tv4 nyheterna

Tittade nyss på Tv4s nyheter om dom två svensk-australiensiska pojkarna som är försvunna sedan 6 veckor.
Dom två pjkarna bor med sin pappa i Australien. Dom är 11 och 9 år gamla och den yngsta pratar knappt någon svenska. Pappan har ensamvårdnad om barnen och dom hälsade bara på mamma över ett lov.
Pappan pratade med pojkarna sista gången den 4 oktober och har sedan dess inte haft någon kontakt med sina söner eller med barnens mamma. Pojkarna och mamman är spårlöst försvunna..
Mamman var på måndagen kallad till tingsrätten men dök aldrig upp. Nu söker pappan hjälp från polismyndigheterna att leta efter sina söner.

Pappan George Pesor och hans försvunna söner

Pappa George Pesor och hans söner André och Frank.

Detta handlar om en mamma som inte beteer sig vuxet. Hon har anklagat George för att ha sexuellt utnyttjat sina barn samt att hans släkt ska jha gjort det. Både den Svenska och Australiensiska domstolen har undersökt saken och dom hittar ingen anledning till varför pappan skulle vara en olämplig vårdnadshavare.
Att en mor kan "röva bort" sina barn är för mig obegripligt. Att någon över huvud taget kan "röva bort" någon annan är obegripligt för mig.

Jag hoppas bara att dessa barn ska bli funna vid liv och få komma hem till sin pappa i Australien och börja i skolan, som dom skulle ha gjort för länge sedan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0