har ingen lust, kraft eller ork att göra något! Vill bara vara. Men jag inser ju att det inte riktigt fungerar så. "Skolan" orkar jag inte med. Jag vill ju egentligen inte. Jag vill ju jobba, men landet ser ju ut som det gör just nu så då funkar inte det riktigt heller. ( Men jag har i alla fall 1 positiv sak som dyker upp i mitten på veckan) Jobba, tjäna lite pengar och kunna få njuta av sommaren. Det vore väl toppen, eller?

Blev irriterad igår innan jag skulle hoppa i sängen. Pratade av mig med wifie innan vi skulle sova, och sen blev det ett samtal till Johan! Men det behövs mer! Usch. tycker verkligen inte om när saker och ting går emot mig hela tiden! Kan det någon gång bara flyta på som det är tänkt? Som jag har tänkt? Vad är poängen med att det hela tiden ska dyka upp saker som förstör och hoppar på mina tankar? Och varför kan man inte bara låta det vara där det är? Varför krångla till allt? Spekulera? (ska ja säga)

Det är sol idag i alla fall:) Nåt positivt! Vill göra någonting. Ska boka tvättstuga i alla fall. Får se när det finns tid. Och i helgen är det ingeting planerat än. Skönt! Har varit så uppbokad tidigare helger så det ska bli skönt o bara ha en kväll framför nån bra film o  mysa med wifie:P haha.

Nej de här duger inte. Och tänk på: Låt allt få vara som det är, och berätta inte för någon. Det fuckar upp allt!


Seg Skön Söndag

Igår var det dags för bowling och käk med gamla klassen. Alla kom inte, men vi hade kul ändå:)
Käkade god buffé - amerikans, och med tillhörande dessert:) Vart sjukt mätt, men det var grymt gott!

Gick efter maten och bowlingen vidare till Harrys, nästan alla av oss i alla fall:) Var segt i början för vi kom dit så tidigt, men efter ett tag så lossna det och jag hade en toppen kväll!

Natten blev sen. Somnade kanske runt 5-6 men kände mig ändå utvilad när jag vaknade:) Men som sagt, söndagar är alltid sega;)



Kärlek!

fredagkväll

Blev en sväng till Västerås idag. Dock träffa ja inte Johan. Var tvungen att åka tillbaka tidigare.
Har härjat runt sen 10 i morse. Va helt däckad när ja kom hem. Käkade o la mig i badet. Är fortfarande lite seg, men rastlös så R och M kommer snart och sen kommer wifie hem:) Får se vad som händer men nåt måste vi ju hitta på:)
Igår vart de ju grillning i Sundbyholm:) Trevligt som bara den.
O visste du att älgar inte käkar korv?:P haha

Imorgon blir det bowling med gammla klassen och käka och sedan utgång. Är inte så rik så de blir nog ganska lugnt på dricka fronten;) Men kul ska de bli!:)

Har folk slutat höra av sig eller är det jag som slutat höra av mig?

Träffade mammsen idag. Vi planerade lite påsk firande och spånade kring min födelsedag. Måste kommer fram till nåt snart, men ska se hur släkten jobbar först.


Hoppas ni får en bra kväll allihopa!:)

Så pass!

Var uppe med tuppen idag. Tog en promenad till sjukhuset  och var där en stund, men fick vända ganska snabbt. Ska tillbaka om 2 veckor.

Inte gjort mycket för världen idag heller. Försökt fått tag på min bank kille i Västerås men han verkar vara en mycket upptagen man... Dags att han hör av sig till mig snart!

Har även fått en god nyhet vilket känns otroligt skönt! Äntligen!
Blir glad av solen. Har varit framme hela dagen. Inte riktigt lika starkt som igår men ack så underbart!

Och kommentaren i förra inlägget. Jag kommer fortsätta skriva power nap. Oavsett hur lång min sömn på dagen blir. Så är de bara:)

Åhhh blir glad!



Kärlek!<3

RSS 2.0